Skocz do zawartości

Ninja Gaiden 2

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Yap to napierdalał światowe rankingi na MN, chyba w top 5 nawet był. Szacun dla takich świrów, bo całe życie myślałem, że top 50 w takich skillowych gierkach to tylko japończyki a potem reszta śwata :notbad:

Nie chce umniejszac umiejętności, ale ranking NG w karma runach to jednak trochę inny ranking niż te np. z DMC i tu się głównie liczyło zaparcie do powtarzania milion razy starc i wypracowanie najlelszego scenariusza, a nie taki zółtkowaty skill z przygód Dante do trzepania canceli w powietrzu w nieskonczonosc dla podbicia Ssstyle. 

W NG to jednak chodziło o przechodzenie encounterow po 150 razy byłe wyciągnąć jedno UT więcej dla 5k karmy, tu wcisne kill ninpo zeby zdarzyc w czasie dla dodatkowych 10k i tak sie gralo.

Pamiętam jak scena się jarala jak pierwszy raz przekroczono 25 baniek i dokonal tego jakiś egipcjanin. Fajne czasy. Tak samo jak combo videos Kaila do DMC3.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 154,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bzduras
    Bzduras

https://teamninja-studio.com/ng2black/us/update/    

• Zupełnie bezsensowny remaster.  Lokacje nadal świecą pustkami a przeciwników malutko. Definitywna wersja to nadal vanilla 2. Mam nadzieję że rozwiałem wszelkie wątpliwości. Oczywiś

• Polecam jeszcze wyłączyć te wszystkie filtry, ziarna, aberacje i motion blura. Od razu się ostrzej robi a i te 60 fps wystarczy, ciekawe czy mniejsza ilość przeciwników to tylko na niskich poziom

Opublikowano

Od 43:00 rozpoczyna sie ranking. Jestem pewien, ze wychwycicie moja ksywke.

Chinczycy zdominowali w pewnym momencie karma-running. Niejaki Kioyori zrewolucjonizował wszystko co wiemy o graniu na karme. Obecnie najlepszy jest Arab o ksywce Balbaid. Na YT mozna zobaczyc jego karma run, w ktorym ubil...25.7 miliona. Nikomu juz nie bedzie sie chcialo tego pobijac. 

Opublikowano

Jak juz gadamy o takich gierkach to z checia bym przytulil odswiezonego mgs:r

Walka z ostatnim bossem :banderas:

• 3 lata później...
Opublikowano

Czym ta edycja się różni od zwykłej dwójki którą kupiłem za 99zł?

Opublikowano
10 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Czym ta edycja się różni od zwykłej dwójki którą kupiłem za 99zł?

Podobno content z sigmy a fundament to og. Gra przeniesiona na ue5 choć wygląda jak kupa.

Opublikowano

Zaraz się zobaczy czy UE5 nie położy wydajności :p

Opublikowano
8 minut temu, SnoD napisał(a):

Zaraz się zobaczy czy UE5 nie położy wydajności :p

No ja mam obawy, że wiadome wchody będą miały slo-mo jak w oryginale :D

Opublikowano

Oglądam sobie live - powróciło lvl broni za hajs, a nie per statua. Git. Ale wygląda to i niepewnie rusza (chyba, że to stream) - na MN z IS ninja może być pokaż.

Opublikowano
Cytat

so many options on ps5 pro:

- blood on off
- cutting limbs on off
- motion blur, vignetting, dof, noise filter, chromatic aberation - all on/off
- lock fps to 30, 60 or 120
- 4 difficulty from the start (hero, acolyte, warrior, mentor)

Opublikowano

Na Rogu w FHD z FSR3 to lata w 60 fps i nawet dobrze wygląda :notbad:

No to na PS5 czy XsX to powinno BDB chodzić.

Opublikowano

Ojj zapomniałem jak kiedyś się odbiłem od tej serii ;) dla mnie jest piekielnie trudna xd

Widzę że jest Normal, Hard i Very Hard a nad nimi jest jakiś Hero coś tam więc to chyba odpowiednik Easy (pewnie na tym poziomie nie wskakują osiągnięcia nawet ;) 

W weekend powalczymy 

Opublikowano

Jak się smacznie S I E C Z E :boomer: Atak na platyne jak nic będzie xD Ajajaj kłopoty, kłopoty Persony 3 i Ender Magnolii

19494e5f31b56-screenshotUrl.jpg

19494e63ff581-screenshotUrl.jpg

19494e619a799-screenshotUrl.jpg

Opublikowano
17 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ojj zapomniałem jak kiedyś się odbiłem od tej serii ;) dla mnie jest piekielnie trudna xd

Widzę że jest Normal, Hard i Very Hard a nad nimi jest jakiś Hero coś tam więc to chyba odpowiednik Easy (pewnie na tym poziomie nie wskakują osiągnięcia nawet ;) 

W weekend powalczymy 

Polecam Normal przez to co tam się odp* pod koniec gry :p

Opublikowano

Zapuściłem pobieranie na XSX. Popykam chwile i porównam sobie do podstawowej dwójki. Najwyżej dokupię edycję Black.

Opublikowano

Jak dobrze, że wywalili te gówno bossy z Sigmy. 

Opublikowano

Na PS5 cena jest sroga (229 zł). Sądziłem, że dla posiadaczy Master Collection będą jakieś zniżki, a tu nic z tego :/

Opublikowano
3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Wszędzie taka cena.

Na na ms store węgierskim można kupić xbox + pc za ok 153zł