MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja i tak czekam Rozi aż kiedyś kupisz tego Mini Coopera <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Akurat kiedyś miałem okazję pojeździć cooperem i nie licząc wstydu, pedal.skiego looku, beznadziejnego prędkościomierza to jeździło sie tym bączkiem zaskakująco dobrze. Nawet nie wiem jaki to mialo silnik, ale zbierało się ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 hehe calibra... :) pamiętam jak w liceum co drugi chciał calibrę - nooo a jednemu co już tam upatrzył sobie jakąś honde prelude 2.2 rodzice kupili w prezencie volvo s40 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 I tak nieźle, z grona moich kilku bliższych znajomych na 3 roku studiów tylko jedna osoba ma swój samochód, Astrę 1. Ale w dużym mieście auto nie jest tak potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jeżeli kogoś interesuje, co się stało z moją mazdą to jestem już po mechaniku. Okazało się, że korek do wlewu oleju w skrzyni był niedokręcony i skrzynka powolutku pozbywało się ów oleju z siebie. Na sucho coś się w środku z(pipi)ało, ale do środka nie zaglądał mi, bo mówił, że się nie opłacałoby naprawiać skrzyni i w grę wchodzi tylko wymiana. Nie wiem ile w tym prawdy, ale tak naprawdę to sam nie wiem czy mi się chce wymieniać skrzynię tylko dlatego, że dwa biegi zgrzytają. Chyba po prostu zakatuję to auto do końca, później pozbędę się tego co zostało i kupię coś innego. Odechciało mi się inwestować cokolwiek w ten złom :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 041 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nich ci zaleje oleju i śmigaj aż się rozsypie. Po zalaniu powinna chodzić nieco lepiej niż na sucho wiec może nie bedzie ci tak doskwierać jak wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No zalał oczywiście, przecież nie będę cały czas na suchej jechał xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 041 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Myślałem, że masz auto u mechanika jeszcze i czeka na decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie no, auto już mam u siebie. I tak się ciesze, że nie musiałem wywalić wielkiej kasy na dalszą jazdę, zobaczymy ile jeszcze wytrzyma : d Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Uchwytu do auta na litrowa butelke szukam, ale nie do nawiewu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) najlepsze sa te składane, dedykowane do przyczep kempingowych, koszt 30zl <pajda rekomenduje> trzymaj michu http://allegro.pl/czesci-do-innych-pojazdow-18553?string=uchwyt+na+kubek wymieniles olej w skrzyni ?xd Zalapal mnie pan milicjant z suszarka, podobno w terenie zabudowanym jechalem 81. Nie przyjalem mandatu bo za mna jechal samochod i na sasiednim pasie, sadze,ze nie realne bylo abym tyle jechal. Czy mam szanse udowodnic swoja racje, milicjant mial suszarke bez aparatu. Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 nie masz. będzie rozprawa, milicjant nie przyjdzie raz, drugi, trzeci, słowo stróża prawa jako publicznego pożytku ma większe znaczenie, więc jego spisany protokół jest ważniejszy niż Twoje kłócenie się = przegrasz i jeszcze doyebią Ci koszty procesu. Chyba, że masz świadka. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 niestety Waldus ma racje. wiem z doswiadczenia:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Przy spotkaniach z policją, jeżeli nie masz dowodu to nigdy nie wygrasz. Nie jeździsz może z nawigacją? Kiedyś słyszałem, że kolo w USA poszedł do sądu z podobną sprawą i wygrał, bo miał logi z nawigacji, które potwierdziły, że tak szybko nie jechał.Tak w ogóle to w środę dostałem 3 stówki i 6 punktów też za przekroczenie prędkości, także: [ Edytowane 21 Czerwca 2013 przez kaz_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 w chu. ju ich mam chce mi sie plakac Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nie da się jeszcze przyjąć mandatu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jeśli już poszedł wniosek do sądu to raczej już tylko rozprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Trudno bede walczyl do konca, przynajmniej punktow nie dostane tylko dojda koszta rozprawy. Gdybym byl sam na drodze to ok, wzialbym to na klate, ale obok mnie, przede mna i za mna byly samochody. na dodatek trwaly roszady z wyprzedzaniem i akurat mnie wycelowal. Skill taki, ze powinien isc do delta force. Na stojaca, z reki, w krzakach wycelowac w ruchomy cel. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Panowie, potrzebny mi jakiś polaczek, tzn chce sprzedać auto a tak sie sklada ze akurat na ten model lecą wyłącznie baby lub pedały czyli wzrokowcy. Co zrobić żeby jakoś zatuszować niedoskonałości lakieru? Itp, po prostu żeby wyglądał tak aby jakiś gej sie w nim zakochał od pierwszego wejżenia Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Pasta polerska za 10zł, kawałek szmaty, 2-3 godziny machania i wyciągniesz jako tako kolor bez dużego nakładu kasy. Do tego jakieś czernidło do plastików, których Ka ma ogromną ilość i efekt będzie bardziej niż zadowalający. Jeśli masz gdzieś ubytki czy ogniska korozji to kup zaprawkę i zamaluj - zawsze to lepsze niż widoczna rdza na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 I plakowanie opon, jo? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) dzieki winner. jakie czernidło mozesz zaproponować? rdzy jako tako nie ma ale ma lekkie otarcie i to by sie przydało zamaskować les nie wiem co to płakowanie opon Edytowane 25 Czerwca 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) To taki środek do gum i tworzyw sztucznych, który wyciąga połysk i sprawia, że wyglądają (prawie) jak nowe. Wszystko dla picu, żeby się ładnie świeciło. Czernidło polecam takie: http://allegro.pl/carplan-czernidlo-do-zderzakow-promocja-i3337333134.html Jeśli masz głębsze rysy na lakierze, ale jeszcze nie do metalu i nie ma pęknięć lakieru to możesz je spolerować i znikną. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No mi o pic wlasnie chodzi bo baby sa poje.bane. Ostatnio jak chciałem sprzedać to kilka zadrapan a baba juz fe ble , mąż wsiada , mówi kurde ale silnik to nie zajechany , dobrze idzie. No ale lakier obdrapany no i baba juz nie chce dlatego chce go tandetnie odpicowac tylko do sprzedaży aby robił wrażenie na babach Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No to pasta, ściereczka i machaj. Korzyść podwójna, bo oprócz ładnego lakieru zawsze poćwiczysz coś łapę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi