Bzduras 12 908 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Mam nadzieję że tryb "Insanity" czy coś podobnego, w którym liczba przeciwników będzie równa tej z oryginału. Ogrywam teraz NG2 na świeżo po Blacku i to, co tam się na Mentorze dzieje to jest Niebo a ziemia względem nowego wydania. Ze zwiększeniem liczby modeli na ekranie nie mają problemu, już cutscenka z Elizebet ofiarującą coś tam komuś tam, nie wiem, jest znacznie bardziej wypchana liczbą postaci na ekranie niż miało to miejsce w Sigmie. Na PC za moment będzie mod ze zwiększoną liczbą przeciwników właśnie, bo spawnowanie kontroluje się wartościami w pliczku. W ten sposób zresztą FiendBusa zrobił z Sigmy 2 na PC coś, w co da się grac jak człowiek i liczba chopków atakujących naraz jest niemal 1:1 z oryginałem. Swoją drogą to XM nie kłamał, Mentorek w dwójce to jest droga przez mękę zarówno przez sam poziom trudności jak i iście kretyńskie sekcje (chapter 10 choćby), za którymi kompletnie nie tęskniłem i ciagną się jak flaki w oleju. Ale sieka jest tak soczysta, że wynagradza ten trud. Cytuj
Szermac 2 975 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No ja ogólnie kojarzę, że w OG Mentor to taki bliski Master Ninja w Sigmie 2 xd Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Jest walka o przetrwanie, na razie mam tempo jeden chapter na dwa dni Cytuj
Szermac 2 975 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nie sądziłem, że jest taka różnica między Mentorem a Master Ninja w tym nowym Blacku 2. Mentor to spacerek, ten MN to jest jakieś serio nieporozumienie. W sensie, nie jestem w stanie ogarnąć jaki progress muszę wykonać i w czym, i jak, aby przejść to na MN, gdzie znajduję się ta różnica w graniu i skillu, kiedy zachodzi przemiana? xD Cytuj
KrYcHu_89 2 485 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Gra świetna, co ciekawe od krytyczków 82/100, ale przy tych shadowdropach to chyba wszyscy mają te recki w doopie :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi