XM. 11 284 Opublikowano 15 lutego 2021 Opublikowano 15 lutego 2021 Godzinę temu, Bzduras napisał: Yap to napierdalał światowe rankingi na MN, chyba w top 5 nawet był. Szacun dla takich świrów, bo całe życie myślałem, że top 50 w takich skillowych gierkach to tylko japończyki a potem reszta śwata Nie chce umniejszac umiejętności, ale ranking NG w karma runach to jednak trochę inny ranking niż te np. z DMC i tu się głównie liczyło zaparcie do powtarzania milion razy starc i wypracowanie najlelszego scenariusza, a nie taki zółtkowaty skill z przygód Dante do trzepania canceli w powietrzu w nieskonczonosc dla podbicia Ssstyle. W NG to jednak chodziło o przechodzenie encounterow po 150 razy byłe wyciągnąć jedno UT więcej dla 5k karmy, tu wcisne kill ninpo zeby zdarzyc w czasie dla dodatkowych 10k i tak sie gralo. Pamiętam jak scena się jarala jak pierwszy raz przekroczono 25 baniek i dokonal tego jakiś egipcjanin. Fajne czasy. Tak samo jak combo videos Kaila do DMC3. 1 Cytuj
Yap 2 878 Opublikowano 15 lutego 2021 Opublikowano 15 lutego 2021 Od 43:00 rozpoczyna sie ranking. Jestem pewien, ze wychwycicie moja ksywke. Chinczycy zdominowali w pewnym momencie karma-running. Niejaki Kioyori zrewolucjonizował wszystko co wiemy o graniu na karme. Obecnie najlepszy jest Arab o ksywce Balbaid. Na YT mozna zobaczyc jego karma run, w ktorym ubil...25.7 miliona. Nikomu juz nie bedzie sie chcialo tego pobijac. 1 Cytuj
kanabis 22 819 Opublikowano 15 lutego 2021 Opublikowano 15 lutego 2021 Jak juz gadamy o takich gierkach to z checia bym przytulil odswiezonego mgs:r Walka z ostatnim bossem Cytuj
pawelgr5 1 603 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Czym ta edycja się różni od zwykłej dwójki którą kupiłem za 99zł? Cytuj
pawelgr5 1 603 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ja jebe dobra jestem retardem. Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 10 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Czym ta edycja się różni od zwykłej dwójki którą kupiłem za 99zł? Podobno content z sigmy a fundament to og. Gra przeniesiona na ue5 choć wygląda jak kupa. Cytuj
SnoD 2 403 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Zaraz się zobaczy czy UE5 nie położy wydajności :p Cytuj
Jukka Sarasti 485 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 8 minut temu, SnoD napisał(a): Zaraz się zobaczy czy UE5 nie położy wydajności :p No ja mam obawy, że wiadome wchody będą miały slo-mo jak w oryginale Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Oglądam sobie live - powróciło lvl broni za hajs, a nie per statua. Git. Ale wygląda to i niepewnie rusza (chyba, że to stream) - na MN z IS ninja może być pokaż. Cytuj
GearsUp 440 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Cytat so many options on ps5 pro: - blood on off - cutting limbs on off - motion blur, vignetting, dof, noise filter, chromatic aberation - all on/off - lock fps to 30, 60 or 120 - 4 difficulty from the start (hero, acolyte, warrior, mentor) Cytuj
zdrowywariat 514 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Z plusów? Set broni, z tego co pamiętam szeroki wachlarz, chyba było ich 8? Do wyboru do koloru Cytuj
SnoD 2 403 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Na Rogu w FHD z FSR3 to lata w 60 fps i nawet dobrze wygląda No to na PS5 czy XsX to powinno BDB chodzić. Cytuj
drozdu7 3 020 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ojj zapomniałem jak kiedyś się odbiłem od tej serii dla mnie jest piekielnie trudna xd Widzę że jest Normal, Hard i Very Hard a nad nimi jest jakiś Hero coś tam więc to chyba odpowiednik Easy (pewnie na tym poziomie nie wskakują osiągnięcia nawet W weekend powalczymy Cytuj
Szermac 3 055 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Jak się smacznie S I E C Z E Atak na platyne jak nic będzie xD Ajajaj kłopoty, kłopoty Persony 3 i Ender Magnolii 1 Cytuj
SnoD 2 403 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 17 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ojj zapomniałem jak kiedyś się odbiłem od tej serii dla mnie jest piekielnie trudna xd Widzę że jest Normal, Hard i Very Hard a nad nimi jest jakiś Hero coś tam więc to chyba odpowiednik Easy (pewnie na tym poziomie nie wskakują osiągnięcia nawet W weekend powalczymy Polecam Normal przez to co tam się odp* pod koniec gry :p Cytuj
pawelgr5 1 603 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Zapuściłem pobieranie na XSX. Popykam chwile i porównam sobie do podstawowej dwójki. Najwyżej dokupię edycję Black. Cytuj
Szermac 3 055 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Jak dobrze, że wywalili te gówno bossy z Sigmy. Cytuj
Czezare 1 488 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Na PS5 cena jest sroga (229 zł). Sądziłem, że dla posiadaczy Master Collection będą jakieś zniżki, a tu nic z tego Cytuj
wojtas011 636 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Wszędzie taka cena. Na na ms store węgierskim można kupić xbox + pc za ok 153zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi