marek1712 1 Opublikowano 13 maja 2008 Opublikowano 13 maja 2008 A gdzieś jest podgląd tego theme'u? Bo jeśli byłby dobry to bym ściągnął Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 13 maja 2008 Opublikowano 13 maja 2008 http://www.gamersyde.com/news_6469_en.html Na kilku screenach widac nowa bron, cos a la pałki policyjne.Ciekawe... Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 maja 2008 Opublikowano 13 maja 2008 Tomfy i nie są nowe wiemy o nich od GDC, to już nowsze jest to cudo na łańcuchu. Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 jak myslicie (ale tak bez docinek i wojen) czy jest jakakolwiek szansa na ukazanie sie tej gry na ps3? Cytuj
marek1712 1 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 Hmm, Ninja Gaiden bez Itagakiego to jak Microsoft bez Billa Gatesa. Choć z drugiej strony - jeśli miałaby powstać część 3 (czego na razie nie wiemy) i miałaby mnie zawieść to lepiej, żeby się nie ukazała. Mam jednak nadzieję, że DoA nie porzuci. Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 jak myslicie (ale tak bez docinek i wojen) czy jest jakakolwiek szansa na ukazanie sie tej gry na ps3? http://www.gamikaze.pl/Xbox/Aktualnosci/Os...aki_Gaiden.aspx Spytany o plotki odnośnie ewentualnej konwersji Ninja Gaiden II na konsolę PlayStation 3 Itagaki odparł, że to niedorzeczne. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/ninja-...2/874494p1.html Gameplay ,wypas widać że lokacje są różnorodne Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 (edytowane) 11 dni do premiery, demkna nie ma, preorder zlozony. Wiecie moze czy gry beda wysylane 2giego czy 3ciego z ultimy? Btw: szkoda ze w grze nie bedzie Online, wyobrazam sobie gre 1 vs. 1, evil vs. hayabusa. Na jakiejs mapie przypominjacej katedre z NG1 ( Alma ) Po za tym slyszalem ze to druga, oraz ostatnia czesc serii. Igataki nie planuje kolejnej, ma zamiar zaczac nowy projekt ( moze chociaz wypuszcza hurricane pack, albo cos takiego ) Fabula ma ambicje nawet na jakiegos rpg online, badz cokolwiek aby natrzepac pieniazkow. Licze za tem na wile dodatkow online Edytowane 23 maja 2008 przez Dabman Cytuj
okens 541 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Ejo sorry ale czy to prawda, ze w niemczech NG2 ma sie wogole nie ukazac?? Bo jak tak to zamiast gry kupuje prawdziwe katany, przeciez Sigme normalnie puscili na rynek... i nawet nie obcieli. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Tak tylko zauważ że w NG:S brutalność stoi na nieco niższym poziomie.......tu na ekranie mamy prawdziwą rzeź. BTW od początku Itagaki mówił że NG2 będzie miało "non stop" suport na "rynku" nic tylko kupić sobie 4 tysie punktów i czekać Cytuj
marek1712 1 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Ja tam w środę złożyłem w "naszym" sklepiku zamówienie Teraz to demo mogą sobie wsadzić... Po co mi ono w dniu premiery (bo jeśli mam czekać tydzień, aż z konta Silver będę mógł ściągnąć to nakicham). BTW - jaką broń planujecie najczęściej używać? Kosa do mnie nie przemawia (choć War Hammer z NG mi się podobał) ale szponów poużywam (choć i tak tym razem skupię się na Dragon Sword). Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 http://2opgaming.com/2008/05/23/ninja-gaiden-ii-gone-gold/ NG2 has gone GOLD!! http://www.gamespot.com/pages/forums/show_...9827&page=0 Reviews: - Ninja Gaiden II "Game of the Month" (360): A [Milkman] A- [bettenhausen] A- [Garnett Lee] Pros: visceral combat, video mode Cons: corny cut-scenes, awkward camera - Metal Gear Solid IV (PS3): A [Jeremy Parish] A- [Crispin Boyer] B+ [Milkman] http://www.youtube.com/watch?v=Y63cbMojO-o trailer wersja US Cytuj
marek1712 1 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 Trochę tak OT - co to ma znaczyć "More cutscenes than gameplay" w recenzji MGS4? Jak się nie podoba to niech nie grają. MGSy się ogląda, a nie się gra. "Corny cutscenes" w NG2? Czyli co amerykański patriotyzm? Bo chyba nic innego mi do głowy nie przychodzi Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 Akcesoria Ninja Gaiden w Polsce! Jakby ktoś bardzo chciał da się załatwić ;-p Cytuj
Gość Soul Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ead.php?t=73012 New to the list is having to beat the game using single specific weapons :shock: "Lunar Staff Master 5G Complete the game using only the Lunar Staff." etc. Secret 10G Secret 15G The Art of the Wind Blades 5G Successfully perform the Art of the Wind Blades Ninpo. Vanquished Alexel 15G Defeat Alexel in battle. Secret 15G Secret 10G Secret 15G Mastered Invisible Path 5G Successfully perform the Invisible Path technique. Secret 10G Mastered Unrivaled Soaring 5G Successfully perform the Unrivaled Soaring technique. Mastered Counter Attack 5G Successfully perform the Counter Attack technique. Secret 10G Mastered Ultimate Guidance 5G Successfully perform the Ultimate Guidance technique. Mastered Ultimate Technique 5G Perform the Ultimate Technique. The Art of the Inferno 5G Successfully perform the Art of the Inferno Ninpo. Mastered Flying Swallow 5G Successfully perform the Flying Swallow technique. Mastered Flying Bird Flip 5G Successfully perform the Flying Bird Flip technique. Mastered Obliteration Technique 5G Perform the Obliteration Technique. Mastered Shadowless Footsteps 5G Successfully perform the Shadowless Footsteps technique. Mastered Reverse Wind 5G Successfully perform the Reverse Wind technique. The Art of the Flame Pheonix 5G Successfully perform the Art of the Inferno Ninpo. The Art of the Piercing Void 5G Successfully perform the Art of the Inferno Ninpo. Vanquished Volf 15G Defeat Volf in battle. Vanquished Zedonius 15G Defeat Zendonius in battle. Vanquished Elizebet 15G Defeat Elizebet in battle. Vanquished Genshin 15G Defeat Genshin in battle. Way of the Acolyte 100G Complete the Game on the Path of the Acolyte. Way of the Warrior 100G Complete the Game on the Path of the Warrior. Way of the Mentor 100G Complete the Game on the Path of the Mentor. Way of the Master Ninja 100G Complete the Game on the Path of the Master Ninja. Karma of the Warrior 20G Obtain 10 Crystal Skulls Karma of the Mentor 20G Obtain 20 Crystal Skulls Karma of the Master Ninja 20G Obtain all Crystal Skulls Feat of a Hundred Slashes 20G Achieve a 100-hit combo with any weapon. Feat of a Thousand Obliteration 20G Defeat 1000 enemies using Obliteration Techniques. Feat of a Ultimate Destruction 20G Defeat 1000 enemies using Ultimate Destruction. Dragon Sword Master 5G Complete the game using only the Dragon Sword. Lunar Staff Master 5G Complete the game using only the Lunar Staff. Falcon's Talons Master 5G Complete the game using only the Falcon's Talons. Dual Katana Master 5G Complete the game using only the Dragon's Claw and Tiger's Fang. Kusari-gama Master 5G Complete the game using only the Kusari-gama. Eclipse Scythe Master 5G Complete the game using only the Eclipse Scythe. Tonfa Master 5G Complete the game using only the Tonfa. Vigoorian Flail Master 5G Complete the game using only the Vigoorian Flail. Secret Secret Secret Secret Secret Secret Secret Secret Secret Secret Secret Secret Secret Secret Secret Cytuj
marek1712 1 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 Nie chę nic mówić ale te plastikowe zabawki to wyglądają Jak już to TAKĄ atrapę brać lub, tak jak, kupić kubek Fajna figurka Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Premiera jest swiatowa tego 3 czy to tylko usa ? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Premiera jest swiatowa tego 3 czy to tylko usa ? ZTCW trzeciego czerwca odbywa sie premiera w Stanach, natomiast w Europie gra ukazuje sie 06.06. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Biorac pod uwage , ze moj ziom ma zawsze gry wczesniej niz premiera w usa ;p To juz niedlugo gramy Panowie <faja> Cytuj
mario87 2 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Po 5G za przejście gry używając jednej broni, niech je sobie wsadzą. Muszą znaleźć sobie niezłych zapaleńców. No ale może to i dobrze, w końcu to tylko -40g do ostatecznego wyniku Gdyby tylko w tych zabawkach było wiosełko(te od wooden sword) to by było fajnie. Dobra, czas chyba zamówić preordera. Wezme chyba z Game, wyjdzie ok 165zł i PAL, z Play-asia oczywiście taniej ale niewiadomo co, albo czy w ogóle będzie działać u mnie. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 A ja tam będę miał 1000 GS nie ma bata i tak przejdę tą grę dziesiątki razy..... luck daj namiary na tego zioma (chyba że ten ziom nazywa się torrent ) Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Wlasnie ziomek jest lepszy od torentow Nie wiem skad on to ma , jakie ma lacze ani jak ma na imie :] Zanim dostane plytke , przejdzie przez pare rak , mieszkan aut - na koncu ja ;> Bioshocka mialem chyba 1 w polsce na swojej Gamekarcie ;p A nikt nie wierzyl ,bo na necie nie bylo ;p Gosc jest magik ;> I o to chodzi , cisnienie mni obnizy ze nie bede musial czekac aj.......Ofcoz org tez zakupie A teraz wracam do Sigmy - lajtowny trening przed 2 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 (edytowane) http://farm3.static.flickr.com/2077/248270...4182236ff_o.gif Animacja to cysta poezja ! ;] Edytowane 25 maja 2008 przez Soul Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi