Skocz do zawartości

Woodstock

Featured Replies

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 69,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

idzie ktoś na tegoroczny 'woodstock'? będzie grał king gizzard and the lizard wizard i nie mogę tego przegapić

Opublikowano

Ja chyba nigdy tam nie jeździłem dla zespołów, a byłem ze 3-4 razy. A o zespole pierwsze słyszę :potter:

Opublikowano

Ja jeszcze przemyśliwuję sprawę, bo mam lipę z wolnym w robocie obecnej. Jak się uda wynegocjować lepsze warunki to pojadę, jak nie, to raczej odpuszczę. A cholera bym pojechał, bo jednak brakuje takiego dużego spędu brudasów.

Opublikowano

Brudstok już wrócił do Kostrzyna w normalnej liczbie uczestników czy dalej cyrk w innym mieście?

Opublikowano

chyba normalny zlot brudasów bez limitów, ale na tym psim polu co ostatnio. Z kostrzynem podobno jakaś kosa/miasto cośtam buduje na tym terenie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ogólnie to dobrze, że nie pojechałem w tym roku, bo tak chujowego line upu to nigdy nie było, a to co było spoko to odwołali(limp bizkit, exploited, king geezard).
Patrząc na ilość ludzi na transmisji live to bardzo słabo frekwencyjnie to wygląda w porównaniu z kostrzynem.

Opublikowano

Nie byłem tam od 2013,a le cały fajsbuk mam zajebany tym Wodstockiem i coś tam wiem

nie wydaje wam się dziwne, że akurat totalnie przypadkiem jedyne zespoły bardziej znane w świecie pochorowały się na kilka dni przed występem? 

king geezard chętnie bym zobaczył akurat 

Opublikowano

co wy z tym "geezard"? 

oni akurat anulowali całą europejską trasę. Szkoda bo zobaczyć ich na żywo, to by było coś.

Opublikowano

No ich to nie ma co się czepiać, chyba, że wiedzieli wcześniej i polecieli w uja do ostatniej chwili.
Ale prawda jest taka, że to chyba pierwszy raz od dawna, gdzie festiwal nie miał praktycznie headlinerów tylko jacyś D-listerzy zagraniczni grali i zapomniane boomerskie zespoły z polski.
Na małej scenie to z kolei zespoły co chyba tylko najtwardsi kuce znają.

Opublikowano
19 hours ago, gekon said:

Nie byłem tam od 2013,a le cały fajsbuk mam zajebany tym Wodstockiem i coś tam wiem

nie wydaje wam się dziwne, że akurat totalnie przypadkiem jedyne zespoły bardziej znane w świecie pochorowały się na kilka dni przed występem? 

king geezard chętnie bym zobaczył akurat 

To samo na Tauronie było w tym roku, kilku wykonawców odwołało występy w dzień występu (!) tłumacząc się covidem albo problemami osobistymi. Mi to obojętne bo i tak nie znałem ale sporo ludzi kupiło karnety specjalnie dla nich.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No pamiętam specjalnie na king gizzard & the lizard wizard się wybierałem, a dzień przed odwołali koncert. Jednak Wolf Alice uratowało ten festiwal jak dla mnie. Mega świetny zespół. 3 dni spane pod namiotem na polu (takim rolnym polu xd) tydzień smarkałem piaskiem. Ale w Kostrzynie było najlepiej.