szejdj 2 804 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Prostuję. Właśnie wystawiłem na allegro i ogłoszenie pojawiło się również na otomoto Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 no, tak jak mówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Panowie , jakas tania ale sprawdzajaca sie kamerka do samochodu. Za duzo hamstwa na drodze i buractwa zebym jezdzil bez niej. http://allegro.pl/kamera-rejestrator-g1wh-oryginal-novatek96650-32gb-i5378216100.html w tej cenie nie ma nic lepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 To już lepiej trochę dołożyć i kupić urządzenie Yanosika z rejestratorem i nawigacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jaki jest orientacyjny koszt przyciemniania szyb? Chodziłoby mi o tylną oraz na tylnych drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 W bielsku byłby to koszt 350 - 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 orientowałem się ostatnio, mniej więcej 300-400 zależy kto, gdzie i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A no to nie ma tragedii, dzięki za info, coś pomyślę może. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 kumple pomozcie, siedzialem na ostrej fazie w samochodzie, od kilku godzin gralo radio cd, podlaczona byla ladowarka laptopa w miejsce zarowki i wszystkie swiatla pogaszone nagle ladowarka przestala dzialac radio i swiatlo wewnetrzne to pod sufitem, w pierwszej chwili mysllaem ze rozladowalem akumulator ale samochod normalnie odpalil? bezpieczniki? najgorzej ze musze miec sprawne radio na piatek wiczor a rano wyjezdzam na caly dzien takze zostaje podhechac do mechanika jutro i modlic sie zeby od reki zrobbili Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 sprawdz bezpieczniki, przepalone beda mialy pekniety drucik Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Coś mi się klima rypie. Strasznie długo się wychładza, albo nawet w ogóle. Ustawiam niską temperaturę, a ona daje co najwyżej letnie powietrze. Jak ustawie obieg wewnętrzny to już w ogóle się nie wychładza, kaszana. Odstawiam w tym tygodniu auto na wymianę oleju, to sprawdzą to przy okazji, ale wiecie co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Od zapchanego filtra przez padajacy osuszacz po siadajaca dmuchawe lub chlodnice klimy. Wiele rzecy, ja bym zaczal od filtra, bo juz raz mi to 'naprawilo' klime,az bylem w szoku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) https://www.facebook.com/YoungtimerWarsaw?hc_location=ufi http://youngtimerwarsaw.com/ dla warszafiaków - świetna rzecz, z chćecia kiedyś przyjadę pooglądać. Testarossa Edytowane 2 Września 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) karwasz twarz zawsze przegapiam te zloty, chętnie bym się wybrał a dowiaduję się o nich dzień po, ale teraz widzę, że spotykają sie cyklicznie, więc na pewno ich odwiedzę, może nawet dzisiaj! Edytowane 2 Września 2015 przez Szejdj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jak sie uda, to zdaj później relacje : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Są jakieś konkretne objawy przeskoczenia paska rozrządu? Hałas, starta mocy? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Od zapchanego filtra przez padajacy osuszacz po siadajaca dmuchawe lub chlodnice klimy. Wiele rzecy, ja bym zaczal od filtra, bo juz raz mi to 'naprawilo' klime,az bylem w szoku. Wszystko z obsługi klimy sprawdzone, więc raczej elektronika, sprawdzą mi w serwisie w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Są jakieś konkretne objawy przeskoczenia paska rozrządu? Hałas, starta mocy?Nierowna praca silnika przede wszystkim, telepanie, halas. Moze nawet nie odpalac Krupek, w takim razie trzeba sprawdzic sterownik klimy. Moze byc problem przy zalaczaniu wiatraka lub sterownik sam w sobie moze miec humory i po prostu nie dzialac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Gdzie wystawiać auto? W jakim serwisie? Wystawiłem w otomoto to wzięli 27 zeta za 14 dni ogłoszenia. Dodatkowo zauważyłem, że nie dostałem sms kodu od banku;/ Już pytałem kiedyś, ale chyba nie dostałem dobrej odpowiedzi. Czy może taniej by było na Allegro wystawić? Coś mi się klima rypie. Strasznie długo się wychładza, albo nawet w ogóle. Ustawiam niską temperaturę, a ona daje co najwyżej letnie powietrze. Jak ustawie obieg wewnętrzny to już w ogóle się nie wychładza, kaszana. Odstawiam w tym tygodniu auto na wymianę oleju, to sprawdzą to przy okazji, ale wiecie co to może być?Byłem w serwisie, najpierw twierdzili, że jakiś zawór za 200 zł, potem że nagrzewnice za 1250. Ogólnie poszło 2500 zł na zrobienie całej klimy w tej audicy. Ale było pełno paprochów od wyklepania w obiegu i stąd nie chłodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Niestety serwis klimy potrafi byc bardzo drogi. Za nawet niewielkie grzebanie potrafia skasowac z 800zl Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 co myślicie o takim rozwiązaniu? http://epc.net.pl/cortinillas/volkswagen/80-zaslonki-dedykowane-do-volkswagen-passat-b7-kombi-.html dobra alternatywa zamiast przyciemniania szyb folią? zawsze można ściągnąć, jak się znudzi to sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Niestety serwis klimy potrafi byc bardzo drogi. Za nawet niewielkie grzebanie potrafia skasowac z 800zl Mam nadzieję, że u mnie to nic poważnego, nie mam ochoty pakować takiej kasy w 12-letnie auto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Coś mi się klima rypie. Mocniej odkręć korbkę w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara. :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Wystawiał ostatnio ktoś auto na otomoto? Czy nadal jest tak, że wystawiając tam powinno być widoczne na trzech serwisach: otomoto, Allegro i OLX? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 tak jest, jedna oferta w trzech sewisach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi