Pajda 2 282 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 ja po wypadku mialem slowmode i wszystko huczalo jak w finalnej scenie kolofdjuty Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 ja chciałem restart jak zorientowałem się że jestem na dachu:) - z dupy ta moja wywrotka była więc nie mogłem uwierzyć w to co się dzieje. w dodatku koleżka siostry jeszcze chyba dochodzi do siebie:) jak by była krew i w ogóle ostrzejsze te dachowanie to masakra by była juz w ogóle. Nie będę miał oporów do dalszej jazdy autem ale będe odkładał na kawasaki e5 bo może to zabrzmi dziwnie, ale czuje się lepiej/bezpieczniej na 2kołach (pod warunkiem że ktoś we mnie nie przy(pipi)i lub wyjedzie) Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 dachowanie motocyklem nie jest zbyt bezpieczne 2 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 Przynajmniej dachu nie pogniesz HEHEHEHE 2 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 No hej, mój wieloletni kumpel (obecnie już nie) rozyebał się dzisiaj rano swoim karem 1,5 km wyżej od mojej chaty. Zdjęcia wrzucam jako przestrogę przed jazdą po pijaku Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 I jak terminalnie ? Nie wygląda jakoś mega. Nawet przedniamszyba mu nie poszła. Chyba, że przelaciał przez bocznà szybę... Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Nie wiem w jakim jest stanie bo zapewne ukrywa się na chacie Widziałem, że w pokoju ma szybę rozbitą też i firanki podarte, ciekawe co jeszcze się działo, ale znając go to dragi+wutka+polski hip hop+to co na zdjęciach powyżej. W środku auta po podłodze się walają puszki po piwach XD No ale byłem tam godzinę temu, może już zrobili porządek. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Aaa no bo myślałem, że już nie twój kumpel bo kaput. No %%%% na drodze to straszny syf. 1 Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 (edytowane) Wyklepie się. Pewmnie Kannabis kupi tego merca jako niebitego od turka w niemczech ps chyba tam zimno u was Edytowane 20 października 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Zimno jest skoro na Kasprowym było 30 cm. Ogólnie nie pochwalam jazdy po pijaku i uważam że za takie wykroczenia powinna być najwyższa możliwa kara. Co do samochodu to zapewne jakiś cwaniak z gór kupi wyklepie i sprzeda jako nie bite Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Wyklepie się. Pewmnie Kannabis kupi tego merca jako niebitego od turka w niemczech ps chyba tam zimno u was No rano było w okolicach zera, teraz wyskoczyło na +11. Jakbym zobaczył swoją Mazdunię w takim stanie to bym na bank na zawał mięśnia sercowego się przekręcił. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Co innego jechać jak Bóg przykazał taką bryką i zostać staranowany przez jakiegoś debila, a co innego skasować samochód z własnej głupoty. W pierwszej opcji chyba bym się popłakać mając takiego merkola. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Ledwo się pozbierałem po stłuczce na moto i wczoraj kolejny dzwon. Znowu wyjechała mi kobieta z boku . Niestety jechałem starszym autem i 'łamacze kolan' poturbowały mi więzadła w lewym kolanie. Na dniach będę miał rezonans, ciekawe czy są tylko potłuczone. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Ledwo się pozbierałem po stłuczce na moto i wczoraj kolejny dzwon. Znowu wyjechała mi kobieta z boku . Niestety jechałem starszym autem i 'łamacze kolan' poturbowały mi więzadła w lewym kolanie. Na dniach będę miał rezonans, ciekawe czy są tylko potłuczone.Z podporządkowanej wyjechała? Dużo mieliscie na licznikach? Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Z podporzadkowanej. Jechalem 75/80 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (pipi)a pechowe to auto. "przepraszam, ma Pan tak ciemne auto i nie zauważyłem go pod słońce" nie nie no (pipi)a pyerdolcie system kupujcie białe auta. i ta mina kiedy powiedziałem mu, że 500zł to w najlepszym wypadku będzie kosztować 1 czujnik parkowania bez blacharki, lakieru i robocizny, więc bez OC się nie obędzie. 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 faktem jest że czasami jak wypie,rdoli słonce i sie odbija od asfaltu to po prostu ch,uja widac i tyle. I niew eim czy kolor auta tutaj ma znaczenie. Jechałem z Włocławka ostatnio o 15 do Poznania, czyli wiadomo pod słonce, czasami modliłem się by nikogo nie było na zakręcie. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 wiem, po prostu jestem zły Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 No też bym był, nowy samochód, jakby ktoś w morde dał. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (pipi)a moje kondolencję No ale to już tak jest, nowe to człowiek trzęsie się bardziej niż nad dzieckiem a i tak coś się przydarzy. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Czym w Ciebie wjechał ? Rozumiem, że to zderzak się wypiął ? Kurde duży on jest. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Golfem 1,6 trójką. Wygięty jest zderzak, porysowane nadkole i wypadł całkiem czujnik parkowania. Spisalismy oświadczenie i już zgłosiłem wszystko do ubezpieczalni. No pech niestety Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Sprawca ma w HDI. Już mi zapowiedzieli, ze sprawdzą czy stałem w dozwolonym miejscu (kolo uderzył w zaparkowane auto) Edit W ogóle najlepsze jest to, ze koleś spyerdolił z miejsca zdarzenia, wrócił bo kapnął sie, ze mamy monitoring w firmie a "ja nie chce mieć problemów". Taki aktor Edytowane 14 lutego 2014 przez waldusthecyc Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Co do HDI mam złe wspomnienia. Kiedyś, dawno temu jakiś wiejski ziomek pewno w białej skarpecie, kupił na mnie (dokładnie na moje zgubione na juwenaliach prawko i co ważne od razu zablokowane:) ) starą, rozpadającą się Renault Chamade, która narobił w uj wykroczeń i uciekł. Sprawa wyjaśniła się po 2 latach ale to nic te z.je.bane HDI dalej wzywało mnie do opłacenia tej Renaty. Chodziłem tam pokazywałem swoje skarpety, że nie mam białych, że nie możliwe, żebym bez białych miał takie auto ale nic. Tak więc jak HDI to tylko silniki gruby PSA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi