krupek 15 481 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Grzybiarz, a w ogóle to jakiego auta szukasz i w jakim przedziale cenowym? Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) To zbyt skomplikowane, bo waham się między golfem z salonu, czy może jakiś magnes na ci.pki, ale używkę. Dzisiaj miałem okazję jechać czymś co ma ponad 300 koni pod maską i tak jak wcześniej myślałem o Audi TT, tak raczej skok z obecnych 60 koni (mam Swifciaka hehe, pierwsze auto), do takiej Audicy, to jakaś masakra. Kur.wa 5 sekund i stówka, spociłem się cały. Edytowane 8 maja 2015 przez grzybiarz Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Olx ma teraz wiecej ogloszen niz otomoto czy allegro. Grzybiarz, masz jeszcze jakies pytania? Poprawiasz mi humor I co to za zje.bana rada. Wystawiłem na olxie dodatkowo i kolejne 25 zł, a olx automatycznie zamieszcza ogłoszenia po wystawieniu na otomoto. Wisisz mi dwie dychy. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Pierwszy raz się spotykam z przypadkiem, gdy ktoś szuka auta i nie wie jakiego. Muszę Cię zmartwić, trochę tego jest do wyboru Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) Z(pipi)ane to sa twoje posty. jak idziesz do sklepu to pytasz na forum jaki chleb kupic? Bo niekotrzy mowia,ze chleb fitness jest dla bab, i co mam teraz zrobic? Edytowane 8 maja 2015 przez Infidel Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) Też mam pytanko. Mam do wystawienia auto i w sumie w otomoto koszt wystawienia to 25 złotych za 2 tygodnie. A w Allegro jakieś 2 złote (tzn. tak było kiedyś, smsa się słało), o co kaman? Przecie jak wystawi się w otomoto to jest na Allegro i na odwrót? Olx ma teraz wiecej ogloszen niz otomoto czy allegro. Grzybiarz, masz jeszcze jakies pytania? Poprawiasz mi humor Dałeś mi taka radę, że jestem stratny 25 zeta. Wystawiłem wczoraj na otomoto, ale napisałeś że olx ma więcej ogłoszeń niż otomoto i allegro. To nieprawda, bo wystawiając na otomoto, ogłoszenie jest widoczne w trzech serwisach. Dzisiaj wystawiłem na olxie niepotrzebnie. W ogóle to działa jakoś zje.banie, mogli jakoś ostrzec, a tak w sumie pięć dyszek poszło:/---- ok, zwrócili;) Edytowane 8 maja 2015 przez grzybiarz Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 maja 2015 Opublikowano 10 maja 2015 Mam oryginalne felgi do Mazdy 3, 16 cali, wypiaskowane, pomalowane proszkowo, niespawane, bez żadnych ubytków, wyglądają jak nówki. Ile mogę sobie zawołać za taki zestaw i gdzie go najlepiej sprzedać, żeby w miarę szybko znaleźć kupca? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 za ile to nie wiem, ale wystaw na jakims forum mazdy i olxie, kupiec powinien sie dosc szybko znalezc Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 No w Polsce jest duże forum Mazdy, także tam już też spytałem. Nie mam w ogóle rozeznania, co do ceny. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 http://olx.pl/oferta/oryginalne-felgi-16-mazda-3-idealne-CID5-IDa7ixW.html Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 (edytowane) ladne sa :-) 1200 powinienes dostac Edytowane 11 maja 2015 przez Infidel Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 No dałem 1000, żeby szybko ktoś się znalazł. Liczę na to, że ktoś z regionu się odezwie i bez wysyłki się obejdzie. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Pany miał ktoś styczność z SUPERCAR.PL auta poleasingowe w dobrych cenach. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Dobra mam bardzo ale to bardzo poważne pytanie! W związku z tym że mam dwie czarne fury, które wiadomo jak się brudzà, wydaję majątek w miesiącu na myjnie. Postanowiłem więc wziąć sprawy w swoje ręce. Kupiłem płyn i umyłem sam dziś z rana no i niestety kufa nie jest to takie proste. Jakiś sprawdzony pro tip aby nie było zacieków po spłukaniu ? Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Na to chyba niema rady, zacieki znikną przy ręcznym woskowaniu /pastowaniu. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 A jaką macie "proxedurę" jak myjcie ? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Mówisz o samoobsługowej myjni ciśnieniowej? Trzeba spłukiwać od góry do dołu no i zebrać wodę potem, jaką szmatką najlepiej. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 tez mam ciemny lakier (w sloncu piekny granatowy, w nocy czarny), wiec znam ten bol, gdy samochod brudzi sie stojac w garazu kup sobie w np jysku dwie rekawice z fredzlami (jedna do samochodu, druga do felg) o taka: do zminimalizowania zaciekow bez polerowania polecam recznik z mikrofibry, ja mam taki: http://showcarshine.pl/692-microfiber-madness-summit-800-ultra-soft-40x40-mega-delikatny.html przygotuj dwa wiadra - jedno z szamponem, drugie na czyszczenie rekawicy z brudu jak wyglada mycie u mnie 1. namaczam samochod woda, usuwam mocnym strumieniem zaschniete bloto ze zderzakow, robaki, myje nadkola 2. mycie zaczynam od dachu i po jegu umyciu splukuje szampon i wycieram recznikiem. z kazdym elementem nadwozia postepuje tak samo czyli szampon -> splukanie -> wytarcie. staraj sie nie 'namydlac' calego samochodu i dopiero pozniej go splukiwac tylko rob to stopniowo. 3. po umyciu i wysuszeniu calego samochodu zaczynam polerowanie i woskowanie, zeby nadac swietna glebie kolorowi. polerowanie i woskowanie usuwa tez wszystkie zacieki, ktorym udalo sie pozostac a jesli nie chce ci sie bawic w polerowanie/woskowanie (do czego zachecam, roznica jest widoczna golym okiem szczegolnie na parkingu, gdy twoj samochod blyszczy sie jak psu jajca wsrod innych szarakow) to staraj sie nie myc w pelnym sloncu, najlepiej gdzies w cieniu. jesli jednak chcesz, zeby lakier twojego samochodu byl w najwyzszej kondycji to mozesz kupic to co ja mam: szampon http://showcarshine.pl/szampony/54-meguiars-nxt-car-wash-18-l-gratis-2-mikrofibry.html wosk http://showcarshine.pl/woskowanie/100-meguiars-deep-crystal-step-3-carnauba-liquid-wax-gratis-mikrofibra.html pasta polerska http://showcarshine.pl/odzywianie-wet-look/77-meguiars-deep-crystal-polish-step-2-odzywi-lakier-gratis-2-mikrofibry.html do tego oczywiscie aplikatory do nakladania wosku i polerowania http://showcarshine.pl/1724-showcarshine-soft-foam-xxl-1-pack.html sciereczki z mikrofibry http://showcarshine.pl/polerowanie-czyszczenie/1670-showcarshine-microfiber-yellow-380-gsm-40x40-bez-krawedzi-.html 2 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 Qvstra mega Thx za rady. Krupek chodzi mi o mycie pod domem za pomocà węża a nie myjni bezdotykowej. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 A luz, ja jak miałem czarnego 206 to myłem na myjce i też zacieki zawsze były, więc jakoś skojarzyłem fakty. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 panowie jak jest z przyciemnianiem szyb? Chciałbym przyciemnić wszystkie bardzo delikatnie(prócz czołowej). Nie zabiorą mi dowodu jak będę miał ciemne przednie boczne? Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Dozwolony stopień przepuszczalności światła jest określony w przepisach. Tylne boczne można przyciemnić w znacznie większym stopniu niż przednie. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 70% przepuszczalnosc boki przod. W praktyce nie mozesz miec zadnej folii na tych szybach Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 a jak jest z trwałością takich folii? Wytrzyma to ze dwa lata? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi