Opublikowano 14 września 201410 l Autor Kazdy diagnosta wie, ze kontrolki te w momencie przekrecenia stacyjki zapala sie zeby przetestowac zarowki i wylacza sie niezaleznie od siebie w roznych odstepach czasowych. Sluzy to temu, zeby nikt nie wykrecal zarowek lub nie podpinal ABS np. z kontrolka immobilizera. Niestety w Polsce poziom badan technicznych to kpina i raczej malo ktory pracownik stacji zwraca na to uwage. Za granica oczywiscie takie cyrki nie przechodza.
Opublikowano 14 września 201410 l U mnie przy uruchamianiu zawsze sie zaświeca airbag off i gasnie Edytowane 14 września 201410 l przez Codename
Opublikowano 14 września 201410 l http://allegro.pl/ford-fiesta-2012r-1-6-v-vi-sedan-4dr-i4573110672.htmlSą jakieś restrykcje u nas na auta z Kanady (inne normy hałasu, świateł etc.)? Autko dość młode, cena przystępna (chyba?) + będę w Poznaniu niedługo to może bym obejrzał.
Opublikowano 14 września 201410 l Sprawdź po vinie carfax Z za oceanu 3/4 to rozbitki Edytowane 14 września 201410 l przez Codename
Opublikowano 14 września 201410 l Autor Roznia sie lampami i czasami kierunkowskazy swieca jako postojowki. Nikt normalny nie sciagalby takiego samochodu przez ocean w calosci.
Opublikowano 14 września 201410 l A w ogóle to Fiesta w sedanie jest do kupienia w Europie? Pierwszy raz taką widzę.
Opublikowano 14 września 201410 l Wydaje mi się, że nie sprzedają jej w Europie. Czyli będzie problem, jeśli ktoś w kufer wjedzie.
Opublikowano 14 września 201410 l Śmieszna ta Fiesta, taka na siłę wydłużona. Przód też wydaje się jakiś taki dłuższy niż w hatchu. Red, Pajda dobrze prawi. Nikt nie będzie się użerał aby ściągać taki kawał auto dla ludu. Moim zdaniem cuś nie tak.
Opublikowano 14 września 201410 l A tak poza tym to ten samochód ma całkiem mocny silnik, ale już nie ma klimy. Tylko szyby na korbki. W 2014 z czym do ludzi?
Opublikowano 14 września 201410 l W moim accencie 1999 mam wszystko na korbkę, dlatego nie wydałem jeszcze ani złotówki na auto-elektryka Ale ok, dzięki za celne uwagi, nie będę się w to pakował.Tak czy inaczej, jeśli zależy mi na relatywnie świeżym oraz niedrogim autku miejskim (czyli rocznik 2010+), to warto się pchać w Fiesty? Ładne są nawet. Nie chcę kupować kolejnego auta, które po chwili będzie świętowało dziesiąte urodziny. Kumple wpakowali się w Civici 2002-2004, ale więcej stoją u mechanika niż są na chodzie.
Opublikowano 14 września 201410 l Jak 2010 i wyżej to Fiesta jest ok, do tego jakaś Kia, albo Hyundai.
Opublikowano 14 września 201410 l Autor Moze poszukaj Kijanki Ceed albo Pro Ceed w benzynie? Polecam bo sa to samochody robiony stara szkola, poki co bez perfidnych "wyciagaczy" kasy jak u niemieckiej konkurencji. http://otomoto.pl/kia-cee-d-salon-pl-gwarancja2017-pro-ceed-C34369118.html Realne spalanie w miescie 6-7l.
Opublikowano 14 września 201410 l Fiesta to jeden z najlepszych samochodów w klasie, który do dzisiaj się nie zestarzał. Klasyczne benzyny nie zachwycają spalaniem, ale przynajmniej są prostszej konstrukcji. Co do szyb elektrycznych, to w Punto zepsuł się mechanizm podnoszenia szyby z tyłu, ręczny, używany od święta. Elektryczna kierowcy działa od ośmiu lat jak pierwszego dnia, tylko bieda, bo nie jest sekwencyjna. Taka tam anegdotka.
Opublikowano 14 września 201410 l Red jeszcze jedna kwestia co do tej Fiesty. Jak jest z Ameryki Płn to dlaczego nie ma mil ? a może Kanada ma km ?
Opublikowano 21 września 201410 l Autor Jakies opinie o bezyniaku 2.2 w BMW e46? Czy montaz "mpakietu" wiaze sie z grubszymi akcjami? Pytam bo nie wiem czy w wypadku wyrzucania tego wsiurstwa bedzie problem powrotu na serie. I ile teraz trzeba dac za zdrowe coupe e46?
Opublikowano 21 września 201410 l U nas chyba ciężko znaleźć taki egzemplarz w fajnym stanie, co? Albo dojechany, albo modyfikacje ze stodoły.
Opublikowano 21 września 201410 l Autor Ogolnie ciezko o niezajechane e46,a coupe pewnie mialo gorszy zywot niz kuter rybacki.
Opublikowano 22 września 201410 l ja choruję na e39 od zawsze mi sie podoba, może w następnym roku. Pozostaje kwestia silnika bo kupując 15 letniego disla łatwo się naciąć. 3.0 193km to świetna jednostka,ale przewyższa moje fundusze. 2.0 benzyna pali tyle samo co 2.2 a osiągi słabsze. 2.8 uważany jest za bardzo żywotny silnik i taki złoty środek między spalaniem, a osiągami. Jednak aż tyle mocy mi nie trzeba. Jest jeszcze 2.5, ale to będzie się myśleć kiedyś tam
Opublikowano 29 września 201410 l Serio, przy tych benzynach nie ma sie co zastanawiac mad dieslami. 2.5 lub 2.8 w LPG recepta na dobre E39.
Opublikowano 3 października 201410 l Tempomat może zwiększać zużycie paliwq, czy raczej działa pozytywnie?
Opublikowano 3 października 201410 l Raczej nie ma większego wpływu na zużycie paliwa + jak już to delikatnie je zmniejsza.