barth 70 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Podobno na E3 2008 ma być zaprezentowana nowa gra z serii Halo tworzona przez Bungie. Najczęściej pojawia się w internetowych plotkach jako Halo 4, ale podejrzewa się też całkiem nowy projekt, prequel z widokiem TPP (takie gyrosy w naszym ukochanym uniwersum), lub słynny już projekt Petera Jacksona. Co to będzie zobaczymy po 15tym lipca, oby coś dobrego . Dyskutujcie się i dzielcie w tym temacie się wszelkimi informacjami jakie zdobędziecie. btw. jeśli gra będzie nosić tytuł inny niż Halo to nazwa tematu też się zmieni, nie macie co się martwić Cytuj
miniu 1 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 (edytowane) Podobno na E3 2008 ma być zaprezentowana nowa gra z serii Halo tworzona przez Bungie. Najczęściej pojawia się w internetowych plotkach jako Halo 4, ale podejrzewa się też całkiem nowy projekt, prequel z widokiem TPP (takie gyrosy w naszym ukochanym uniwersum), lub słynny już projekt Petera Jacksona. Co to będzie zobaczymy po 15tym lipca, oby coś dobrego . Dyskutujcie się i dzielcie w tym temacie się wszelkimi informacjami jakie zdobędziecie. btw. jeśli gra będzie nosić tytuł inny niż Halo to nazwa tematu też się zmieni, nie macie co się martwić Z tad to masz pewnie oni zapoczatkowali ta plotke http://xbox-scene.com/ : Our inside woman/man/thing got hold of some pretty exciting news. News that Bungie was already hard at work developing what will be Halo 4. Now we're told that this will be announced officially at E3. Mozna tez sobie to przeczytac http://www.videogamesblogger.com/2008/03/3...alked-about.htm Ten projekt Petera Jacksona nazywa sie Halo: The Chronicles i nie bedzie to fps a dokladnie : The Peter Jackson game is actually an interactive DVD and is not being made by Bungie Studios. Mam nadzieje ze halo 4 to bedzie cos jak Halo:Arena gdzie skupia sie na multi. Mozliwe tez ze poprostu robia kontynuacje marathonu albo cos. Edytowane 5 lipca 2008 przez miniu Cytuj
barth 70 Opublikowano 5 lipca 2008 Autor Opublikowano 5 lipca 2008 Faktycznie, nazwa Halo: Chronicles (bez THE) istnieje, ale tak miał się podobno nazywać gra TPP od Bungie (ten prequel, o którym wspominałem). Słyszałem o H4 i na xbox-scene i na kotaku. Cytuj
miniu 1 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Faktycznie, nazwa Halo: Chronicles (bez THE) istnieje, ale tak miał się podobno nazywać gra TPP od Bungie (ten prequel, o którym wspominałem). Ja tam wyczytalem ze to ten projekt jacksona ale moje zrodla tez moga sie mylic Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 (edytowane) projekt Jacksona ma sie ponoc nazywac Chronicles... prequel TPP jest jeszcze nienazwany i jest poki co jedna wielka plota. i tak w ramach przypomnienia... http://delta-halo.com/mc/index.php?option=...&Itemid=144 http://delta-halo.com/mc/index.php?option=...&Itemid=144 Edytowane 6 lipca 2008 przez Zeratul Cytuj
CichyGrzmot 2 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Co by nie bylo... bedzie hooynia Cytuj
barth 70 Opublikowano 6 lipca 2008 Autor Opublikowano 6 lipca 2008 O tak, nie ma to jak wysuwać wnioski nie grając w samą grę, ba, nie widząc filmików czy screenów. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Grzmotowi zdolności widzenia przyszłości. Człowieku, może przy okazji podaj nam następne wygrywające liczby w lotto. Cytuj
miniu 1 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 O tak, nie ma to jak wysuwać wnioski nie grając w samą grę, ba, nie widząc filmików czy screenów. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Grzmotowi zdolności widzenia przyszłości. Człowieku, może przy okazji podaj nam następne wygrywające liczby w lotto. W sumie to co by nie bylo bedze hooynia. Szczerze watpie zeby bungie zrezygnowalo z dawania fory slabszym graczom pewnie w next czesci arka bedzie jeszcze potezniejsza brka jeszcze slabsza a snajpa nie bedzie miala mozliwosci strzelenia heada bo po co kiedy tylko jakies miejszosci potrafia go strzelac. Zreszta jezeli mp bedzie zbyt trudny to recenzenci wystawia slabsze oceny bo beda umierac i sie w(pipi)iac. Ale zawsze mozna wiezyc w to ze bungie postanowi zrobic 1 gre 100% dla hardcorowych graczy. Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Ale zawsze mozna wiezyc w to ze bungie postanowi zrobic 1 gre 100% dla hardcorowych graczy.Juz zrobilo - HALO: Combat Evolved. Cytuj
miniu 1 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 (edytowane) Ale zawsze mozna wiezyc w to ze bungie postanowi zrobic 1 gre 100% dla hardcorowych graczy.Juz zrobilo - HALO: Combat Evolved. Tylko zapomnialo dodac updejta z usluga xbox live. A i zapomnialo przypomniec mirosoftowi zeby nie konczyl robic padow do xa 1 z powodu halo ce bo tera skonczylem z padem z zacinajaca sie lewa galka....(i jednym rozwalonym na scianie...) Edytowane 6 lipca 2008 przez miniu Cytuj
CichyGrzmot 2 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Ale zawsze mozna wiezyc w to ze bungie postanowi zrobic 1 gre 100% dla hardcorowych graczy.Juz zrobilo - HALO: Combat Evolved. Multi w H:CE bylo jedna wielka pomylka z ktorej wyciagneli wnioski na przyszlosc i zrobia wszystko zeby juz sie nie powtorzyla :cierpienie: Cytuj
miniu 1 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Ale zawsze mozna wiezyc w to ze bungie postanowi zrobic 1 gre 100% dla hardcorowych graczy.Juz zrobilo - HALO: Combat Evolved. Multi w H:CE bylo jedna wielka pomylka z ktorej wyciagneli wnioski na przyszlosc i zrobia wszystko zeby juz sie nie powtorzyla :cierpienie: Niby chodza pogloski ze bungie uwaza halo 1 za wielka pomylke ale lead designer multi w H1 powiedzial kiedys ze to nie byla pomylka i tak bylo zamiezone. Tyle ze on juz z nimi nie pracuje wiec w sumie terazniejsze bungie moze uwazac inaczej. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 na nowo ruszyła strona ilovebees.com :> Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 na nowo ruszyła strona ilovebees.com :> o korwa bedzie remake Halo 2!! Zaiebiscie pafeu sie ucieszy!! Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=190 Cytuj
miniu 1 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=190 O to mi sie podoba tylko mam nadzieje ze to bedzie FPS nie TPP i ze zrobia dobre multi. Cytuj
barth 70 Opublikowano 14 lipca 2008 Autor Opublikowano 14 lipca 2008 Prezentacja nowej gry jest przełożona na środę, godzinę 19-tą, na głównej stronie Bungie.net macie timer, wygląda całkiem ciekawie. KEEP IT CLEAN Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 dupa... mialo byc dzis. nienawidze bandzi... oby to bylo halo 4... bo inaczej z nimi krucho. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=190 za to chyba Sony trzeba podziekowac, biedna konfa, wiec nie trzeba bylo naciskac... FUCK! Cytuj
KILa 4 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 a nie wydaje wam sie ze to moglo byc z gory zaplanowane Cytuj
barth 70 Opublikowano 17 lipca 2008 Autor Opublikowano 17 lipca 2008 Raczej nie, dzisiaj Microsoft się wytłumaczył, że chcieli udowodnić, że mają silny line-up bez takiego killera jakim byłoby nowe Halo, dlatego też nie pokazano download contentu do GTA4 (imo obie decyzje to kompletny debilizm). Po tym co ostatnio widziałem i słyszałem to raczej nie będzie Halo4, tylko "coś na styl Ghost Recon i Gears of War na raz, taki taktyczny shooter" Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/251764.html Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 (edytowane) Emm...to was trochę właśnie z godzinkę temu zajrzałem do sklepu i przejrzałem czasopismo angielskie gdzie jest napisane że: Halo4 wyjdzie około 2011 roku ze względu na to iż w tych latach ma się pojawić następca x360!!i nie będzie on oficjalnie wykonany przez bungie lecz przez twórców Half-Life!!lol... Edytowane 10 września 2008 przez Salwador Cytuj
Wojtass 2 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 czyli jest szansa powrotu serii na jedynkowe tory tzn. szansa na pewno większa niż w przypadku gdyby halo robiło bungie. Może to co napisze niektórzy uznają za profanacje ale ja się ciesze z takiego obrotu sprawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi