balon 5 323 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No myślę też o takim http://otomoto.pl/land-rover-discovery-2-7-tdv6-hse-C21043467.html bagażnik chyba kozacki Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Panowie nie znam sie wiec pytam. Prosze o fachowa nazwe , cene w przyblizeniu i gdzie wogole mozna dorobić zaznaczone na zdjeciu chromowane elementy wokół bocznych szyb. Chciałbym takie coś zrobic jak sobie sprawie czarna alfe Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To nazywa się listwa chrom/chromowana, choć na allegro występują czasem jako po prostu listwy. Na allegro masz 435 różnych listew do AR, więc nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dzieki, pomysle jeszcze o progach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 pomysle jeszcze o progach. Opamiętaj się, Alfy to piękne samochody Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Panowie nie znam sie wiec pytam. Prosze o fachowa nazwe , cene w przyblizeniu i gdzie wogole mozna dorobić zaznaczone na zdjeciu chromowane elementy wokół bocznych szyb. Chciałbym takie coś zrobic jak sobie sprawie czarna alfe zgarniacz wody zewnętrzny chromowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jesli chcesz progi to szukaj alfy 156 ze sportpackiem. Roznice wzgledem wersji bez sportpack to: - nakladki na progi -obnizone zawieszenie o 20mm -czarne zegary z bursztynowymi napisami (standardowe maja biale) - fotele skorzane MOMO, sa wygodniejsze od tych produkowanych przez Alfe Co do chromów to ja bym olal te na szyby tylko dokupil male listwy na scudetto. Poszukaj zdjec w temacie o naszych furach. Tam masz zdjecia mojej ze sportpackiem. W czarnych 156 mega wygladaja dokladki pod przedni zderzak. Mogles wczesniej pisac,ze chcesz 156 bo myslalem o sprzedazy mojej, gdzie wszystko jest tiptop tylko to nie benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 o masz http://www.psxextreme.info/topic/65191-zdjęcia-naszych-aut/page-60 scudetto to ten caly element chromowany z emblematem Alfy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 pomysle jeszcze o progach. Opamiętaj się, Alfy to piękne samochody No progi moze i daruje ale te wokół szyb nie podaruje, one powinny byc produkowane fabrycznie, czarna alfa aż sie o to prosi Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No o progach mowie. Chyba, że jest jakiś fabryczny pakiet, tak jak Pajda mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Te chromy wokół szyb jakies felgi lśniące sie jak psu jaja , renowacja czarnego lakieru i będzie sprts limouzin wożąca przesa , króla ostrołeki WPajda nie działa link. Wiecie co, ostatnio troche mnie wzięło tez na odnawianie i jakis delikatny tuning wizualny starszych aut. Ostatnio widziałem własnie takie audi 80. Naprawde prezentowało się świetnie. Często koło mnie parkuje tez piekna pomarańczowa calibra i srebrne prelude. No i genialnie stunindzona starsza astra hatchback. Super wygląda a ten samochód imo jest tak ch.ujowy ze nie sadzilem ze mozna z niego cos zrobic. Fajnie ze są oprócz wiesniaków z agrotuningiem ludzie naprawde którzy znają sie na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Oj to skopiuj caly i wklej, ewentualnie w tym temacie zdjecia sa na 60tej stronie. Nakldadki na progi tak jak pisalem byly seryjnie montowane za doplata,wiec mozna znalezc na allegro uzywane i zamontowac. Bez wiochy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No o takiej Alfie własnie myśle. Piekna i zadbana. Jeszcze jakiś kawałek chromu z tyłu by sie przydał imo. A ta bestia 159 która wkleiłeś. Chyba sie spuściłem Mam limit na karcie kredytowej 4k, sprzedam żółtego za 2,5 i wyhacze coś u szwabów ładnego w miare? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 159 za 6000zł czy euro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jemu chodzi o 156. Nie wiem czy cos wychaczysz, takimi starymi samochodami juz chyba niemcy nie handluja tylko turasy itp. Mozna jednak sprobowac. Poszukaj tez na www.forum.alfaholicy.org w dziale sprzedam. Mozna tam trafic na prawdziwe perełki. Ostatnio facet sprzedawal gtv v6 za 5tysiecy, nie liczac kosztow przywrocenia fabrycznego stanu i wymiany przodu na poliftingowy. Ktos to kupil i miesiac pozniej wystawil na allegro za 15tysiecy - polak cebulak. Ja dzieki forum uniknalem zakupu miny, bo znalzlem na allegro fajne ogloszenie,a pozniej na forumie znalazlem kilka tematow wlasciciela mniej wiecej szly tak: "spalanie oleju w TS" , "silnik slabo ciagnie", "ceramizery czy warto" gdzie pytal jak wypucowac zajezdzony silnik na sprzedaz Szukaj tez Alfy 156 po 2000 roku, czasami zdarza sie wersja po liftingu wnetrza,a przed liftingiem karoserii. Masz wtedy komputer pokladowy, w miejscu pokretel klimty sa wyswietlacze Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Panowie jakieś dobra car audio odtwarzacz w granicach 500-1000zł tak żeby było wpytke ale żeby nie przepłacić Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Alpine IDA-X305S - można wyrwać za ~1000zł, posiada pełną konfigurację dźwięku, złącze USB, możesz dowolnie ustawiać wszystkie parametry odsłuchu. Brakuje jedynie procesora dźwięku. Na pewno godne polecenia są radia Alpine z serii CDA. Edytowane 2 Października 2013 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No chodzi mi o jakies zaje.biste radio ale żebym nie płącił za opcje których nie będe umiał ustawić bądź nie bede używał Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 no ale wiesz, jak kupisz radio za 300zl to na fabrycznym naglosnieniu bedzie gralo tak jak radio za 1000zl jak masz do wydania 1000zl to kup za to radio, maty wyciszajace, dwa dobre glosniki z gwizdkami a do tego wzmacniacz z subwooferem. Kupienie radia za 1000zl na fabryczne audio w samochodzie mija sie lekko z celem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Kabanisie, 156-tki maja slabe wygluszenie (jak zreszta wszystkie alfy), wiec jak kolega wyzej radzi, dolicz jeszcze kilka mat wygluszajacych na przednie drzwi, oraz dystanse z mdfu pod glosniki jakbys chcial przerzucac kable to daj znac, powiem Ci gdzie jest przejscie z grodzi silnika do kabiny. Szczerze mowiac to te wszystkie radia z przedzialu 250-400zl graja tak samo. Nie mowie tutaj o chinczykach no name z LCD,GPS itd. Ja kupilem LG bo akurat mi podpasowalo i jakos nie zauwazylem roznicy w dzwieku z moim poprzednim JVC i jeszcze wczesniejszym Blaupunktem. Pomysl lepiej nad CB radiem <ok> to jest inwestycja,ktora sie zwraca Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Oki, dzięks panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Dobra nastepne pytanie. http://www.ochronalakieru.pl/ceny Robił ktos jakąś renowacje lakieru? Chce żeby moja alfa lsniła jak psu jajca ale dajmy na to jak sie trafi dobry egzemplarz technicznie ale wizualnie średnio to taka renowacja da efekt jąder buldoga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Tak, ale pod warunkiem, że zrobi to ktoś profesjonalnie. Lakierników i polerki za 200zł trzeba omijać z daleka. Nie wierz też w coś takiego jak 6 letnia ochrona lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 No mi chodzi bardziej o taką firmę jak wyżej która zrobi mi to za 900zł Cytuj Odnośnik do komentarza
lmz 48 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Obszywał skórą ktoś coś w Poznaniu? Ew. kraj z wysyłką? Chodzi mi konkretnie o uchwyty w drzwiach (te które się chwyta chcąc zamknąć drzwi siedząc już w środku). Ile za coś takiego mogą krzyknąć? (dwia rączki po 30cm, prosta robota raczej). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi