krupek 15 493 Opublikowano 6 lipca 2019 Opublikowano 6 lipca 2019 53 minuty temu, grzybiarz napisał: No i po co te durne komentarze? Malwarebytes wykryło 15 zagrożeń. Nie aktualizowałem wtyczki adobe flasha i tam był jakiś syf. Dziwne, że same stronki z downloadem poblokowane. Już myślałem, że znowu coś z policja Nadal nie wiem, jakie auto. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 6 lipca 2019 Opublikowano 6 lipca 2019 Grzybi, a Ty już się pokapowałeś, że jesteśmy w Zimnym Łokciu i pytasz o komputerowe sprawy? xd 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 6 lipca 2019 Opublikowano 6 lipca 2019 Nie. Dopiero teraz wlazlem tu przez wyszukiwarkę, jak miałem o coś zapytać 2 Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 Co sądzicie o GAPie? Myślicie, że to działa? 2300zl by mnie to kosztowało na okres 5 lat, przy cenie auta wydaje się przystępną kwotą.. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 Jak pisałem, panowie z ING przekonywali mnie ze dzięki Gapowi i symulacji zagubienia samochodu/ skasowaniu go po całym leasingu dostajesz z powrotem całe siano xd tylko powtórze - jak pojedziesz skasować to zeby cie nie znalezli z kaskiem na głowie Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 10 lipca 2019 Autor Opublikowano 10 lipca 2019 W leasingu chyba teraz wymagają GAP, 2300 za 5 lat i spisz spokojnie, chyba bym nawet auta nie zamykał Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Przeczytałem warunki i będę się decydował, aczkolwiek znalazłem ciekawy zapis w regulaminie, że jeżeli kwota samochodu nie przekracza 300tys. to odpowiadają maksymalnie do 60 tys zł rożnicy pomiędzy wyceną ubezpieczyciela podstawowego, a kwotą zakupu na fakturze. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 11 lipca 2019 Opublikowano 11 lipca 2019 Nie bralem GAPa. Wychodziło prawie 3000 zl na caly okres leasingu, co jakos było mi szkoda dokładać. Chyba i tak bank dostaje to siano jakbym skasował auto w trakcie, a nie ja personalnie? Nie pamietam. Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 Co sądzicie na temat pokrowców na samochód? Zastanawiam się nad kupnem takowego, bo będę miał pod blokiem miejsce parkingowe, ogrodzone strzeżone, więc perspektywa dodatkowej ochrony na nowy samochód w postaci dobrego, oddychającego i antygradowego pokrowca jest kusząca.. Do 500zł za dobry pokrowiec mógłbym zapłacić. Praktykował ktoś coś takiego? Sprawdza się? Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 Nie praktykowałem, ale trochę kojarzy mi się z emerytem zakrywającym Zaporożca pod blokiem. Mnie by się nie chciało tego zakładać, tym bardziej, że i tak nie będę ze sobą woził. Ewentualnie tylko opcja ochrony przed gradobiciem do mnie przemawia. *Im bardziej będziesz chronił i się cackał, tym bardziej będą boleć nieuchronne niestety uszkodzenia. Parkuj daleko od innych w miarę możliwości, zostawiaj odstęp za autem z przodu przy ryzyku kamieni na drodze, uważaj na krawężniki przy manewrach (lepiej stanąć dalej i poprawić, niż uszkodzić felgę), utrzymuj we względnej czystości i tyle. 1 Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 Ostatnio zona otworzyla drzwi za szeroko i przyorala krawedzia drzwi w zardzewialy druciany płot tesciow. Wczesniej ja tak zrobilem po stronie kierowcy. Od drugiej rysy przestalo juz bolec, to tylko maszyna. Najwyzej 500 zl taniej zejdzie za pare lat by janusz sobie odmalowal. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 Całe szczęście, że pierwszy tak zrobiłeś... Na małe rysy albo odpryski warto kupić zaprawkę u producenta. Grupa VW ma takie w stylu lakieru do paznokci, już nim odpryski od kamieni korygowałem. 1 Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 Pytalem kiedys i to tania sprawa, ale nie maja lakieru o dokladnie tym odcieniu co ja mam w aucie. No jaja jakies. Ale pytalem sto lat temu, moze pora zapytac ponownie, moze juz produkuja ten lakier. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 Jedziesz do sklepu z lakierami, podajesz symbol lakieru i Ci go komputerowo zrobią na miejscu. Dla 2 aut już tak kupowałem i elegancko się pokrył. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 ja juz przestalem zwracasz uwage na jakies ryski i zadrapania na lakierze, jak kupowalem ostatni samochod to przed zakupem nawet sie nie przygladalem lakierowi, wystarczyla mi informacja, ze jest oryginalny i nie ma korozji, ale pewnie jakbym mial nowke z salonu to bym codziennie ogladal Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 8 godzin temu, Shago napisał: Co sądzicie na temat pokrowców na samochód? Zastanawiam się nad kupnem takowego, bo będę miał pod blokiem miejsce parkingowe, ogrodzone strzeżone, więc perspektywa dodatkowej ochrony na nowy samochód w postaci dobrego, oddychającego i antygradowego pokrowca jest kusząca.. Do 500zł za dobry pokrowiec mógłbym zapłacić. Praktykował ktoś coś takiego? Sprawdza się? Pokrowiec antygradowy ? Poważnie , wierzysz w to ? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 17 minut temu, Wojtas1986 napisał: Pokrowiec antygradowy ? Poważnie , wierzysz w to ? Ja wierzę, brachol tak uratował swojego DS4, pokrowiec 7mm gruby brak wgniotek i całe szyby, u sąsiadów dachy powgniatane, a przednie szyby całe w "pajęczynkach" albo z odpryskami. Wiadomo że jak grad będzie wielkości sadzeniaków to nic to nie da. Pokrowiec zakłada tylko przy alertach RCB Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 Wolałem zapytać żeby uzyskać info z pewnego źródła , dziekuje . Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Mam 2 wgniotki na aucie, jedna taka wielkości piłki do golfa, na drzwiach, druga wielkości pięści nad zderzakiem. Na Allegro są takie przyssawki do usuwania wgnieceń. Ktoś się kiedyś bawił w takie odsysanie? Są przyssawki w cenie od 10 zł do ponad 100 zł i nie wiem, którą wybrać. Może coś lepszego jest od tego? Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Opublikowano 24 sierpnia 2019 mam przyssawki z aliexpres działające z klejem na ciepło, zwykłe przyssawki raczej nie działają, zresztą te też bo wyciągają wulkany, tzn. wgniot jest na środku dalej a po bokach przeciągnięta blacha za bardzo. ogólnie u nas wyciągniecie jednego punktu zaczyna sie od 50 zł i to polecam. 1 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 4 października 2019 Autor Opublikowano 4 października 2019 Działa komuś tidal na android auto? Czytam,że niby jest wsparcie,ale na liście aplikacji do zainstalowania mam tylko Spotify 1 Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 4 października 2019 Opublikowano 4 października 2019 (edytowane) A co ty chcesz instalować jak to z telefonu jest streamowane? Jak apka jest wspierana to w zakładce muza pojawia się spotiffy, google music i tidal pewnie bo nie mam tej apki. Edit - sprawdziałem - działa. Edytowane 4 października 2019 przez mozi 1 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 4 października 2019 Autor Opublikowano 4 października 2019 (edytowane) Jak uruchomisz aplikacje android auto na komórce bez podłączania z radiem, jest opcja podglądu aplikacji kompatybilnych z AA w sklepie. Nie ma tam niestety tidal, jak mimo to zainstaluje go na komórce to nie pojawia się w android auto. Mogę tylko streamowac przez Bt.U ciebie go widać, więc pewnie pomoże zainstalowaniem innej wersji AA. Edytowane 4 października 2019 przez Pajda Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 4 października 2019 Opublikowano 4 października 2019 (edytowane) Ok, pamiętaj że oficjalnie aa nie ma w pl więc przy 1 uruchomieniu powinno się skorzystać z vpn. Tak było u mnie bo bez tego nie chciało działać. Mam wersje 4.5.xxx Edytowane 4 października 2019 przez mozi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi