krupek 15 475 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 No to już pół biedy, ob wgniotka tylko, jak blachy zdrowe i dobra cena+stan techniczny to można rozważyć. Ty tylko z defektem auta oglądasz? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Mocna cena jak na 10 letni samochód. Bałbym się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 No to już pół biedy, ob wgniotka tylko, jak blachy zdrowe i dobra cena+stan techniczny to można rozważyć. Ty tylko z defektem auta oglądasz? xd Nie, no mam już dosyć ogólnie, a wiem, że ludzie po 20 aut oglądają zanim kupią coś. Najpewniej byłoby u autoryzowanego dealera, ale najczęściej jest bieda, budżet mam 25+5. No i ufo w tym kolorze mi "pasi" Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 (edytowane) Bany te zdjęcia to wg mnie odpryski zewnętrznej części lakieru. Jak lakier jest wielowarstwowy to może się zdarzyć że odpadnie zewnętrzna warstwa. Wiem bo w mojej mazdzie 3 tak to wygląda w 1 miejscu - efekt mycia z bliska pod ciśnieniem. Edytowane 20 października 2017 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 A faktycznie, też tak miałem w Mazdzie 3, na słupku tylnym. Jakby wierzchnia powłoka się złuszczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 045 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Bezbarwny sie łuszczy jak sie za późno położy bezbarwny na baze, rozcienczalnik jest o kant uja albo sam bezbarwny jest mocno z dupy. Na fabrycznie malowanym samochodzie nie ma opcji żeby przy odprysku zrobiła sie taka otoczka z wilgoci pod bezbarwnym. Da sie to zlikwidować, w słoneczy dzień samo zejdzie ale mocno daje do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Ja polecam coś takiego: http://www.kolegaberlin.pl/product-pol-4308-Liqui-Moly-Pro-Line-Motor-Spulung-500ml.html. Ten środek rozpuszcza olej i potem jak odkręcasz kurek to leci jak woda zbierając ze sobą wszystkie odpady. To jest super sprawa dla silnika, szczególnie diesla. Kupiłem to, bo nic nie kosztuje prawie, a z 5w30 na 5w40 zmieniam (prawilne) to może by się jakieś gówna poodklejały, a tak wylecą od razu z olejem. Dzięki! Ogólnie kupiłem nawet śrubę nową, bo nie mogłem znaleźć samej miedzianej podkładki a ją tak naprawdę powinno się zawsze wymieniać, ale nikt chyba tego nie robi, bo rzadko cieknie i tak... Ale se wymienie, a co :D Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 23 października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) Pomyłka. Edytowane 23 października 2017 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Jakiś dobry uchwyt na telefon? W miare krótki moze być, ma być mocny, wygodny, i nie kosztować więcej niż 150. I ma nie wyglądać jak ręka terminatora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 (edytowane) Napisz jeszcze jak chcesz go montować. Na nawiewie, na szybie, na desce? Poszukaj z frazą Dacia Duster, bo często co lepsze zależy od konkretnego modelu. Edytowane 26 października 2017 przez Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 No ale dlaczego do Dacii xD Na szybę. Te samsungi ponoć spoko są https://www.ceneo.pl/26555199;pla?se=GbURRsztAQDKjv8JWkP65aU3m_HZ5_bB&gclid=CjwKCAjwj8bPBRBiEiwASlFLFSsTOtpEUSkkXDhIRhRoqPPD56xMFM2YECbiFlD2btvGoC5_fk5iHhoC73AQAvD_BwE#tab=spec A na desce się da? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Zależy z jakiego plastiku kokpit. U mnie plastik jest taki trochę chropowaty i odczepia się mocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 No własnie, u mnie jest taki pomarszczony, jak skóra słonia, ale ponoć jakies są z jakiegoś materiału co wypełniają te nierówności i się kleją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 W Fiacie miałem na nawiewie i nie był zły. Trochę grzał tel w zimie, ale za to chodził dodatkowo w lecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Te nawiewowe to wydają się destrukcyjne dla kratek. Nieładnie to wygląda. Widziałem wynalazki typu wsadzanie do zapalniczki, albo do otworu na kubek, ale to jakieś marketowe wynalazki. Tego samsunga chyba wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Nie mam meldunku w Toruniu, ale furę zarejestruje w tutejszym urzędzie bez problemów, racja? Nie muszę wyrabiać meldunku tymczasowego ani wracać się do miejsca zameldowania? : - p Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Co w końcu kupiłeś Banny? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Ja musiałem w urzędzie pokazać umowę najmu mieszkania i bez problemu zarejestrowałem samochód na adres zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Te nawiewowe to wydają się destrukcyjne dla kratek. Nieładnie to wygląda. W Punto mi było wszystko jedno. Kratki nie uszkodził, ale porysował nieco plastik pod nawiewem. Za to pozycja telefonu była idealna. W A3 na razie kładę na dole deski, gdzie jest dobre miejsce plus USB do ładowania, no i czekam aż to AA mi naprawią. Tak na stałe bardziej, to ludzie brodita polecają, tylko jego nie będziesz sobie zdejmował do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Nie mam meldunku w Toruniu, ale furę zarejestruje w tutejszym urzędzie bez problemów, racja? Nie muszę wyrabiać meldunku tymczasowego ani wracać się do miejsca zameldowania? : - p Musisz. 3 dni błądziłem po urzędach (całe szczęście w powiatowych nie ma kolejek, że tydzień wcześniej wizytę musisz umówić). Bez minimum tymczasowego nie zarejestrujesz. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Ja musiałem w urzędzie pokazać umowę najmu mieszkania i bez problemu zarejestrowałem samochód na adres zamieszkania. A jakie różnice OC pomiędzy Warszawą a u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Nie mam meldunku w Toruniu, ale furę zarejestruje w tutejszym urzędzie bez problemów, racja? Nie muszę wyrabiać meldunku tymczasowego ani wracać się do miejsca zameldowania? : - p Musisz. 3 dni błądziłem po urzędach (całe szczęście w powiatowych nie ma kolejek, że tydzień wcześniej wizytę musisz umówić). Bez minimum tymczasowego nie zarejestrujesz. Powodzenia Wlaśnie dzwoniłem i ogólnie - KUR.WA Co w końcu kupiłeś Banny? Jutro jadę, 450 km w jedna stronę, wypożyczę chyba z ojcem autolawetę, bo trochę strach na "wyklejance/niemieckich blachach" tyle jechać. Autka mam dwa do wyboru, w sensie modele - Lexus is200 lub Accord VII type S Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Ja musiałem w urzędzie pokazać umowę najmu mieszkania i bez problemu zarejestrowałem samochód na adres zamieszkania. A jakie różnice OC pomiędzy Warszawą a u siebie? 200zl drożej w Warszawie. Warto było dopłacić żeby być określanym jako cwaniaczek warszawiaczek z bmw : ) Nie mam meldunku w Toruniu, ale furę zarejestruje w tutejszym urzędzie bez problemów, racja? Nie muszę wyrabiać meldunku tymczasowego ani wracać się do miejsca zameldowania? : - p Musisz. 3 dni błądziłem po urzędach (całe szczęście w powiatowych nie ma kolejek, że tydzień wcześniej wizytę musisz umówić). Bez minimum tymczasowego nie zarejestrujesz. Powodzenia No panie ja rejestrowałem na umowę najmu mieszkania w innym mieście niż moje miasto zameldowania i nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Wiadoma rzecz stolyca Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 200PLN to w sumie nieduża różnica, aż dziwne, że tak mało. Ale ja jak jeżdżę na swoich blachach TST to mam wrażenie, że jestem łagodniej traktowany na drodze :) Ludzie mnie puszczają, nie trąbią jak się wcisnę itp. Jakbym miał jakieś WBXXXXX to by była walka i krew na samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi