Opublikowano 4 sierpnia 20195 l Sześćdziesięcioletnia kobieta roz(pipi)ała festiwal rockowy ZOBACZ JAK
Opublikowano 4 sierpnia 20195 l No byłem sobie byłem pierwszy raz w życiu na dwa dni. Całkiem spoko, w piąteczek Perturbator, w sobote Majka, potem kwas i rejwy, czyli oceniam bardzo pozytywnie. Widok na scene w nocy spod ASP to coś pięknego, grafika lepsza niż w Uncharted 4 Ogólnie jak ktoś nie był to polecam się wybrać, ale tylko z dobrą ekipą, bo ludzie to jednak klucz do dobrej zabawy tutaj.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Wczoraj wieczorem wrocilem..bylem od czwartku do niedzieli. Pierwszy woodstock po 6 letniej przerwie(na ostatnim bylem chyba w 2013). Jako ze nie bawi juz mnie,moja zone i naszych znajomych(bylismy w 4) rozbijanie sie na dziko wybralismu opcje Toi camp- biwak, i to bylo idealne rozwiazanie..100 zeta na 3 dni - cieple prysznice,czyste toi-e wszystko z podzialem na damskie/meskie.Na polu spokoj czysto - mala scena byla za plotem wiec lokalizacja tez za(pipi)i.sta.Jak jeszcze raz sie kiedys wybiore to na bank biore to samo - polecam kazdemu. A sam festiwal?Jak najbardziej zadowolony...w pizdu ludzi,leszek puszka po 5 zl,kolejki,duzo opcji gastro wiec kazdy znalazl cos dla siebie(i dalo sie to jakos zjesc), charakterystyczny zapach jak popadalo tez sie pojawil xD , ekstremalne ogolno dostepne toi toi-e ,przekroj ludzi z kazdej subkultury,za(pipi)iste koncerty: the Adicts - znalem lubialem i swietnie sie bawilem. Gogol bordello - nie ch.uja nie znalem i pozytywnie sie zaskoczylem - bawilem sie pierwsza klasa. Prophets of rage - bardzo spoko -nie dopchalem sie do mlyna juz ale koncert swietny,kawalki RATM rozj.e.baly Skunk Anansie - 2-3 kawalki posluchalem i wydawalo sie ok ale wybralismy z zona namiot. Majka Jezowska - rozj.abla.a system. Zalewski,Chylinska, grali chyba ok-ogladalem ale to nie moje rejony. Gooral - na doje.bke sluchalem i ogladalem z namiotu bo mielismy widok na mala scene..wytrzymalem 3 kawalki i padlem spac.Znosnie ale chyba byl naje.bany albo cos bo dziwnie sie wypowiadal- chyba ze ten typ tak ma xD Kult - lezalem w namiocie ale jako ze transmitowali koncert na malej to wszystko ladnie slyszalem pomimo prob spania xD Nie lubie ich ale ludzie szaleli wiec chyba sie podobalo ;] No....no..... Troche za duzo polityki w ten festiwal wchodzi ale to bylo nieuniknione. Wykrecony siedze w robocie,morde mam spalona od slonca ale bylo warto. Czlowiek maksymalnie zmeczony po tych 3 dniach..8 godzinach w aucie(wyjazd byl koszmarny) ale z drugiej strony ma naladowane baterie. Ja polecam kazdemu.. co by nawet raz pojechac..przekonac sie. FIN
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l No na Castle Party czy w Jarocinie 0 polityki, a tutaj Jurek musi się pchać i jeszcze coś gadać o przyjaciołach z Rosji To byłeś w tym płatnym polu namiotowym? Nie było jakichś podziałów między reszta? W sensie idziesz sobie, a tu jakiś brudas gada, że macie lepiej bo zapłaciliście i ze to nie prawdziwy klimat wooda?:)
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Innych festiwali rząd tak namiętnie nie atakuje i nie blokuje, więc nie dziwcie się, że jest polityka
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l No na Castle Party czy w Jarocinie 0 polityki, a tutaj Jurek musi się pchać i jeszcze coś gadać o przyjaciołach z Rosji [emoji32] To byłeś w tym płatnym polu namiotowym? Nie było jakichś podziałów między reszta? W sensie idziesz sobie, a tu jakiś brudas gada, że macie lepiej bo zapłaciliście i ze to nie prawdziwy klimat wooda? Jurek robi świetna rzecz z orkiestrą, ale ostatnio nieco się pogubił.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Yeti: to widziałem właśnie we wiadomościach na TVP a jeszcze podobno na koniec przystanku, było jakieś przemówienie.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Godzinę temu, grzybiarz napisał: No na Castle Party czy w Jarocinie 0 polityki, a tutaj Jurek musi się pchać i jeszcze coś gadać o przyjaciołach z Rosji To byłeś w tym płatnym polu namiotowym? Nie było jakichś podziałów między reszta? W sensie idziesz sobie, a tu jakiś brudas gada, że macie lepiej bo zapłaciliście i ze to nie prawdziwy klimat wooda?:) Nie bylo ;] Ogolnie to pole bylo zaraz przy malej scenie i przy bodajze alei milenijnej,odgrodzone jakas siatka - po odebraniu rezerwacji dostawales opaske na reke. Niby pierwszy raz takie cos zrobili ale to sie na bank sprawdzilo i bedzie w nastepnych edycjach.Lokalizacja byla swietna,nawet jakas ochrona chodzila po tym polu,prysznice na swiezym powietrzu ale z ciepla woda,toi toi-e czyste i czesto sprzatane.Nie dla mnie juz rozbijanie sie na dziko i papierzaki w lesie xD To dalej namioty obok siebie i halas...ale opcja spokojnego srania i mozliwosci obmycia sie rano pod ciepla woda jest warta tej stowki. Oo.. i na tym polu byl tez namiot gdzie mozna kupic kawe jakies piwo(chyba zubr za 7 zeta) itp soki. Najlepsza decyzja ever.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Jak byłem w 2008 to jeszcze nie było tego podziału. Ale w tym 2008 byłem i na Castle Party, gdzie płacisz za pole namiotowe i na obesranym woodstocku, to po CP czułem że odpocząłem, a po woodzie byłem zje.bany na maksa. Jednak basen + ładne gotki w gorsetach sprawiają, że czujesz pełen relaks
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l o...ale to od Toi Toi-a? Wiem ze jest platna opcja ale to bylo ponad 200 zeta i jakies kibelki porcelanowe itp rzeczy..ale opcja pola biwakowego byla pierwszy raz
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l https://www.toicamp.eu/ Cytat Pierwszy TOI CAMP został przygotowany na potrzeby festiwalu Przystanek Woodstock 2009. Inicjatywa została bardzo gorąco przyjęta przez gości i stała się podłożem do intensywnego rozwoju przedsięwzięcia. Jeździłam 2005-2013 i pamiętam, że między małą sceną a ulicą było płatne pole z kiblami, prysznicami, depozytami, prądem i jakąś tam ochroną. A tutaj wspomniana debata o hejcie jakby ktoś chciał sobie wyrobić własne zdanie. Od 1:09:52. Edytowane 5 sierpnia 20195 l przez selene
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l 27 minut temu, selene napisał: https://www.toicamp.eu/ Jeździłam 2005-2013 i pamiętam, że między małą sceną a ulicą było płatne pole z kiblami, prysznicami, depozytami, prądem i jakąś tam ochroną. Masz racje.Toi camp jest od 2009. Ale w tym roku wprowadzili cos nowego..Toi Camp - Pole biwakowe(czy jakos tak). Placisz mniej i masz mniejsze wygody niz w tym calym glownym Toi campie ktory jest od lat. Taka opcja dla biedniejszych xD
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Faktycznie, teraz jest Toi Camp, Toi Camp Family i Pole biwakowe. Czekam na Toi Camp Camper i mogę jechać znowu.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l W sumie ten toi camp, ciekawe, ochrona 24h na dobę, można brać bąbelki i zwierzaki: no w sumie to nie wiem
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Dla kazdego cos milego,nie potepiam ale to juz nie jest ewidentnie ten sam festiwal co kilka lat temu To chyba taki naturalny proces...a zreszta chu.j wi - milo bylo sie budzic przy zapachu swiezych buleczek/pieczywa ktore mialy dostawe do lidla Albo Pani co krzyczala ze sceny lecha ,,jak sie bawicie?super?tak! i pamietajcie! pijcie lecha! ,, no.....tak bylo
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l I tak najlepszy był rejdż Owsiaka na koniec, z pół godziny (pipi)il na polityków jak opętany
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l Jestem w zamkniętej grupie na fejsie o Woodstocku, znajomy zaprosił. No i kurła, ładne spier.dolenie widze: baby wrzucają swoje sweet focie, podpisują "kto mi robił zdjęcie, niech wrzuci", a spermiarze się spuszczają i komplementują. Co za durne baby, nie wiedziałem, że tak można szukać atencji. "halo poszukuje osób (...)" Typ napisał "dziołcha ma urzekający uśmiech". I wszyscy go lajkują "wraz z koleżanką szukamy osób które robiły nam zdjęcia". "szukam swoich fotek, miałam charakterystyczne (...)" Dziwne że typy nie robią takich "poszukiwań".
Opublikowano 29 lipca 20213 l Wiedzieliście ze Woodstock się zaczął? Ja dziś z Polsatu się dowiedziałem, zaraz poszukam info jak to wyglada, czy tylko dla zaczepionych czy jak