iluck85 3 015 Opublikowano sobota o 20:06 Opublikowano sobota o 20:06 Mogłeś od razu very hard. Wpadają 2 osiągnięcia o odblokowany MN. Cytuj
Szermac 2 966 Opublikowano sobota o 20:10 Opublikowano sobota o 20:10 A to myślałem, że jak w kolekcji, nie zalicza do dołu xd. No to zacząłem teraz Very Harda Cytuj
iluck85 3 015 Opublikowano sobota o 20:13 Opublikowano sobota o 20:13 W Sigma tak było. Poziom wyżej i zaliczyło niższy. W jedynkę jak grałem tak było. Cytuj
XM. 11 160 Opublikowano sobota o 20:46 Opublikowano sobota o 20:46 Szkoda tylko i nigdy kurwa nigdy tego nie zrozumiem - są 4 stroje i to cztery dymane na wszelki sposób od jedynki czyli od 20 lat i nawet nie dodają tylko odejmują je, a przecież Hayabusa w różnych DoA ma tych strojów ponad 50 - kurwa 50 strojów, a nie mogą nic nowego wrzucić i na modlę chociażby Stellar Blade nagradzać gracza nimi. Z resztą i Capcom z DMC to samo zaczęło robić, gdzie jeszcze w trójce było po 5 strojów, a potem jedynym był Super Dante/Nero z Infiniti DT. 1 Cytuj
Bzduras 12 864 Opublikowano sobota o 21:02 Opublikowano sobota o 21:02 55 minut temu, iluck85 napisał(a): Mogłeś od razu very hard. Wpadają 2 osiągnięcia o odblokowany MN. MN odblokowuje się nawet po przejściu normala. 14 minut temu, XM. napisał(a): Szkoda tylko i nigdy kurwa nigdy tego nie zrozumiem - są 4 stroje i to cztery dymane na wszelki sposób od jedynki czyli od 20 lat i nawet nie dodają tylko odejmują je, a przecież Hayabusa w różnych DoA ma tych strojów ponad 50 - kurwa 50 strojów, a nie mogą nic nowego wrzucić i na modlę chociażby Stellar Blade nagradzać gracza nimi. Z resztą i Capcom z DMC to samo zaczęło robić, gdzie jeszcze w trójce było po 5 strojów, a potem jedynym był Super Dante/Nero z Infiniti DT. Oni tam w TN zawsze odpierdalali ze strojami przy wydaniach reedycji Gaidenów. Już od jedynki w Blacku brakowało tych dostępnych w oryginale, a w Sigmie kilku z Blacka. Powinni zachowywać wszystkie i dokładać nowe z każdym kolejnym wydaniem, no ale to chyba kogoś tam przerasta na górze. 1 Cytuj
McDrive 3 129 Opublikowano sobota o 23:17 Opublikowano sobota o 23:17 A ta walka z wodnym smokiem jest jakoś rozbudowana w tej wersji czy dalej stoimy na kilku płytkach? Cytuj
devilbot 3 781 Opublikowano niedziela o 05:46 Opublikowano niedziela o 05:46 Stałem na płytkach naciskałem guzik i smok umarł od armaty 1 Cytuj
Soul 1 341 Opublikowano niedziela o 08:02 Opublikowano niedziela o 08:02 Wczoraj skończyłem, zrobiłem 10 misji, odkryłem dwa stroje. Zacząłem MN 😜 Ostatni strój to fiend Ryu za ukończenie MN. A ten z pierwszego Black odblokujecie przechodząc 10 misi w tagu (można grać z CPU) 1 Cytuj
devilbot 3 781 Opublikowano niedziela o 08:58 Opublikowano niedziela o 08:58 Są tylko 4 stroje? Słabo Cytuj
Bzduras 12 864 Opublikowano niedziela o 09:02 Opublikowano niedziela o 09:02 4 dla Ryu, po 3 dla lachonów. Cytuj
XM. 11 160 Opublikowano niedziela o 11:28 Opublikowano niedziela o 11:28 Poproszę teraz taki "remake" ngb z dual katanas i zmiana broni w locie jak w ng2. Cytuj
Soul 1 341 Opublikowano niedziela o 11:39 Opublikowano niedziela o 11:39 Grając teraz na MN -muszę przyznać, że mniejsza ilość przeciwników i takie delikatne przerwy, robi tę grę bardziej techniczną. Coś jak pierwszy NGB Cytuj
iluck85 3 015 Opublikowano niedziela o 12:22 Opublikowano niedziela o 12:22 No na MN już wpierdol dostaję. Robię też misję tag, te z bossem na końcu już ledwo robię. Ciekawe jak te ostatnie misje. Nie pamiętam nazwy, ale po Master Ninja jest jeszcze jeden poziom i tam są chyba 3 czy 5 misji. Wątpię w calaka. Cytuj
Szermac 2 966 Opublikowano niedziela o 12:23 Opublikowano niedziela o 12:23 Ultimate Ninja, no tam już jest grubo xd Cytuj
iluck85 3 015 Opublikowano niedziela o 12:25 Opublikowano niedziela o 12:25 Odpalam xD Nie no tam już jest gnój. Cytuj
Daddy 4 262 Opublikowano niedziela o 17:21 Opublikowano niedziela o 17:21 Dobrze wchodzi to odświeżenie chociaż do wersji we wstecznej w 4K nie robi dużego wrażenia. Jak ktoś narzeka na rozmazanie to niech wyłączy w opcjach winietowanie i aberrację chromatyczna które są z automatu włączone, obraz zyskuje. Cytuj
iluck85 3 015 Opublikowano niedziela o 18:54 Opublikowano niedziela o 18:54 No ten Tag na Ultimate z 3 bossami, to nie do ogarnięcia Cytuj
KrYcHu_89 2 469 Opublikowano niedziela o 22:43 Opublikowano niedziela o 22:43 Nie znam tej serii jeszcze, ale włączyłem z ciekawości i już 4rty chapter z miejsca. Zajebiście się sieka wrogów (gram na jakimś nooberskim normalu, więc jest nieco łatwo) i graficznie to wygląda spektakularnie, nawet Unreal tutaj jakoś śmiga lepiej, niż zwykle. Ogarnę sobie inne stare części na handheldach później najwyżej, bo ciężko się oderwać od tego cudeńka w tym momencie . Cytuj
Paolo de Vesir 9 406 Opublikowano niedziela o 22:47 Opublikowano niedziela o 22:47 Ależ ta gra wjechała na grubo. W dobie kiedy co druga gra jest osranym soulslikiem taka krwista, klasyczna siekanka jest niczym balsam dla duszy i ciała i jeszcze ta premiera w gamepassie, coś wspaniałego. Wielkie dzięki Xboxa! 2 1 Cytuj
devilbot 3 781 Opublikowano niedziela o 23:37 Opublikowano niedziela o 23:37 49 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ależ ta gra wjechała na grubo. W dobie kiedy co druga gra jest osranym soulslikiem taka krwista, klasyczna siekanka jest niczym balsam dla duszy i ciała i jeszcze ta premiera w gamepassie, coś wspaniałego. Wielkie dzięki Xboxa! Wstawaj, zesrałeś się, ta gra ma 17lat. 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 406 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 8 godzin temu, devilbot napisał(a): Wstawaj, zesrałeś się, ta gra ma 17lat. W związku z czym? Cytuj
Szermac 2 966 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Ten Master Ninja nawet jakiś łatwiejszy się wydaje, fakt, że mnie dymają od czasu do czasu, ale chyba da radę xd Jaki jest najgorszy chapter na MN ? Cytuj
mozi 1 995 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 13 minut temu, Szermac napisał(a): Ten Master Ninja nawet jakiś łatwiejszy się wydaje, fakt, że mnie dymają od czasu do czasu, ale chyba da radę xd Jaki jest najgorszy chapter na MN ? w OG to był imo 13. Cytuj
devilbot 3 781 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Najgorsze chaptery na mn to imo te babami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi