Skocz do zawartości

Pytania różne, różniste

Rekomendowane odpowiedzi

kumple pomozcie, siedzialem na ostrej fazie w samochodzie, od kilku godzin gralo radio cd, podlaczona byla ladowarka laptopa w miejsce zarowki i wszystkie swiatla pogaszone nagle ladowarka przestala dzialac radio i swiatlo wewnetrzne to pod sufitem, w pierwszej chwili mysllaem ze rozladowalem akumulator ale samochod normalnie odpalil?

bezpieczniki?

najgorzej ze musze miec sprawne radio na piatek wiczor a rano wyjezdzam na caly dzien takze zostaje podhechac do mechanika jutro i modlic sie zeby od reki zrobbili

Coś mi się klima rypie. Strasznie długo się wychładza, albo nawet w ogóle. Ustawiam niską temperaturę, a ona daje co najwyżej letnie powietrze. Jak ustawie obieg wewnętrzny to już w ogóle się nie wychładza, kaszana. Odstawiam w tym tygodniu auto na wymianę oleju, to sprawdzą to przy okazji, ale wiecie co to może być?

• 2 tygodnie później...

Gdzie wystawiać auto? W jakim serwisie?

Wystawiłem w otomoto to wzięli 27 zeta za 14 dni ogłoszenia. Dodatkowo zauważyłem, że nie dostałem sms kodu od banku;/

Już pytałem kiedyś, ale chyba nie dostałem dobrej odpowiedzi. Czy może taniej by było na Allegro wystawić?

Coś mi się klima rypie. Strasznie długo się wychładza, albo nawet w ogóle. Ustawiam niską temperaturę, a ona daje co najwyżej letnie powietrze. Jak ustawie obieg wewnętrzny to już w ogóle się nie wychładza, kaszana. Odstawiam w tym tygodniu auto na wymianę oleju, to sprawdzą to przy okazji, ale wiecie co to może być?

Byłem w serwisie, najpierw twierdzili, że jakiś zawór za 200 zł, potem że nagrzewnice za 1250. Ogólnie poszło 2500 zł na zrobienie całej klimy w tej audicy. Ale było pełno paprochów od wyklepania w obiegu i stąd nie chłodziła.