Skocz do zawartości

Ninja Gaiden 2

Gość Tajfun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem, że w tym Tag Mission na Ultimate Ninja z Greater Fiendsami, Zedonius jeszcze wjeżdża. Ja tu podjarany, że Elizabeth zaraz padnie i zalicze na farcie, a tu Zedek z kolana jak we mnie wjechał to elo koniec xD

Opublikowano

Ja w sumie nawet nie podchodzę - gram sobie na hardzie (przedostatni poziom z tych dostępnych) i zdarza się powtarzać bossów już na początku. Swoją drogą, idealnie rozwiązana kwestia poziomu trudności gdzie nie masz po prostu zmienionych liczb zadanych i otrzymanych obrażeń, a faktycznie inne grupki przeciwników i nawet ataki w obrębie tęgo samego wroga względem niższych poziomów. 

Opublikowano

MN to nie przelewki, nie zdziwię się jak nawet Mentora nie będę w stanie skończyć, choć na razie 11 chapter i jakoś do przodu idzie. Chociaż Zedoniusa w CH10 to jebać, nawet nie prądem, a tylko maczetami - sam w sobie jest upierdliwy, a spawnowanie minionów to cios poniżej pasa :notlikethis:

Odpaliłem sobie oryginał dla porównania i to co tam się dzieje jest jeszcze grubsze. Matko bosko kochano, NG2B sprawiło, że na powrót kocham tę serię :fsg:

Opublikowano
1 godzinę temu, Szermac napisał(a):

3 dni próbowania się z 1 chapterem na Master Ninja, wystarczy już xD

Ja obecnie 4 chapter  jadę, jak ktoś gada, że gra jest prostrza no to może i jest ale na normalu :)

Ogólnie gierka kozak (nie mogło być innaczje) Taki mi się podoba jak ta gra teraz wygląda, ta jucha w 3D :banderas:

Opublikowano

Na normalu skończyłem wczoraj. Ciężko zginąć a bossowie to tylko wystarczy naciskać Y nawet bez patrzenia na ekran.

Teraz lecę z master ninja.

Coś jest w grze z movementem ryu wolno reaguje na zwykłe chodzenie i jest to sztywne.

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejny poranek z NG2B. :banderas:Nawet nie wiedziałem jak bardzo brakuje mi takich klasycznych slasherów. Jeszcze ten motyw przewodni w menu, no co za arcydzieło - aż chce się wykańczać jebane mięso armatnie ucinając im obie nogi i kończąc piękną dekapitacja. 

Opublikowano

Wczoraj pyknął Mentor, na Master Ninja nie mam siły ani skilla chyba skoro już tutaj momentami była walka o przetrwanie i "byle do sejwa" :dog: Tym niemniej Warriora pewnie będę sobie pykać od czasu do czasu dla relaksu, bo taka nieskrępowana sieczka podlana hektolitrami juchy i fruwającymi dookoła kończynami po prostu robi robotę i pompuje tyle serotoniny z dopaminą, że chce się do tego wracać. Tak, znam te levele i animacje na pamięć od 2008 roku, a i tak za każdym obliteration stoi szeroki banan na japie. Vigoorian Flail, gromadka ninjasów gotowych do rozwalenia i zero potrzeb, powtarzam Vigoorian Flail

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Panowie, ale dobra - długo mam jeszcze czekać aż Agentka Specjalna Sonia pokaże swoje skarby? :/ 

Dopiero w Outro jak się przejdzie na master ninja

Opublikowano
W dniu 29.01.2025 o 00:29, Soul napisał(a):

Ja obecnie 4 chapter  jadę, jak ktoś gada, że gra jest prostrza no to może i jest ale na normalu

Oczywiście, że jest prostSZa, bo jest mniej przeciwników i AI nie pluje tak wybuchającymi shurikenami.

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

image.thumb.jpeg.36834ca321b63c87dc84a5271b8b3a9b.jpeg

Tutaj wielbimy tylko męskie mięśnie ryu hajabusy, to poważny temat dla poważnych ludzi.

Kolego, już chciałem wziąć do serca twoją radę i zachwycać się wspaniałym Ryu, a tu wjechał piąty chapter. Jak tu żyć kiedy serduszko zdobywa kolejną wirtualną niewiasta? :frog: