Skocz do zawartości

Ninja Gaiden 2

Gość Tajfun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie mocne "nope" jeżeli chodzi o rzekomą niegrywalność Blacka. Kamera jest ok, nie wybija się ponad slaszerkowy standard ani nie jest tragiczna w moim odczuciu. Ot, jest i działa.

Opublikowano

NGB najlepszy gameplay, po prostu praca kamera w tej grze to rzecz do ogarnięcia jak bieganie po ścianie, po jakimś czasie staje się to naturalne, wiem, że tak nie powinno być ale ja z tym problemu nie mam. 

Opublikowano (edytowane)

Ta gra to ex na 360. Co robi w multiplatformach? 

Aha i Sigma 2 to inna gra. Gorsza.

Mam nadzieję że jak wyjdzie ta kolekcja NG to 2 będzie w wersji Sigma a prawilne NG2 czyli najlepsza gra generacji ps360 zostanie na wieki eksem na Xboxa.

Tylko XBOX.

Edytowane przez devilbot
  • Haha 1
Opublikowano

A ja chciałem tylko napisać że dzisiejsze gry to są chyba robione dla downów. Sekiro czy Nioh nawet nie stały na równi z NG jeśli chodzi o poziom trudności. Nawet nie chce wiedzieć co tam się dzieje na wyższych poziomach. Przecież to dożywotni szacunke się nalezy jak ktoś to splatynowal. 

• Plusik 1
Opublikowano

Chujowe byly acziki w tej grze. Kilka razy trzeba było przejsć. Pamiętam, że doszedłem raz do prawie samego konca na najniższym poziomie uzywajac tylko magii/łuku bez używania broni, bo byly acziwmenty za użycie tylko jednej broni przez całą grę. Potem wczytanie sejwa i po kolei uzywania kazdej do zabicia ostatniego bossa xd

Opublikowano (edytowane)

No właśnie prawilnie przeszedłem całość każda bronią bez kombinacji XD

Geeez od menotra w górę to było w chuk trudno ztcp. Na master ninja to pamiętam że na 1 starciu zginąłem po 10 sekundach :)

Fakt że po master ninja to już bossow można było zrobic praktycznie no hit. Na 1 lunar, na 2 szpony itd. Trzeba było tylko pamietac żeby zrobić upgrade broni i samo szło. 

Edytowane przez mozi
Opublikowano

Jezu, ja też przechodziłem kilka razy dla tych głupich cheevos'ów. Takie Tonfy czy Kosę jeszcze można zrozumieć, ale reszta? Do dziś misji nie porobiłem mimo iż zakupiłem lata temu. Tam też są jakieś za 200 GS'a, tak?

Opublikowano

Duzo osob psioczylo na Nioha ze rycykling bossow. A widze ze chlopaki po prostu tak robia gierki. Ci co byli bossami pojawiaja sie jako sub bossy ewentualnie dorzucimy sztuk dwie (pieski ogniste) Genchiro? rozwalony ale cos czuje po filmiku ze jeszcze sie spotkamy. Mam obecnie 13 poziom i troche sie zrobil boss rush :)

Opublikowano
37 minut temu, XM. napisał:

W NG to zawsze boss rush jest na sam koniec, gdzie walczy się z 5 czy 6 bossami pod rząd. Uwielbiam te momenty :)

Aha...to dobrze wiedzieć co mnie dziś czeka :) no ja też nie narzekam 

Opublikowano

W ktorej czesci byla taka piramidka z tymi kurwiakami piraniami zaraz po doac wymagajacym bossie? W jedynce chyba nie? 

Hehe z 20 lat temu to bylo a pamietam jak ugryzlem wtedy pada jak dzis :)

To byli gry

Opublikowano

Pamietam jak sie trudzilem z tym bossem z 3 godziny, pokonalem go i mnie te rybki przed sejwem zajebaly :)

Ale beka bo bylem juz tak wycwiczony na tego bossa ze pokonalem go od razu przy nastepnej probie xd

Opublikowano

Boss był później piranie były na schodach i na każdym poziomie były coraz trudniejsze mobki. Potem na samej górze był portal do boss rusha. 

No ale fakt gra życka jak by nie patrzeć. 

Opublikowano

Nie bo poszukalem i mi chodzi o tego bossa

maxresdefault.jpg

I tam zaraz po niej sie szlo do takiej jakby swiatyni czy piramidy. I tam byl sejw i rybki. 

Tak bylo nie zmyslam

Ojej jak sobie przypomne masterowanie gry na master ninja :banderas:

Pamietam ze chyba nawet wtedy jakis podpis na forum sie mialo czy cos xd

@Yap Chyba ciebie kojarze z premierowego grania

• Plusik 1
Opublikowano

Yap to napierdalał światowe rankingi na MN, chyba w top 5 nawet był. Szacun dla takich świrów, bo całe życie myślałem, że top 50 w takich skillowych gierkach to tylko japończyki a potem reszta śwata :notbad: