Skocz do zawartości

Pytania różne, różniste

Featured Replies

Opublikowano

jak zapach do samochodu to tylko zawieszka o ZAPACHU PINIADZA

bc749ec8-0e8c-4c93-adc6-4e13c7eaac22_ori

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 322,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, miałem nadrobić więc jak obiecałem opiszę tę sytuację z E-Klasą.   Jakieś 2 tygodnie temu udało mi się umówić na przetestowanie srebrnego E55 AMG, rocznik końcówka 2005, pełen wypas oczywiści

• Od ily tys zaczynaja sie auta, obojetnie jakie, ktore jak sie kupi to jest sie snobem i szpanerem ? No powiedz mi ? Ty chyba jestes umyslowo opozniony twierdzac, ze to szpanerstwo. Jasne, po ch uj mie

• Zwykle żółte to pic na wodę.  Blue Blocker to są powłoki na soczewki dokładnie do jazdy zmierzchowej i w ciężkich warunkach pogodowych (mgła, deszcz, zachmurzenie, zmierzch). BB blokuje cześć pasma św

Opublikowano

Waze czy yanosik? Z czego korzystacie?

Opublikowano

Ja kilka razy  Yanosika korzystałem, chyba najpopularniejszy u nas.

Opublikowano

Korzystam z ograniczeń prędkości (w sumie to nie mam wyjścia) - polecam.

Opublikowano

Te aplikacje śledzą też natężenie ruchu w czasie rzeczywistym i pomagają unikać korków. Nawet jeśli i tak chodzi tak naprawdę o unikanie policji.

Opublikowano

Mam taką funkcję w nawigacji w mojej biednej Lumii 520, nawet się sprawdza. I za darmo! Ale Janosik pewnie dokładniejszy.

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie testowałem tej funkcji w nawigacji here, która jest swoją drogą super, bo ma darmowe mapy do pobrania i używania offline. Do tego nie jest kierowana tylko do kierowców i znakomicie spełnia swoje zadanie kiedy zwiedza się obce miasta. Waze też jest za darmo, chociaż wymaga połączenia z internetem, a bazuje na mapach google. Zwykle robi za moją podstawową nawigację.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano
  • Autor

CB to piekna sprawa, tylko trzeba miec cos w miare sensowego, zeby nie irytowalo szumami

Opublikowano

jakie opony zimowe do 195/65 alus 15?

http://www.ceneo.pl/17020461#tab=click ?

a może wezme jakies do 1k całoroczne? bo na lato też nie bede mial dobrych. całoroczne daja rade w trudnych zimowych warunkach? licze na jak najwieksze bezpieczenstwo jazdy 

Opublikowano

Ja w zeszłym roku chciałem się zmieścić w 1k i wziąłem Dębice Frigo. Nie zawiodłem się, choć zima też jakaś intensywna nie była.

Opublikowano

czytałem, że ch,ujowe, w miare dobre na sniegu ale na blocie i lodzie lipa

Opublikowano
  • Autor

caloroczne w zime prowadza sie jak łyse zimówki, a po wodzie w lato jadą jak na lodzie ;/ Zeby bylo calkiem chu.jowo to na suchym, pieknym asfalcie, gdzie nawet lysa letnia opona pieknie sie prowadzi to caloroczne huczą jakbys jezdzil z wyje.banymi lozyskami.

Z tanszych firm to polecam z calego serduszka Barum

Opublikowano
  W dniu 31.10.2015 o 07:16, Qvstra napisał(a):

Waze czy yanosik? Z czego korzystacie?

Zdecydowanie Yanosik. Co mi dupe x razy uratował to już moje.

CB u mnie odpada bo 90% czasu za kółkiem gadam przez bt do tego nawigacja. Jakby doszło CB to bym oszalał.

Opublikowano

BMW E46 1.8 TI (1.6) Compakt - jakieś opinie (poza tą od Grzesia, że brzydkie)? Dudek chyba miałeś ten model?

Konkretnie ten: http://tufotki.pl/Jm63U#p8954070Na zdjęciach widoczne też defekty na lakierze.

Opublikowano

Ja miałem i nie żałuje. Auto trzeba uratować szerokimi felgami bo fabryczne ET sprawia, że koło chowa sie w baniatych błotnikach i w połączeniu z przodem wywołuje uśmiech politowania ;-) tak to w środku ciasno, mały bagażnik, moja wersja 2.0td fajnie zapieprzała. Awaryjność zależna od poprzednich właścicieli.

Opublikowano
  • Autor

Straszne jest to BMW, chyba na rowni z C1 xd A co do silnika to te 1.6 to porazka - nie jedzie i pali tyle co 1.8, a moze i nawet dwulitrówka. A co do tego konkretnego przypadku to dziwna sprawa z tą korozją bo e46 mojego ojca z 2004 roku, nie mialo grama rdzy.

Edytowane przez Pajda

Opublikowano
  W dniu 1.11.2015 o 14:54, najdas85 napisał(a):

jakie opony zimowe do 195/65 alus 15?

http://www.ceneo.pl/17020461#tab=click ?

a może wezme jakies do 1k całoroczne? bo na lato też nie bede mial dobrych. całoroczne daja rade w trudnych zimowych warunkach? licze na jak najwieksze bezpieczenstwo jazdy 

Nokian WR D3/D4. W tym budzecie nie ma nic lepszego.

Opublikowano
  W dniu 2.11.2015 o 07:31, Pajda napisał(a):

Straszne jest to BMW, chyba na rowni z C1 xd A co do silnika to te 1.6 to porazka - nie jedzie i pali tyle co 1.8, a moze i nawet dwulitrówka. A co do tego konkretnego przypadku to dziwna sprawa z tą korozją bo e46 mojego ojca z 2004 roku, nie mialo grama rdzy.

moje e46 z 98 roku rowniez bez rdzy

Opublikowano

E46 gnije w uszkodzonych wczesniej miejscach, ale taki niedorozwiniety compact moze cierpiec za sam swoj wyglad :D

Opublikowano

Dla mnie szału nie robią, ale w sobote sprzedałem Gofra, a póki co, to najlepsze co znalazłem. Trafiłem chyba w jakiś (pipi)owiasty okres, bo znalezc cos do 12 tys. mega ciezko;/.

Opublikowano
  • Autor

8-14k zlota to najbardziej niewdzięczna kwota na zakup auta. Za dużo na szroty,a za malo na kozak qurwa typie fure

Opublikowano

Dokładnie tak jak Pajda mowi. Do 12 klockow sa jakieś starocie, a jakies Golfy V, Focusy, ladne E46 czy Audi A4 B6 (to bylby moj nr 1 jakbym mial wiecej peklu) startuja od 16-17 tys.