Gość kaz_ Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Dobra, dzięki za wszystko, w weekend zostawię auto u mechaniora, niech otworzy i zobaczy w skrzyni co się stałoNa plusy musisz jeszcze poczekać kilka godzin.Tak naprawdę to nie jestem pewien czy był jakiś duży huk, bo w mojej maździe przy 200 jest strasznie głośno i tak. Może coś strzeliło, może nie, nie pamiętam dokładnie. Edytowane 27 Maja 2013 przez kaz_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tylko wez jakiegos zaufanego mechaniora, bo skrzynia&sprzęgło to łatwe dojenie kasy z klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 btw. kaz_ pochwal się mazdą w "zdjęciach naszych aut" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 @PajdaAkurat mechanika mam bardzo udanego. Starszy pan, hobbysta, naprawia tylko znajomym i w sumie robi mocno po kosztach.@hookiW sumie jak naprawię to mogę wkleić, nic specjalnego bo trochę ją obrysowałem z przodu : d Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Czy Astra Bertone to dobry samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Astra II coupe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 To udany model. Astra 2 jest tania w eksploatacji, części jest dużo, silniki nie powinny dostarczać problemów. Ja bym rozpatrywał zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 I tak postąpię, bo mam na oku jeszcze Audi A3, ale jakoś straciłem chęć na zakup. A ta Astra fajnie wygląda i ma bardzo dobry silnik (jak na tę cenę). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 A3 fajne, ale za podobną cenę dużo starsze niż Astra. A jak szukać najciekawszych 1.9 TDI albo 1.8T, to w ogóle trudno coś sensownego w Polsce wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Astra II za(pipi)iście wygląda znajomy ma wersję chyba jakąś specjalną bo wkomponowane ma znaczki bayern monachium na dodatek jest czerwona. Naprawdę jak na swój wiek nadal wygląda świetnie i zero rdzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jak na dziesięcioletnie auto wygląda naprawdę pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Czarny fajniejszy po ile chodzą teraz, bo jak kupowałem swojego złomka to cena stała dość wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Cena nigdy nie była zła, gorzej z dorwaniem zadbanej, bo niestety jeżdżą nimi głównie 20letnie oszołomy palące gumę na wszystkich światłach. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Możecie się śmiać ale ta czarna co Rozi dał zdjęcie bardziej mi się podoba niż jakieś tam audi z tego okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 no rejczel, ze wyglada lepiej. A4 z tego okresu juz podczas premiery wygladalo slabo, po legendarnej b4 to du.py nie rwalo. Po tigrze mam wstret do ecotec, ale chyba w tej astrze nie pakowali tego zlomu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Czarny fajniejszy po ile chodzą teraz, bo jak kupowałem swojego złomka to cena stała dość wysoko Do 15 000 są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 041 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Też patrzyłem na astre coupe ale archaiczny środek odrzucił mnie od zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Podejrzewam, ze większość ma jednak kolorystykę czarny/czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Zobacz seryjne wnetrze, a nie jakies agro mody z dermą i dywanikami z tesco Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 A mnie się podoba, nawet miejsce na ekran ktoś znalazł , ale osobiście nie kupiłbym w życiu od takiej osoby samochodu bo Bóg jedne wie co ten silnik i zawieszenie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 z takim autami "coupe" jest troche jak z większością "cabrio" - było sobie auto i komuś wpadł głupi pomysł do głowy albo obciąć dach albo wywalić tylne drzwi. ZA jest oczywiście jako taka oszczędność bo części pasują z normalnych wersji, nie jest to wynalazek jakiś i w warsztacie jak się coś posypie to pierwszy lepszy mechanik da rade, tylko dalej jest to auto które pojawiło się na rynku jako samochód dla matki z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jak dla mnie nadal fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 No w sumie w takim oplu wygląda to lepiej niż japończyku z tego rocznika i kilka lat w przód. Mi tam się podoba, dobrze,że ten model jest mało popularny i nie spotkal go los Calibry [*]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi