Skocz do zawartości

Woodstock

Featured Replies

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 69,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Byłech. I juz czekam na nastepny. Musialem dzien wczesniej uciekac bo wesele ale bylo mega jak zawsze. Ach.. Domowe Melodie <3 odkrycie roku dla mnie.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

BRING ME THE HORIZON bedą w tym roku xd

Opublikowano

Chyba w tym roku jadę na brudstok :rayos:

Zgwałcą mnie i zostawią w błocie naszprycowanego marichuane? 

Opublikowano

oby

Opublikowano

Ostatnio tam byłem w 2008. Pewnie sporo się zmieniło. Na lepsze, czy gorsze? Dyskutujmy.

Opublikowano

Chyba w tym roku jadę na brudstok :rayos:

Mam nadzieję, że się zobaczymy :rose: :buziak:

283232_243951292301859_1276496_n.jpg?oh=

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio tam byłem w 2008. Pewnie sporo się zmieniło. Na lepsze, czy gorsze? Dyskutujmy.

Muzyka się ostro s(pipi)iła między innymi ? Jeździć, ja tam jeżdżę bo to jedna z lepszych okazji spotkać wszystkie znajome mordy imo.

Opublikowano

Bede w tym roku, po raz kolejny na zaje.bistym prywatnym polu namiotowym na terenie bur.delu z wyku.rwistym basenem i dzi.wkami sprzedajacymi lodowatego  najtanszego browara z tesko za 5 zyla. W tamtym roku odkrylisny naje.bani ze w jednej drewnianej chatce jest dżakuzi. Siedzielismy cala noc, az nam burdeltata korki odlaczyl i nie bylo babelkow. Jak ktos bedize chetny sie zwachac to neich da znac bo w tamtym roku niby bylo kilku forunowiczy, a nic sie nie spiknelismy

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

http://woodstockfestival.pl/pl//przystanek_woodstock/aktualnosci/jurek_owsiak_do_woodstockowiczow

Oficjalnie w tym roku będzie imprezą o podwyzszonym ryzyku. Zabierają miejsce na parkowanie koło wzgórza ASP, poszerzają miejsca wolne od alko przy małej i duzej scenie, ogrodzili teren i wiecej niebieskich. Żeby było smutniej jeszcze jakieś BMTH pie.rdolę taki interes.

Opublikowano

dilated peoples i the hives o ku,rwa xd gdyby tylko się nie brzydzil tych ludzi

Opublikowano

Nom, to jest impreza dla tych co lubią pić i palić i pewnie wciągać i ruchać w dodatku.

To nie dla mnie.

:)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Przyjechałbym ale chyba tylko tydzień bede miał urlopu, to wole go inaczej spożytkować niż w takim miejscu :lapka:

Opublikowano

Woodstock to dobra impreza. Pod warunkiem że masz znajomych w Kostrzynie lub miejsce w dobrym hotelu. Byłem w zeszłym roku, było bardzo spoko, ale żeby tam na polach wytrzymać to trzeba mieć dużo samozaparcia i brak powonienia. 

Opublikowano

Po prostu trzeba być młodym i pijanym nastolatkiem. Wtedy takie coś może się podobać.

• 2 tygodnie później...