Szermac 2 974 Opublikowano poniedziałek o 17:24 Opublikowano poniedziałek o 17:24 Nie wiedziałem, że w tym Tag Mission na Ultimate Ninja z Greater Fiendsami, Zedonius jeszcze wjeżdża. Ja tu podjarany, że Elizabeth zaraz padnie i zalicze na farcie, a tu Zedek z kolana jak we mnie wjechał to elo koniec xD Cytuj
Szermac 2 974 Opublikowano wtorek o 21:30 Opublikowano wtorek o 21:30 3 dni próbowania się z 1 chapterem na Master Ninja, wystarczy już xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano wtorek o 21:35 Opublikowano wtorek o 21:35 Ja w sumie nawet nie podchodzę - gram sobie na hardzie (przedostatni poziom z tych dostępnych) i zdarza się powtarzać bossów już na początku. Swoją drogą, idealnie rozwiązana kwestia poziomu trudności gdzie nie masz po prostu zmienionych liczb zadanych i otrzymanych obrażeń, a faktycznie inne grupki przeciwników i nawet ataki w obrębie tęgo samego wroga względem niższych poziomów. Cytuj
Szermac 2 974 Opublikowano wtorek o 21:52 Opublikowano wtorek o 21:52 No ja chciałem się spróbować, ale co Ci wrogowie czasami odwalają. Jest się cały czas na łasce rng, tragedia jakaś xD Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano wtorek o 22:47 Opublikowano wtorek o 22:47 MN to nie przelewki, nie zdziwię się jak nawet Mentora nie będę w stanie skończyć, choć na razie 11 chapter i jakoś do przodu idzie. Chociaż Zedoniusa w CH10 to jebać, nawet nie prądem, a tylko maczetami - sam w sobie jest upierdliwy, a spawnowanie minionów to cios poniżej pasa Odpaliłem sobie oryginał dla porównania i to co tam się dzieje jest jeszcze grubsze. Matko bosko kochano, NG2B sprawiło, że na powrót kocham tę serię Cytuj
Soul 1 341 Opublikowano wtorek o 23:29 Opublikowano wtorek o 23:29 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): 3 dni próbowania się z 1 chapterem na Master Ninja, wystarczy już xD Ja obecnie 4 chapter jadę, jak ktoś gada, że gra jest prostrza no to może i jest ale na normalu Ogólnie gierka kozak (nie mogło być innaczje) Taki mi się podoba jak ta gra teraz wygląda, ta jucha w 3D Cytuj
devilbot 3 781 Opublikowano wczoraj o 06:24 Opublikowano wczoraj o 06:24 Na normalu skończyłem wczoraj. Ciężko zginąć a bossowie to tylko wystarczy naciskać Y nawet bez patrzenia na ekran. Teraz lecę z master ninja. Coś jest w grze z movementem ryu wolno reaguje na zwykłe chodzenie i jest to sztywne. Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano wczoraj o 07:50 Opublikowano wczoraj o 07:50 DLSS w wersji MS Store dodany (potwierdzam, jest i działa), w lutym paczyk z "balance adjustments and additional features." Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Kolejny dzień, kolejny poranek z NG2B. Nawet nie wiedziałem jak bardzo brakuje mi takich klasycznych slasherów. Jeszcze ten motyw przewodni w menu, no co za arcydzieło - aż chce się wykańczać jebane mięso armatnie ucinając im obie nogi i kończąc piękną dekapitacja. Cytuj
mario10 573 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu No pamiętam, że jak ogrywał sporo lat temu to to odcinanie kończyn czy głowy robiło robotę w tej grze Cytuj
pawelgr5 1 587 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Teraz, mario10 napisał(a): No pamiętam, że jak ogrywał sporo lat temu to to odcinanie kończyn czy głowy robiło robotę w tej grze Nadal robi 1 1 1 Cytuj
mario10 573 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ja w ogóle zapomniałem o tej grze, a z przyjemnością do niej wrócę. Ale pewnie za jakiś czas Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Wczoraj pyknął Mentor, na Master Ninja nie mam siły ani skilla chyba skoro już tutaj momentami była walka o przetrwanie i "byle do sejwa" Tym niemniej Warriora pewnie będę sobie pykać od czasu do czasu dla relaksu, bo taka nieskrępowana sieczka podlana hektolitrami juchy i fruwającymi dookoła kończynami po prostu robi robotę i pompuje tyle serotoniny z dopaminą, że chce się do tego wracać. Tak, znam te levele i animacje na pamięć od 2008 roku, a i tak za każdym obliteration stoi szeroki banan na japie. Vigoorian Flail, gromadka ninjasów gotowych do rozwalenia i zero potrzeb, powtarzam Vigoorian Flail 1 1 Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Tonfa 3lvl i double charge UT Nieironicznie sądzę, że tak właśnie produkowane jest "mięso" na parówki te takie z biedry 3zł/10kg 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Panowie, ale dobra - długo mam jeszcze czekać aż Agentka Specjalna Sonia pokaże swoje skarby? Cytuj
Szermac 2 974 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Panowie, ale dobra - długo mam jeszcze czekać aż Agentka Specjalna Sonia pokaże swoje skarby? Dopiero w Outro jak się przejdzie na master ninja Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Tutaj wielbimy tylko męskie mięśnie ryu hajabusy, to poważny temat dla poważnych ludzi. Cytuj
zdrowywariat 454 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Nie pamiętam już dobrze NG2, ale NG1 Sigmę przez to dodanie chapterów z babką trochę zjebali! Najlepsze NG to to na Xboxie Cytuj
Beelzeboss 322 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu W dniu 29.01.2025 o 00:29, Soul napisał(a): Ja obecnie 4 chapter jadę, jak ktoś gada, że gra jest prostrza no to może i jest ale na normalu Oczywiście, że jest prostSZa, bo jest mniej przeciwników i AI nie pluje tak wybuchającymi shurikenami. Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Tutaj wielbimy tylko męskie mięśnie ryu hajabusy, to poważny temat dla poważnych ludzi. Kolego, już chciałem wziąć do serca twoją radę i zachwycać się wspaniałym Ryu, a tu wjechał piąty chapter. Jak tu żyć kiedy serduszko zdobywa kolejną wirtualną niewiasta? Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu A to jeszcze nie ostatnia laseczka do kontrolowania Cytuj
Szermac 2 974 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ciekawe co wleci jako te additional features w patchu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi