Shago 3 562 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Ja dostałem wyliczenie na Teslę 3 RWD 3800zł OC + AC na pełną kwotę + NNW w HDI, 3900 w Compensie tylko tutaj suma ubezpieczenia 3/4 wartości samochodu. W Hestii 5k. Kusi to HDI (w sumie to Warta), bo to raptem 400zł więcej jak zapłaciłem 5 lat temu na OC/AC za nową Fiestę. Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 1 godzinę temu, Shago napisał(a): Ja dostałem wyliczenie na Teslę 3 RWD 3800zł OC + AC na pełną kwotę + NNW w HDI, 3900 w Compensie tylko tutaj suma ubezpieczenia 3/4 wartości samochodu. W Hestii 5k. Kusi to HDI (w sumie to Warta), bo to raptem 400zł więcej jak zapłaciłem 5 lat temu na OC/AC za nową Fiestę. 3900 za pełny pakiet(OC, AC,NW )ubezpieczenia Tesli 3? To przecież ubezpieczenie nowego Dustera wyszło by drożej. Cytuj
Shago 3 562 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Żeby nie być gołosłownym: Tutaj jeszcze gośc się walnął, bo wybrał zły model Tesli (LR zamiast RWD), więc już wiem, że będzie jeszcze trochę taniej. Dodam, że mam maks zniżek na OC i AC. Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 36 minutes ago, AdiCarrion said: 3900 za pełny pakiet(OC, AC,NW )ubezpieczenia Tesli 3? To przecież ubezpieczenie nowego Dustera wyszło by drożej. Nie no jak. Rok temu kupowałem Formentora za 145k i miałem 3480zł ubezpieczenie w Allianz, teraz w Ergo Hestii z NWW, AC, OC, Assistance wyszło mi 2875. Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Ostatecznie w Ergo Hestii wyszło mi 2679zł bo był błąd w nazwisku żony i nie zliczyło jej zniżek, po poprawce cena -200. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi