Lucek 4 417 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Co więcej, taki transporter ma miejsce na pasy i normalnie się go przypina. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Takie fajne rzeczy, a ludzie luzem psiaki wożą :( Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Się jechało z rodzicami maluchem do Bułgarii w 3kę, to połowę drogi leżałem na tylniej kanapie, bez żadnych zabezpieczeń, nikt sie wtedy nie przejmował takimi duperelami, psy są na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Jaką kamerkę polecacie kupić do auta? Sporo tego jest, nawet takie za 60 zł, które z pozoru wydają się w porządku. Fajnie jakby sama się włączała i wyłączała ze startem silnika oraz nie było trzeba formatować pamięci, tylko nowe filmy zastępowałyby stare. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 września 2017 Ja mam MIO 538 i polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 września 2017 O Panie, ale ona prawie 5 stów stoi. Tańsze to wtedy badziew? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 września 2017 Nie wiem, ja swoją kupowałem w 2014 roku chyba to miała najlepsze parametry (kąt widzenia, jasność obiektywu, stabilizacja). Kilka lat minęło, więc pewnie są już lepsze i tańsze, pewnie jakieś Xiaomi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 11 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2017 g1wh albo nastepca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Siema padł mi wysprzeglik w aucie, za nowy mechanik wziął 300 ziko plus 580 zł robocizny za wymianę płynów itd czy to dużo? Dodam że naprawa zajęła mu 2 tygodnie. czy rucha mnie czy nie? auto to Zafira 1a w benzyzbie 1.8 silnik auto to Zafira 1a w benzyzbie 1.8 silnik Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 15 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 To zależy gdzie był umiejscowiony wysprzęglik. Jeśli jest wewnątrz skrzyni to musiał ją zrzucać i roboty było tyle co przy wymianie sprzęgła. 300zl za wysprzeglik to cena realna, za wymianę nie dałbym więcej jak 400. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Pajda, czy w jakikolwiek sposób można połączyć wskazanie "awaria systemu start stop" spowodowanego niby wymiana akumulatora, z nie działającym klaksonem? VW. Edytowane 21 września 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 26 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 W VW to całkiem możliwe, ostatnio przekonałem się, że w Seacie kotnrolka ABS + Reczny może oznaczać awarię zupełnie innego modułu niż uklad hamulcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 9 października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 października 2017 Jak to jest z dotychczasowymi zniżkami na OC, gdy bierze się auto w leasing? Z tego co rozumiem, stroną ubezpieczoną jest bank, a nie ja jako osoba prywatna. Jak pojeżdżę parę lat na leasingowanym aucie, to potracę wypracowany staż? Jak to w praktyce wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 9 października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 października 2017 Nie stracisz, bo czemu? Ale jak rozwalisz auto, to cie dojada. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 9 października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 października 2017 W ubezpieczeniu nie jestem chyba wpisany jako kierowca, tylko bank? Ktoś mi wspominał, że po przejściu z auta prywatnego na leasing i potem powrocie na prywatne po paru latach, musiał budować sporo % zniżek z powrotem.Z tym dojechaniem to coś konkretniej? Jak rozwalę, to chyba jest AC przecież? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 Możesz sam wykupić ubezpieczenie. Potrzebna jest zgoda leasingu ale to nie problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) Pytanie o oponki. Mam założone już trochę zużyte letnie. Muszę kupić coś na zimę przy założeniu, że jeszcze chcę pojeździć góra rok (do kolejnego października/listopada). Albo wezmę zimówki - komplet gum nowych 195/65/R15, tylko że potem na wiosnę znowu będę potrzebował letnich nowych. Albo dojeżdzę już do końca w zimówkach. Albo całoroczne może kupić (Dębica Navigator 2?) - zarówno na zimę jak i potem jeszcze wiosna/lato 2018.Z Waszego doświadczenia, właściwości jezdnych takich opon jak i znanych nam ogólnie warunków pogodowych w Polsce, warto brać wielosezonowe? Edytowane 16 października 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Pytanie o oponki. Mam założone już trochę zużyte letnie. Muszę kupić coś na zimę przy założeniu, że jeszcze chcę pojeździć góra rok (do kolejnego października/listopada). Albo wezmę zimówki - komplet gum nowych 195/65/R15, tylko że potem na wiosnę znowu będę potrzebował letnich nowych. Albo dojeżdzę już do końca w zimówkach. Albo całoroczne może kupić (Dębica Navigator 2?) - zarówno na zimę jak i potem jeszcze wiosna/lato 2018. Z Waszego doświadczenia, właściwości jezdnych takich opon jak i znanych nam ogólnie warunków pogodowych w Polsce, warto brać wielosezonowe? jak są troche zużyte to dojezdzisz je latem, a zimówki w dorbym stanie które kupisz sprzedasz, zawsze podniesie cene. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Jest to jakas opcja. Ale bardziej zastanawiam sie nad wlasciwosciami calorocznych. W accencie mialem wielosezonowe przez 5 lat, a poprzednik kij wie ile (nie pamietam daty produkcji). Przy robieniu poniżej 10k rocznie w miescie jakos specjalnie nie zauwazylem problemow z przyczepnościa w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Wszystko jest fajnie jak nie musisz wyjechać na drogę przy mocnym śniegu o 5 rano bo wtedy zazwyczaj pogoda zaskakuje drogowców. Chociaż ostatnie zimy są takie że nie opłaca się zmieniać opon na zimowe... Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) Wlasnie tak sobie mysle. Droga na osiedlu odsniezana jest zawsze, a samo auto stoi w garazu. Do pracy jeżdżę mpk, auto przyda sie jedynie czasem do dojazdu gdzies z dzieckiem przez zimę. Zona na macierzynskim od grudnia wiec tez auta nie będzie używać zawodowo. Nie ukrywam, ze ekonomika mi się tu włącza, ale oczywiscie nie chce ryzykowac zostawiając założone zuzyte letnie. Te Debice Navigator 2 za 650zl komplet mi wyglądają na dobry stosunek przecietnosci do ceny i zostawilbym je na rok. Edytowane 16 października 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Nie ma problemu z jeżdzieniem zimówkami latem, jedyne co to szybciej się zużyją, ale sam napisałeś że nie będą miały szansy. Na moje kupuj zimówki i jeździj do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Ktos pisal w internetach, ze zimowki nie przetrwaja lata jak będzie 30 stopni. Troche naciagane, zeby od razu byly na smietnik po sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 No zalezy ile jeździsz co nie, no ale (pipi) z nimi, najwyżej zmienisz na letnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Kupiłem nowe zimówki jesienią i sprzedałem na nich samochód w sierpniu. Jakoś nie wyglądały jeszcze jak nadające się tylko na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi