Opublikowano 15 lutego 20214 l Godzinę temu, Bzduras napisał: Yap to napierdalał światowe rankingi na MN, chyba w top 5 nawet był. Szacun dla takich świrów, bo całe życie myślałem, że top 50 w takich skillowych gierkach to tylko japończyki a potem reszta śwata Nie chce umniejszac umiejętności, ale ranking NG w karma runach to jednak trochę inny ranking niż te np. z DMC i tu się głównie liczyło zaparcie do powtarzania milion razy starc i wypracowanie najlelszego scenariusza, a nie taki zółtkowaty skill z przygód Dante do trzepania canceli w powietrzu w nieskonczonosc dla podbicia Ssstyle. W NG to jednak chodziło o przechodzenie encounterow po 150 razy byłe wyciągnąć jedno UT więcej dla 5k karmy, tu wcisne kill ninpo zeby zdarzyc w czasie dla dodatkowych 10k i tak sie gralo. Pamiętam jak scena się jarala jak pierwszy raz przekroczono 25 baniek i dokonal tego jakiś egipcjanin. Fajne czasy. Tak samo jak combo videos Kaila do DMC3.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Od 43:00 rozpoczyna sie ranking. Jestem pewien, ze wychwycicie moja ksywke. Chinczycy zdominowali w pewnym momencie karma-running. Niejaki Kioyori zrewolucjonizował wszystko co wiemy o graniu na karme. Obecnie najlepszy jest Arab o ksywce Balbaid. Na YT mozna zobaczyc jego karma run, w ktorym ubil...25.7 miliona. Nikomu juz nie bedzie sie chcialo tego pobijac.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Jak juz gadamy o takich gierkach to z checia bym przytulil odswiezonego mgs:r Walka z ostatnim bossem
Opublikowano 23 stycznia23 sty 10 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Czym ta edycja się różni od zwykłej dwójki którą kupiłem za 99zł? Podobno content z sigmy a fundament to og. Gra przeniesiona na ue5 choć wygląda jak kupa.
Opublikowano 23 stycznia23 sty 8 minut temu, SnoD napisał(a): Zaraz się zobaczy czy UE5 nie położy wydajności :p No ja mam obawy, że wiadome wchody będą miały slo-mo jak w oryginale
Opublikowano 23 stycznia23 sty Oglądam sobie live - powróciło lvl broni za hajs, a nie per statua. Git. Ale wygląda to i niepewnie rusza (chyba, że to stream) - na MN z IS ninja może być pokaż.
Opublikowano 23 stycznia23 sty Cytat so many options on ps5 pro: - blood on off - cutting limbs on off - motion blur, vignetting, dof, noise filter, chromatic aberation - all on/off - lock fps to 30, 60 or 120 - 4 difficulty from the start (hero, acolyte, warrior, mentor)
Opublikowano 23 stycznia23 sty Z plusów? Set broni, z tego co pamiętam szeroki wachlarz, chyba było ich 8? Do wyboru do koloru
Opublikowano 23 stycznia23 sty Na Rogu w FHD z FSR3 to lata w 60 fps i nawet dobrze wygląda No to na PS5 czy XsX to powinno BDB chodzić.
Opublikowano 23 stycznia23 sty Ojj zapomniałem jak kiedyś się odbiłem od tej serii dla mnie jest piekielnie trudna xd Widzę że jest Normal, Hard i Very Hard a nad nimi jest jakiś Hero coś tam więc to chyba odpowiednik Easy (pewnie na tym poziomie nie wskakują osiągnięcia nawet W weekend powalczymy
Opublikowano 23 stycznia23 sty Jak się smacznie S I E C Z E Atak na platyne jak nic będzie xD Ajajaj kłopoty, kłopoty Persony 3 i Ender Magnolii
Opublikowano 23 stycznia23 sty 17 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ojj zapomniałem jak kiedyś się odbiłem od tej serii dla mnie jest piekielnie trudna xd Widzę że jest Normal, Hard i Very Hard a nad nimi jest jakiś Hero coś tam więc to chyba odpowiednik Easy (pewnie na tym poziomie nie wskakują osiągnięcia nawet W weekend powalczymy Polecam Normal przez to co tam się odp* pod koniec gry :p
Opublikowano 23 stycznia23 sty Zapuściłem pobieranie na XSX. Popykam chwile i porównam sobie do podstawowej dwójki. Najwyżej dokupię edycję Black.
Opublikowano 23 stycznia23 sty Na PS5 cena jest sroga (229 zł). Sądziłem, że dla posiadaczy Master Collection będą jakieś zniżki, a tu nic z tego
Opublikowano 23 stycznia23 sty 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Wszędzie taka cena. Na na ms store węgierskim można kupić xbox + pc za ok 153zł