Infidel 218 Opublikowano 28 czerwca 2015 Opublikowano 28 czerwca 2015 (edytowane) Musisz miec umowe miedzy tym kolesiem a jego wujem. Napisz ja sam, z doswiadczenia wiem,ze kwiatkow nie bedzie. Date na umowie daj 2 miesiace wczesniej niz poczatek OC. Edytowane 28 czerwca 2015 przez Infidel Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Mam numer vin i chciałbym sprawdzić auto, jaka jest strona za free? Jest w ogóle taka? na wykopie coś kiedyś było. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Jest kilka, ale kluczowe jest to, czy auto od nowości było u nas w kraju, czy sprowadzone. Jak sprowadzone to lepiej szukać na stronie z kraju, z którego pochodzi i dodatkowo historię u nas. Jak auto od nowości w Polsce to wystarczy strona ministerstwa bądź jakieś inne. Niektóre są płatne. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Na co zwrócić uwagę przy kupnie transmitera fm? Chciałbym puszczać muzę z telefonu? Jakoś dźwięku jest w ogóle znośna? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Przy kupnie transmitera zwracamy uwagę na: cenę, ponieważ te wszystkie urządzonka to chińszczyzna i jakość muzyki streamowanej jest znikoma, testowałem, nie polecam. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Gurwa, no bo radio mam tylko na cd, a już nie mam gdzie trzymać płyt w aucie i nie chce mi się ciągle nowych wypalać. A jest coś podobnego godnego uwagi? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Nie no, mam oryginalne wbudowane Mazdy, więc nke będę się bawił w modyfikacje kokpitu. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 W takim razie wyprowadź jacka, np. do schowka. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Nie ma jakis gotowych adapterów USB na allegro do twojego modelu radia? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 lipca 2015 Opublikowano 15 lipca 2015 Nie wiedziałem, że coś takiego jest, muszę się rozejrzeć. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Szukam stronek z podobnymi zdjęciami, możecie coś polecić? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 Miałem oddawać furę do blacharza, żeby zrobić rdzę na wszystkich nadkolach i progach, ale teraz się waham, bo nie wiem, czy sam tego nie zrobię. Rdza jest powierzchowna i tu rodzi się pytanie. Myślicie, że jak ją zetrę, oczyszczę, zabezpieczę czymś i pomaluję to będzie to wyglądało do ludzi? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 ja osobiście bym nie zaryzykował, kompletnie nie mam skilla w takich sprawach Sam robiłem, ale to malutkie zaprawki, gdzie trzeba było tylko kropkę pędzelkiem postawić, jak coś większego do roboty to pistolet by się przydał. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 Najlepiej jakbyś miał jakiegoś znajomego który by Ci wyjaśnił co i jak. Nie ma w tym nic trudnego :-) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 No właśnie nie mam żadnego ziomka w tych sprawach. Największy problem to pewnie będę miał ze zdjęciem, a potem za założeniem zderzaków. Pistolet potrzebny mi nie będzie, aczkolwiek mam coś takiego. Myślałem raczej o tym, żeby kupić lakier w sprayu. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 Jak nałożysz podkład w sprayu na gołą blache to dosyć szybko to odpadnie. W sprayu jedynie mozna o baze się pokusić ale jak masz pistolet to koszt i sam efekt bedzie lepszy. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 No mam takie urządzenie to natryskowego nakładania farb i lakierów. Na blachę najpierw położę Ikorol, załatwiłem sobie z budowy, podobno najlepszy zabezpieczacz i neutralizator korozji. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 No jak będzie się czym chwalić to na pewno Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) Dobra, mam tam nawigację w tej audicy, ale to auto z francji, więc nie ma wgranej polskiej. Gdzieś to pobiorę i sobie wgram sam, czy jak to wygląda? Czy jak samemu sobie wgram to piractwo? Kuzyn ma w swojej audicy z tyłu, gdzieś w okolicach bagażnika, miejsce na płytę do nawigacji. Dziwne, myślałem, że to normalnie się wkłada, tam gdzie muze. A w ogólę dziś odkryłem, że mogę puszczać muzę z telefonu, ze Spotify i normalnie się utwory wyświetlają. Ja je.bie, ale technologia. Edytowane 4 sierpnia 2015 przez grzybiarz Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Cholera, mam w sluzbowym aucie radio Blow (jakies najtansze (pipi)) i przez przypadek, nie wiem jak, przyspieszylem odtwarzanie piosenek z usb. W instrukcji nic nie ma o takiej opcji ani o przywroceniu ustawien fabrycznych czy cos. Przeklikalem tez wszystko co się dalo i ni chu.ja nie moge tego naprawic. Da sie cos z tym zrobic? Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2015 Odlacz podtrzymanie zasilania i radio samo sie zresetuje. @grzyb z neta mozesz targac mapy jednak to w prostej linii piractwo Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 (edytowane) Ta klima w ogóle nie dmucha, czy co? Opisz w zimnym łokciu dokładnie.Dmucha, ale na ciepło. Mam tam trochę guzików i AC się świeci, dodatkowo są trzy pokrętła: stopnie, siła nawiewu, wybór strony. JEst też przycisk auto, który niby dostroi się do wybranej temp. Mniejsza z tym. Na początek mechanik mówi że zawór za 200 zł. Potem, że sprężarka (a tu koszt 1250). Coś jest nie tak, bo wydaje mi się, że zm ojej strony chucha zimnym, a od strony paseżera i środek, wali ciepłem. No ale dzisiaj odebrałem auto i przez chwile było okej! No kur.wa!!! Dwa dni robili. Wkur.wia fakt, że autem jeżdziłem dwa dni, potem się zje.bało i dwa dni stało u nich, robili i dalej nie działa. Wymieniłem tam olej, filtry i wyszło w sumie, że prawy bok był klepany. Wymacałem pod machą, to czuć taką żelową substancje, jak to powiedział koleś "jeszcze nie zaschło", ja je.b.ie! Także auto klepane i teraz klima padła, ja pier.dole. A wnętrze jeszcze pachnie nowością 21 000 km od 2013 roku. Możliwe, że był pacnięty i stał ileś miechów. Jak podliczyć opłaty celne, ubezpieczenia, robocizny, warsztat, to lepiej byłoby dołożyć i brać z salonu jakiegoś golfa. Przynajmnije miałbym pewność, że nie było bite, klepane itp, a teraz w razie awarii dałbym im auto i dostał zastępcze, a tak chu.j! Edytowane 8 sierpnia 2015 przez grzybiarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi