Zeratul 415 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 (edytowane) Jest jakiś genialny sposób na ostatniego bossa, by nie ginąc? Bo kurna walę do niego z łuku... mam prawie wszystkie potiony i kurna maksymalnie jestem w stanie mu pół paska zabrać. Jeżeli na niego jest tylko sposób łuk w łeb, to mam przesrane. Na acolyte lekko przegięli z nim. Już nvm... trzeba było walić w kulke jak się naładuje... prosty boss. Przelazłem na Acolyte grając tylko Dragon Sword i mi achv nie zaliczyło Edytowane 23 marca 2009 przez Zeratul Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Coś musiałeś z(pipi)ać w dwóch miejscach gra zmienia broń po filmikach. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Hej, trochę walczę już w mentorze, na razie bez jakichś nerwowych zacięć, i po przejściu będę oczywiście zbierał się do Master Ninja, czy jest on trudniejszy (subiektywnie) dla was od Very Harda w NG1/NG:B? Chcę się po prostu nastawić jakoś Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Uważam, że Master Ninja w NG2 jest trudniejsze od MN w Black'u. Jasne, że są miejsca gdzie bezkarnie ładujesz UT i wrogowie padają jak muchy, ale są również momenty, gdzie wyrywasz sobie włosy. Jest jeden warunek, który należy spełnić by gra trzymała swój poziom trudności - nie omijać walk. Cytuj
Najber 2 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Mi sie wkącu udało zdobyc ponad 50 ml karmy i niestety rozstaje sie jak na razie z Ninja Gaiden Moze kiedys do niej wróce, albo poczekam na Ninja Gaiden 3 bo jak wiemy na pewno powstanie, na sigme 2 nie czekam bo ps3 nie mam, a dla jednej gry nie kupie specjalnie konsoli sony. Teraz czekam na Bayonetta, moze byc naparwde dobra choc tak dobra jak Ninja Gaiden zadna gra nie bedzie tego typu Cytuj
Michas 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Witam. Orientuje się może ktoś z Was jak to jest z polską wersją językową gry ? Chodzi mi o to czy polskie napisy są tylko i wyłacznie w polskim wydaniu gry czy np. mozna kupić gre za granicą i też będą do wybory między innymi polskie napisy ? Cytuj
Michas 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Hmm czy mógłbyś troszeczke rozwinąć swoją wypowiedź bo niewiem czy twoje tak jest do polskiego wydania gry czy do gry kupionej za granicą . Mój znajomy kupił np. GOW 2 za granicą a było z opcją polskich napisów. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Z tego co pamietam to jest tak samo jak wlasnie z Girsami 2, mozna kupic za granica a i tak bedzie opcja polskich napisow. Niech ktos to potwierdzi, badz mnie poprawi Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Miałem wersję NTSC-J i miałem polskie napisy bodajże. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Jeżeli gra jest wydawana przez Microsoft Games Studio, gra w każdej wersji posiada Polskie tłumaczenie. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Niedawno przeszedlem ta gierke no i tak... Poziom trudnosci lol, slyszalem ze NG sa trudne, ale nie myslalem ze jest az tak hardkorowo. Zaczalem na trudniejszym z dwoch poziomow i myslalem ze bedzie ok, ale w 3ciej misji przy bossie (gdzie nie mialem prawie uleczen i tylko jeden save xd) postanowilem zaczac od poczatku na latwiejszym poziomie. I tak bylo trudno, w szczegolnosci ostatni boss, trzeba wiedziec jak z czym sobie radzic Ale ogolnie bardzo fajna gierka, duzo roznych broni, efektowne kombosy, duzo krwi, odpadajace konczyny, ciekawa fabula, miejscowki. Dosc duzo fajnych elementow, lecz jednak jakby ktos mial wybor pomiedzy ta gra a DMC4 to polecam ta druga gre. NG jest czasem denerwujace poziomem trudnosci i czasem bardziej denerwuje niz daje funu xd. No i filmiki sa o wiele fajniejsze w DMC i lepszy klimat. W NG jakos dla mnie za malo filmikow, jakis dialogow czy cos. Glowny bohater malomowny, choc niby to pasuje do niego, to wole jednak Nero lub Dante Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Hehe, z tą fabułą nie przesadzaj . Nie ma prawie żadnej. Generalnie poziom trudności został podniesiony względem poprzedniczek bo jest teraz więcej do ogarnięcia. Wrogów jest więcej i są bardziej zajadli. Cytuj
Iron 18 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Wszystko ok ale boże ta kamera jak jest więcej wroga to kamera szaleje a manualne ogarnianie też ssie pałe, ja rozumiem trza mieć skilla i wyskoki AI wrogów ale jak kamera jest jednym z nich to już nie jest zabawnie tylko męcząco. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Prawda, w bardzo dużej większości starć walczy się z kamerą. Jest to o tyle frustrujące, że było tak wcześniej i Team Ninja nie dało rady z tym nic zrobić <_< . Kicha... Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Lol jak nie ma fabuly jak jest, moze nie byla jakas zaskakujaca czy cos, ale jak dla mnie byla wporzo, zli goscie przywoluja demony ja je rozwalam No i zapomnialem o kamerze, faktycznie strasznie wkurzajaca.... Cytuj
QTF 8 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 jestem ciekaw czy w 2 czesci znajduje sie jakis New Game +, lub chociaz banalne powtarzanie wybranych chapterow w celu zebrania rzeczy lub wymashterowania broni? Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Giere juz dawno zaliczylem,ale mam pytanie w ktoryms z ostatnich chapterow wchodzilo sie po takich dlugich schodach i bylo tam od zayebania przeciwnikow, tez mieliscie tam takie spadki plynnosci? u mnie bylo masakra normalnie pokaz slajdow,i nie wiem czy to nie przez to ze plyta byla po regeneracji. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Normalka, ale ponoć po ściągnięciu jakiegoś UPa wszystko jest jak się należy. QTF: New Game + oczywiście jest. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Szkoda tylko że NG+ nie umożliwia startu na wyzszym poziomie trudnosci i prawdę mówiąc to przydaje się chyba tylko NG+ z najniższego poziomu trudności dla prostych acziwmentów. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Ale wtedy cała idea "wkur%$#jącego" PotMN nie miała by racji bytu. Jest dobrze jak jest. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 (edytowane) Witam, farmię esencję na Master Ninja, ile kosztuje upgrade broni na 2 i 3 poziom bo chcę sobie odłożyć na Miecz Smoka, Lunar, Szpony, Kosę i podwójny miecz (ajkieś pazury czy kieły, już nie pamiętam). z góry dzięki naj.ebane 60k, mało ale też poświęciłem na to z godzinkę, więc wiele jeszcze pracy przede mną. EDIT 2. Dobra, sam se doszedłem bez podpowiadania, nabijanie karmy ucięłem na 150k bo w kolejnych chapterach tez są na to miejscówki. Edytowane 5 grudnia 2009 przez Yap Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Mam pytanie o proby walecznosci - ile ich w sumie jest ? Ja dorwalem 9 i ominalem jedno miejsce - mam pkt za 5 probe i 7 i nie wiem za bardzo gdzie jest 6 . W ogole mozna poprosic liste wszystkich achiwmentow . Za wszystkie bronie na maxa nic nie bylo A szkoda , bo oszczedzalem na zdrowiu. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 mam pytanie odnoscie broni: ktora ma najwiekszy demage i ogolnie jest "najlepsza"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi