Skocz do zawartości

Ninja Gaiden 2

Gość Tajfun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda tylko i nigdy kurwa nigdy tego nie zrozumiem - są 4 stroje i to cztery dymane na wszelki sposób od jedynki czyli od 20 lat i nawet nie dodają tylko odejmują je, a przecież Hayabusa w różnych DoA ma tych strojów ponad 50 - kurwa 50 strojów, a nie mogą nic nowego wrzucić i na modlę chociażby Stellar Blade nagradzać gracza nimi. Z resztą i Capcom z DMC to samo zaczęło robić, gdzie jeszcze w trójce było po 5 strojów, a potem jedynym był Super Dante/Nero z Infiniti DT.

• This 1
Opublikowano
55 minut temu, iluck85 napisał(a):

Mogłeś od razu very hard. Wpadają 2 osiągnięcia o odblokowany MN.

MN odblokowuje się nawet po przejściu normala.

14 minut temu, XM. napisał(a):

Szkoda tylko i nigdy kurwa nigdy tego nie zrozumiem - są 4 stroje i to cztery dymane na wszelki sposób od jedynki czyli od 20 lat i nawet nie dodają tylko odejmują je, a przecież Hayabusa w różnych DoA ma tych strojów ponad 50 - kurwa 50 strojów, a nie mogą nic nowego wrzucić i na modlę chociażby Stellar Blade nagradzać gracza nimi. Z resztą i Capcom z DMC to samo zaczęło robić, gdzie jeszcze w trójce było po 5 strojów, a potem jedynym był Super Dante/Nero z Infiniti DT.

Oni tam w TN zawsze odpierdalali ze strojami przy wydaniach reedycji Gaidenów. Już od jedynki w Blacku brakowało tych dostępnych w oryginale, a w Sigmie kilku z Blacka. Powinni zachowywać wszystkie i dokładać nowe z każdym kolejnym wydaniem, no ale to chyba kogoś tam przerasta na górze.

• Plusik 1
Opublikowano

Wczoraj skończyłem, zrobiłem 10 misji, odkryłem dwa stroje. Zacząłem MN 😜

Ostatni strój to fiend Ryu za ukończenie MN. A ten z pierwszego Black odblokujecie przechodząc 10 misi w tagu (można grać z CPU)

6efd634d-8c15-46d0-8fee-d425bdaaf47e.png

• Dzięki 1
Opublikowano

No na MN już wpierdol dostaję. 

Robię też misję tag, te z bossem na końcu już ledwo robię. Ciekawe jak te ostatnie misje. Nie pamiętam nazwy, ale po Master Ninja jest jeszcze jeden poziom i tam są chyba 3 czy 5 misji. 

Wątpię w calaka.

Opublikowano

Dobrze wchodzi to odświeżenie :xboss:chociaż do wersji we wstecznej w 4K nie robi dużego wrażenia.

Jak ktoś narzeka na rozmazanie to niech wyłączy w opcjach winietowanie i aberrację chromatyczna które są z automatu włączone, obraz zyskuje.

Opublikowano

Nie znam tej serii jeszcze, ale włączyłem z ciekawości i już 4rty chapter z miejsca. Zajebiście się sieka wrogów (gram na jakimś nooberskim normalu, więc jest nieco łatwo) i graficznie to wygląda spektakularnie, nawet Unreal tutaj jakoś śmiga lepiej, niż zwykle. 

Ogarnę sobie inne stare części na handheldach później najwyżej, bo ciężko się oderwać od tego cudeńka w tym momencie :)

image.thumb.png.9d6a73f590ebbc73ca027d65a4ea1952.png

Opublikowano
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ależ ta gra wjechała na grubo. W dobie kiedy co druga gra jest osranym soulslikiem taka krwista, klasyczna siekanka jest niczym balsam dla duszy i ciała i jeszcze ta premiera w gamepassie, coś wspaniałego. Wielkie dzięki Xboxa! :fsg:

Wstawaj, zesrałeś się, ta gra ma 17lat.

• Haha 1
  • beka z typa 1
Opublikowano
13 minut temu, Szermac napisał(a):

Ten Master Ninja nawet jakiś łatwiejszy się wydaje, fakt, że mnie dymają od czasu do czasu, ale chyba da radę xd Jaki jest najgorszy chapter na MN ? :D 

w OG to był imo 13.