Skocz do zawartości

Pytania różne, różniste

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mogę polecić nic konkretnego, tylko chciałbym Cię ostrzec przed chińskimi felami. Wyglądają zaje.biscie, ale materiały użyte do ich produkcji to jakaś pomyłka.

Opublikowano (edytowane)

Wszystko poza klatka mija sie z celem. Mozna co prawda zastosowac bardziej wytrzymale odboje zderzaka czy wytrzymalsza belke,ale to zda egzamin tylko przy lekkich kolizjach

Edytowane przez Infidel
  • Plusik 1
Opublikowano

Znajdę na Allegro jakiś preparat na rysy? Kur.wa, widzę dziś na słońcu, że mam sporo rysek i to musiał ktoś celowo rysować, bo skąd te mikro rysy na dachu? Geezzz, jest jakiś specyfik, czy tylko wizyta u lakiernika? W sumie koło lampy ppjawila mi się rdza dodatkowo:/

Opublikowano

Na kazdym elemencie w aucie bedziesz mial rysy, kurz, brud,liscie, nawet snieg moze spowofowac rysy. Najskuteczniejsza bedzie polerka (150-300zl,zaleznie od miejsca), mniej,ale tez dobre beda kosmetyki (60zl+). Ja cie stac,to zrob polerke, zobaczysz nowe auto :)

Opublikowano

Znajdę na Allegro jakiś preparat na rysy? Kur.wa, widzę dziś na słońcu, że mam sporo rysek i to musiał ktoś celowo rysować, bo skąd te mikro rysy na dachu? Geezzz, jest jakiś specyfik, czy tylko wizyta u lakiernika? W sumie koło lampy ppjawila mi się rdza dodatkowo:/

Rdza mi teraz nie daje spać po nocach. Wychodzi mi na każdym nadkolu. Będę zdejmował zderzaki, żeby ocenić to, ale już się boję. Chciałem sam sięza to zabrać. Oczyścić rdzę, zabezpieczyć czymś i maznąć lakierem, ale obawiam się, że bez lakiernika się może nie obejść. Pewnie szpachla wejdzie w grę jakaś wewnątrz.

Opublikowano

jakaś ku.rwa musiała mnie zastawić i musiałem niestandardowo wyjeżdżać z parkingu i niestety wy(pipi)alem troche zderzakiem przy zjeżdżaniu z krawężnika ;/ i go poszorowałem/porysowałem. Niby nie widać za bardzo bo to dolna część zderzaka ale irytuje mnie to mocno. Jakieś protipy macie odnośnie czegoś takiego, da się to jakoś samemu zniwelować jakimiś pastami/woskami? nie musi wyglądać jak nowe, wystarczy żeby wyglądało to lepiej jak jest.

Opublikowano

Zmieniacie już opony na letnie, czy się wstrzymujecie jeszcze? Nowe fele na lato mi czekają i korci, żeby już założyć, ale z rana i.wieczorem temperatura bliska zeru.