Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Kolejna sprawa: ostatnio używam praktycznie przez każdy ''meczyk ''jednego czołgu: naprawiam go co jakiś czas , szanuję , ponownie wsiadam i akcja, ale najlepsze jest to ,że w trakcie naprawiania do pojazdu wskakuje inny kolo z mojej drużyny i daaaalej !!! jedzie sobie i strzela wesoło . A to już klasyczne zagranie znane serii Battlefield od samego początku !. Stąd moje pytanie : Jak walczyć z niekompetencją i głupotą na froncie ????? H** im w d*** , bierz snajpera i zacznij gdzieś kampować. Nieważne : snajper, specjalista , wszyscy chcą kierować czołgiem Snajper za sterami helikoptera.... Gdzie oni mieli takie przeszkolenia ? . Cytuj
webster8 0 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 (edytowane) Hmm...macie cos do snajperow?? pytanie:...strzelal ktos snajperka o nazwie GOL???jeszcze ani razu Panowie (i Panie??)nima z kim grac dodawac mnie Edytowane 11 lipca 2008 przez webster8 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 strzelal ktos snajperka o nazwie GOL??? Ja strzelałem, całkiem fajna, często używam . W BF nie liczy się siła snajperki tak naprawdę, jeśli jesteś dobrym snajperem zwracaj uwagę na Speed i Accuracy, Power ma znaczenie tylko jeśli jesteśmy na jakimś serwie z lagami. Hmm...macie cos do snajperow?? Mam tylko to że są praktycznie niewidoczni w krzakach, koło drzew (to wada .... dla wroga ), i to że ich strój kojarzy mi się z Wookie ze Star Wars <joke - buahahahhahahhah, brilliant brillian !> . Cytuj
webster8 0 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Kurde bo juz gram od dluzszego czasu i ani razu nie mialem tej broni do wyboru????wtf Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 (edytowane) H** im w d*** , bierz snajpera i zacznij gdzieś kampować. He,he nie mam za bardzo cierpliwości ,żeby kampować... wolę wbijać się w wir walki . Mam takie pytanko: w sytuacji kiedy jako support rozdaję apteczki i sporo ich leży na ziemi , to gracze z przeciwnej drużyny mogą się nimi ''posiłkować" ? Edytowane 12 lipca 2008 przez SORROW 1 Cytuj
karol885 0 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 H** im w d*** , bierz snajpera i zacznij gdzieś kampować. He,he nie mam za bardzo cierpliwości ,żeby kampować... wolę wbijać się w wir walki . Mam takie pytanko: w sytuacji kiedy jako support rozdaję apteczki i sporo ich leży na ziemi , to gracze z przeciwnej drużyny mogą się nimi ''posiłkować" ? Moga Cytuj
arturo9 0 Opublikowano 12 lipca 2008 Autor Opublikowano 12 lipca 2008 Ja mam duży problem z grą nie mam lagów ale sciny scina mi się cała animacia na 10sek i tak ciągle ktoś mi to wytłumaczy bo to chyba nie są lagi Cytuj
webster8 0 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Przez caly dzien brak polaczenia z serwerami.... odziwo brata laczy na jego profilu..dziwna sprawa Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Gram od dwóch dni w Battlefield i mam jedno pytanie. Co oznaczają znaczki przy ksywkach graczy? Widziałem znaczek krzyża, klucza naprawczeko, rakiety itd. Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 To są specjalności -snajper, specjalista, itd . 1 Cytuj
arturo9 0 Opublikowano 13 lipca 2008 Autor Opublikowano 13 lipca 2008 A co oznaczają liczyy po meczu nie mjejsce w rankingu tylko w białym kwadracie 1 i 2 itp Cytuj
webster8 0 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 (edytowane) A co oznaczają liczyy po meczu nie mjejsce w rankingu tylko w białym kwadracie 1 i 2 itp hm...moze prestige jak w Codzie drugi dzien mnie nie laczy z serwerami....fajnie no to pozostala juz chyba tylko zmiana ID Edytowane 14 lipca 2008 przez webster8 Cytuj
ATG 1 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Dalej są lagi? Zamierzam kupić tą grę... Cytuj
arturo9 0 Opublikowano 21 lipca 2008 Autor Opublikowano 21 lipca 2008 ^_^ Lagów nie ma ale łonczność praktycznie nie istnieje moja propozycja poczekaj do patcha aon ma być we wrześniu daie ci to z 4 dychy w kieszeni Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Jakie lagi, jaka łączność? Ja tam nie mam żadnych problemów. O.o' Grę mam już od bodajże dwóch tygodni i może z dwa razy miałem lagi wieczorną porą. Dostawca neta: Neo 512kb Wersja gry: Battlefield: B-Company Gold Edition PAL (Anglik) Ewenement na forum? xD Cytuj
Kronos33 0 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Jakie lagi, jaka łączność? Ja tam nie mam żadnych problemów. O.o' Grę mam już od bodajże dwóch tygodni i może z dwa razy miałem lagi wieczorną porą. Dostawca neta: Neo 512kb Wersja gry: Battlefield: B-Company Gold Edition PAL (Anglik) Ewenement na forum? xD Niekoniecznie miałem podobnie tylko ze Neo 1Mb . Jak możesz to mnie dodaj don znajomków. Cytuj
blazej1980 0 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 ja gram praktycznie codziennie od dnia premiery i takze zadnych ale to zadnych lagow, moze z 2 albo 3 DC dostalem, a tak elegancko smiga ze hej, raz mialem tylko lagi w dniu kiedy na kilka godzin zresetowali staty ,ale to wszyscy mieli. ktos tam wyzej pisal o snajperce PAL, ze nie uzywal jeszzce i nie wie kiedy, pytanie : a zrobiles UNLOCK tej broni kolego? jak ktos cche moze dodac mnie do znajomych,niedlugo wyjdzie patch co bedzie mozna robic priv room, czyli bedzie mozna grac tylko w swojskim towarzystwie czy tez clan mecze. pozdrawiam Cytuj
Gość Gosc_kozanec_* Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 A ja mam takie pytanie posiadam gold edition i dostałem kod ze zdrapką i nie chce mi odblokować broni,wszystko wpisuje tak jak trzeba w reedem code i nie działa.Co może być tego przyczyną? A co do gry to jest KOZAK tylko komunikacja głosowa to jest porażka nic nie słychać;/ Mój ps ID kozanec dodawać mnie do listy Cytuj
arturo9 0 Opublikowano 24 lipca 2008 Autor Opublikowano 24 lipca 2008 Ja mam tzw frezzy ciągle mam neo 1m i łączność nie działa po 2 3 mapkach np grasz w pt 3 mapki i nikt nic poźniei cię nie szłyszy Cytuj
hait 0 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Siema, bardzo chętnie pogram z wami dziś w nocy (gdzieś do 3-4), albo kiedyś później - metropolis_pl Cytuj
Flowed 0 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 od jakis 3 dni niemoge grac online w BF: BC demo online , wyskakuje komunikat ze niema dostapnych serverow, czyżby wyłaczyli servery czy tylko u mnie tak jest? Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 od jakis 3 dni niemoge grac online w BF: BC demo online , wyskakuje komunikat ze niema dostapnych serverow, czyżby wyłaczyli servery czy tylko u mnie tak jest? u mnie tez - prawdopodobnie wylaczyli Cytuj
napletator 0 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 To ciekawe u mnie nie bylo zadnych problemow wczoraj z graniem i wczesniej tez. Dzisiaj tak samo, wszystko jest ok. Cytuj
Kronos33 0 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 od jakis 3 dni niemoge grac online w BF: BC demo online , wyskakuje komunikat ze niema dostapnych serverow, czyżby wyłaczyli servery czy tylko u mnie tak jest? Od czwartku mieli wyłączać serwery demo dla Battlefielda(sadze ze wszystkie),bo to co w chwili obecnej dzieje się na full wersji wola o pomste . Skandal ktoś powinien za to beknąć i to ostro,mnie tłumaczenie typu-ze względu na duże zainteresowanie mogą zdarzać się problemy z połączeniem(nie cyt. dosłownie)na serwerach obsługujących Battlefield. To na co liczyli Ci Panowie i Panie?? Na klapę tytułu??Przecież po odłączeniu serwerów demo sprzedaż Battlefield może(a raczej na pewno)się zmniejszy. Jesli ktos kocha sie w skaczacym obrazie znikajacych teksturach,lubi przenikac przez sciany niczym gaz musztardowy ,a takze obraz zamrożony :wkurzony: (idealny na upaly) TO SZCZERZE POLECAM TEN TYTUŁ ZAKUPIĆ JUŻ TERAZ.. PS :a było tak pięknie (neo 1MB) Cytuj
z3r0 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Jak masz neo 1mb to nieoczekuj rewelacji, pozatym upload się liczy a nie download. Ja właśnie zmieniam net24 4mb/640kb na UPC 10mbit/1mbit to dam znać jak się gra na takim łączu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi