Skocz do zawartości

Pytania różne, różniste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalatwie problem z paleniem na benzynie, wymienie koncowy tlumik bo dziurawy i ogarne co tak stuka przy skrecie w lewo(pewnie przegub)-jakies 500-600zl i stan kolekcjonerski

Opublikowano

gurwa ale ze mnie mechanik prawilny, okazalo sie, ze trzeba wlaczyc i wylaczyc zaplon 5 razy i wtedy auto odpala i normalnie jedzie na pb, czyli to wina pompki paliwa?

muszę poczytać i ewentualnie zamówić na allegro bo we wtorek stawiam auto do mechanika a po co mam placic 50zl za wymiane pompy jak to 15min roboty

Opublikowano

Pozbądź się tego, bo to jest teraz tyle warte, ile waży.

wiosne (pipi)ne se eleganckie audi a4 b5 za ok 10 kafla full opcja w skórkach

i skonczysz z takim samym truchłem tylko w nowej budzie  :yao:

Opublikowano (edytowane)

nie stać cie na limuzyne to kup mniejszy normalny samochód ale w dobrym stanie technicznym, którym nie strach jeździć po drogach publicznych a nie 'audice full opcja w skorach za 10 kafli'

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

Uwielbiam te problemy z lpg za 500zl :D

- telepie na zimnym

- telepie na cieplym

- jedzie na benzynie, na lpg nie

- jedzie na lpg, na benzynie nie

- smierdzi gazem

- bierze pb w czasie jazdy

- rozlacza gaz przy bucie

- obroty faluja

itd.itd. :D

Opublikowano

Kup auto w benie, choćby i dychę miało palić. Młody jesteś, pracujesz, to Cię stać, a kiedyś albo beny nie będzie, albo dorobisz się guwniaka i żona będzie Ci suszyć łeb o oszczędnego dizelka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie sprawa jest poważna. Nigdy tak bardzo nie potrzebowałem waszej pomocy.

Ostatnio żonka pojeździło trochę offroadu i porysowała bok auta gałązkami. Rysy sa powierzchowne nie ma zdartego lakieru ale sa na całym prawym boku ! W związku z tym pytanie jak to usunąć ? Jakaś polerka? Środek ?

Opublikowano

Pasta polerska,ale trzeba ostroznie sie z nia obchodzic, bo mozesz jeszcze wiecej szkod narobic. Musisz dokladnie umyc powierzchnie i DELIKATNIE trzec pasta. Uzycie za duzej sily moze spowodowac zmatowienie lakieru.

Nieglupia opcja byloby przepolerowanie calego auta. Po znajomosci zrobisz to za 150zl,a bedziez mial nowy lakier :-)

• Plusik 1
Opublikowano

Jeżeli auto jest trochę warte (to ten ix35?), to zainwestuj w detailing. Pełno zakładów się tera pootwierało.

@Infidel

Szorowanie passata na siłę pastą TEMPO albo TURBO, jakież to u nas piękne.

Opublikowano (edytowane)

No właśnie myślałem o tym aby z AC zrobic. A co to jest ten detaling i można to z AC zrobic ?

Grzechu tak to ten H.uj co piszesz.

Edytowane przez balon
Opublikowano

No właśnie myślałem o tym aby z AC zrobic. A co to jest ten detaling i można to z AC zrobic ?

Grzechu tak to ten H.uj co piszesz.

https://picasaweb.google.com/108685600084398322061/Carry20?authkey=Gv1sRgCOzO39aU4su1xAE&feat=directlink

Tutaj full serwis, ale za podstawowy detailing (polerka, woskowanie, usuwanie rys) raczej kroci nie zapłacisz. AC to autocasco? Jak da radę, to spoko, zrób.

• Plusik 1