arturo9 0 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Pomyślałem że może zrobimy jakiś klan w bad company wiem że wcześniej był taki temat ale był za wcześnie wienc może teraz się zbierzemy razem i pogramy wspólnie a potem może kto wie consolegaming albo gamebattles prosze podać swoje PSNID a ja wam wyśle wiadomość na frendsa Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 A co tam tez sie dopisze - Drczekolada . Preferuje Snajpera/Wsparcie/Bazookarza. Cytuj
Kronos33 0 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 (edytowane) dopisuje się również --czekam na przesyłkę ,wiec na dniach odpalę full game. preferuje maszynowe karabiny i wszelkie pojazdy+zabawki typu miny,granaty itp. ID: kronos33 Edytowane 6 lipca 2008 przez Kronos33 Cytuj
arturo9 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Autor Opublikowano 2 lipca 2008 Po aktualjzaci dodam was ale kronos22 ale daj swoje ID czy takie masz?Ja w frendsach mam już kilka osób z battelfild to w sumie nas z wami będzie 8 osób czekam na dalszych chętnych a i ja gram tylko suppordem Cytuj
z3r0 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Najgorsze że jest problem z komunikacją na ps3 i dopiero patch ma to poprawić Cytuj
arturo9 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Autor Opublikowano 2 lipca 2008 z3ro dodasz mnie do znajomych mój ID to KapralPL jak wpisuię te twoje ID to wszystko pisze się samo z dużych liter i nie wiem czy dochodzi wyślij mi zaproszenie a z komunikacją nie jest tak źle Cytuj
rozz 0 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 też chetnie zagram zaraz was dodam do listy Cytuj
prymek 9 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 ja tez by chetnie spróbował prymek007 Cytuj
arturo9 0 Opublikowano 6 lipca 2008 Autor Opublikowano 6 lipca 2008 Dodam was i się umówimy na bliżej określony termin Cytuj
rozz 0 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 (edytowane) wlasnie mi sie wszystkie osiągnięcia skasował!!!!! tylko ja tak mam ?? Edytowane 7 lipca 2008 przez rozz Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 wlasnie mi sie wszystkie osiągnięcia skasował!!!!! tylko ja tak mam ?? Nie. Cytuj
prymek 9 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Wszystko wyzerowane i mimo że godzina wczesna to dalej lagi mam, coś kombinują pewnie. Cytuj
rozz 0 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 juz wiem ze niejestem osamotniony http://polygamia.pl/zla-kompania-zabila-nasze-statystyki Cytuj
rozz 0 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 staty wrócily ale z nimi ogromne lagi Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Przychodzę z działu dot. X360. Zgadza się, lagi są ogromne, przed tymi ich głupimi pracami było bosko, teraz są takie lagi że nie wiadomo co się dzieje. Pozdrawiam Cytuj
arturo9 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Autor Opublikowano 8 lipca 2008 Lagi+problemy z łoncznością oraz źle zmontowane menu w onile nie ma privatów itp ale mam dobre wieści EA ogłosiło że wczoraj zaczeło prace nad PATCHEM że będzie można grać priv oraz będzie wprowadzony CLAN TAG i oczywiście lagi zostaną weleminowane w te 2 pierwsze osobiście wierze w to 3 NIE Cytuj
Boomcio 4 070 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 weteranyug najczęściej support . 1 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 Z lagami to jest jakaś masakra. Czasami nad postacią w grze nie ma znacznika kto zacz i wypada zapytać: Stój, kto idzie? Swój? Z reguły po słowie "Stój" już się nie żyje Cytuj
blazej1980 0 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 a ja gram w multi od czasu premiery prawie codziennie i nie mialem nigdy lagow a gram o roznych porach dnia, mialem tylko lagi wtedy jak skasowali staty i pozniej jak je wprowadzili ,ale to 100% ludzi mialo tak,wczoraj gralem wedczorem kilka godzinek i zero lagow Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 Generalnie jest dobrze, ale pojawiające się z opóźnieniem znaczniki albo nicki nad postaciami wkurzają. Śmigasz sobie (na mapie w tym miejscu nie ma nikogo) i nagle po tobie, bo z pod ziemi wyskoczył koleś z nożem. W takim GTA IV niczego takiego nie było. Cytuj
Boomcio 4 070 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Wkurza mnie jedna rzecz, ale to nie z winy gry, a samych graczy: koleś gra supportem i ni ch*** ja nie rozdaje apteczek, tylko napiernicza sobuie z ckm-u .No jak tu grać np snajperem , albo szturmowcem, gdzie cały czas się obrywa, a nie ma gdzie uzupełnić apteczki ? No ludzie ... Ostatnio nabiłem sobie masę punktów właśnie przez obdzielanie apteczkami . Druga sprawa : respawn czołgu na mapie i wszyscy do czołgu zapier******ją .Nieważne : snajper, specjalista , wszyscy chcą kierować czołgiem . Kolejna sprawa: ostatnio używam praktycznie przez każdy ''meczyk ''jednego czołgu: naprawiam go co jakiś czas , szanuję , ponownie wsiadam i akcja, ale najlepsze jest to ,że w trakcie naprawiania do pojazdu wskakuje inny kolo z mojej drużyny i daaaalej !!! jedzie sobie i strzela wesoło . Stąd moje pytanie : Jak walczyć z niekompetencją i głupotą na froncie ????? 1 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Raz trafiłem na super ekipę - kolesie rozdawali apteczki, naprawiali czołgi - każdy robił swoje i grało się naprawdę fajnie. Ale po 1,5 meczu mnie wywaliło z serwera i po ptokach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi