_Red_ 11 994 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Jakiś model do 650 zl z zimowek polecisz? Komplet xd Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Na oponeo jest mnóstwo opinii, chyba najlepszy sposób, ja też kupuję zimówki teraz nowe, i będę patrzał na oponeo, też bym nie chciał wydać wiecej niż 7 baniek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Byle nie chińskie guvna. Zobacz na co jest oferta i sprawdź czy w testach nie jest na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 Moim zdaniem opony wielosezonowe się bardzo dobrze sprawdzą przy jeździe głównie w mieście i nie po śniegu. Dużo osób wybiera opony na zimę, które najlepiej sprawdzają się na śniegu a przecież tego śniegu praktycznie się nie doświadcza i taka opona wielosezonowa, ze świeżej, miękkiej gumy i z wysokim bieżnikiem bardzo dobrze się sprawdzi według mnie. Co nie zmienia faktu, że ja osobiście bym nie kupił :) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 Co to za opony za 650 zł za komplet? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6805061229 Debica Navigator 2 caloroczne. W opiniach nie wychodzą źle. Wywazam mozliwosci do realnych potrzeb i odpalania auta glownie w celu podjechania do sklepu czy lekarza podczas zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 Z Dębicy używałem zimówek Frigo 2, były całkiem ok, nie miałem z nimi przygód w zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 Z Frigo 2 to jest niezły mit w internecie. To jest jedna z najsłabszych opon na rynku a zbiera bardzo dobre opinie. Ona się jedynie sprawdza w głębokim śniegu a w innych warunkach jest niebezpieczna wręcz. Co nie zmienia faktu, że sam na niej jeździłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 2 sezony zimowe w Mazdzie 3 w nich prześmigałem, ani razu nie miałem problemu z przyczepnością, czy coś. Oceny miała w porządku jak na Oponeo ją kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 Wezme jednak te całoroczne co powyzej. W norauto sa praktycznie tej samej cenie co w sklepie, a do niedzieli wymiana z wywazaniem jedyne 40 zl. Bedzie zalatwiona sprawa za jednym zamachem. Dzieki e-koledzy za wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Oglądam właśnie egzemplarz civica UFO - wszystko praktycznie cacy, oprócz takich oto defektów: (tylny zderzak) (na dachu, przy szybkie przedniej) Do zrobienia, czy lepiej odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Rdzewiejący dach, zostaw te pruchno. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 To z tyłu to pierdoła ale korozja przy szybie to lepiej odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Z tego co wyczytałem na forum Hondy to: "usterka jak uszkodzenia dachu między uszczelką, a przednią szybą to sprawa znana Hondzie i była objęta akcją serwisową - tzn. za darmo to poprawiali. Kwestia malowania dachu + wymiana uszczelki." czyli jakoś można to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Tak ale nie wiesz co jest pod tą uszczelką. Widać tam już wg mnie rdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 swa pstryki w to przy uszczelce i pokaże się niezły yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 ile by to mnie wyniosło, by naprawić? : P Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Popytaj w Hondzie może cały czas ta akcja trwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Cóż, wygląda na to, że odpuszczę sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 19 października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 października 2017 Cieknie mi z węża. :D Od chłodnicy oleju już nowy do mnie jedzie (chyba, bo na trackingu poczty jeszcze go nie ma...) i będe zmieniał olej z castrola 5w30 jakiś tam jakiś z oznaczeniem LL na oryginalnie stosowany 5w40 selenia WR (alfa romano jakby ktoś nie kojarzył). Pytanie brzmi, oprócz tego, że ponoć ten olej wyciszy silnik i to dość znacznie, bo ma tam jakieś takie specyfikację (chodzi o napi,e,r,d,a,l,a,,n,i,e na wolnych), to czy wy też słyszeliśta, że te KASTROLE to nie to co kiedyś? Wcześniej miałem valvoline ale mój mechanior podpisał kontrakt z castrolem to i mam castrol, hehe. Bo za darmo prawie było i nic mi nie powiedział nawet, tylko zmienił (a nawet nie chciałem zmieniać oleju ogólnie nawet filtr "gratis" mi dał). No i jeżdże na tym od roku, ewidentnie głośniej chodzi silnik na wolnych, a wiadomo, że klekot to masakra jak jeszcze głośniej klekocze :D Więc znowu pytam czy to moje jakieś poj.ebanie muzgowe czy jakieś akurat regulatory czy inne zawory wyje.ban.e czy może ten castrol faktiko jest teraz gunwo warty? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Ja w swoim 1.9TDI przez dwa lata lałem Castrol do turbo diesli o normie tam 505.01 bodajże. W międzyczasie się naczytałem i następnym razem zalałem Motul 5W40 jakiś highendowy za 2x więcej pieniędzy. Silnik rzeczywiście chodził ciut ciszej, ale poza tym żadnych różnic. Następnie zalazłem podstawowy Valvoline ten maxlife i nie odczułem żadnych różnic pomiędzy nim a Motulem. Olej jak olej, możesz zalać Castrol, zwróć ewentualnie uwagę na normę oleju. Co robi większą robotę to płukanka silnika przed wymianą. Ja polecam coś takiego: http://www.kolegaberlin.pl/product-pol-4308-Liqui-Moly-Pro-Line-Motor-Spulung-500ml.html. Ten środek rozpuszcza olej i potem jak odkręcasz kurek to leci jak woda zbierając ze sobą wszystkie odpady. To jest super sprawa dla silnika, szczególnie diesla. A jak Ci się chce to możesz sie pobawić jeszcze w coś takiego: http://sklep-xado.pl/pl/p/ANTYKOKS-Antykarbon-320ml-aerozol/468 Ja jak wkładałem do Miaty silnik co leżał przez ponad pół roku to zaaplikowałem oba środki i mam nadzieję, że nie będzie problemów z silnikiem prędko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 A teraz zagadka, co to kurde jest? Bąble, purchle? Facet zdjęć nie potrafi zrobić chyba poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 na tych super zdjęciach wygląda jak odpryski lakieru i szpachla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Albo odwarstwienie lakieru. Banny, to auto jest w jakiejś super atrakcyjnej cenie, że się jeszcze nim interesujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 (edytowane) Albo odwarstwienie lakieru. Banny, to auto jest w jakiejś super atrakcyjnej cenie, że się jeszcze nim interesujesz? to juz inne xD teraz takie znalazłem, ale w Wawce, to trochę daleko (no i drzwi do zrobienia) http://allegro.pl/honda-civic-1-8-comfort-i-wlasciciel-salon-pl-i7003850009.html#imglayer może jakiś serwis bym wynajął by prześwietlili auto ;p Edytowane 20 października 2017 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi