Dark Serge 80 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Ja od wczoraj gram na PC (po 3 letniej przerwie od grania na PC w ogóle) - po przyzwyczajeniu sie do sterowania magia powraca, pełne serwery, rozwalające się budynki, znany klimat - mniam BC2 miał więcej klimatu niż BF3, oby dali nam niedługo BC3 ;] Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 (edytowane) Dzisiaj mi się nawet udało w Vietnam pograć ale pada mam tragicznie zajechanego,szczególnie gałki. Ja od wczoraj gram na PC (po 3 letniej przerwie od grania na PC w ogóle) - po przyzwyczajeniu sie do sterowania magia powraca, pełne serwery, rozwalające się budynki, znany klimat - mniam BC2 miał więcej klimatu niż BF3, oby dali nam niedługo BC3 ;] Zly temat Panowie. http://www.psxextreme.info/topic/74049-battlefield-bad-company-2/page__st__6560 Edytowane 14 września 2012 przez zaq123456 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 Pobrałem wczoraj BC na XSX i ku mojemu zaskoczeniu udało się zagrać w multiplayer. To chyba mój pierwszy kontakt z tą częścią. Na pewno jeszcze sprobuje pograć, może skończę kampanie. Te stare części BFa maja coś w sobie. Grając w nie, czuje się jak w domu. Jakby ktoś chciał zagrać to chętnie się umówię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi