Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Byłech. I juz czekam na nastepny. Musialem dzien wczesniej uciekac bo wesele ale bylo mega jak zawsze. Ach.. Domowe Melodie <3 odkrycie roku dla mnie.
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l http://www.radiomaryja.pl/informacje/ofiary-dopalaczy-na-przystanku-woodstock/ W tych okularkach taka trudno dostępna się wydaje.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Chyba w tym roku jadę na brudstok Zgwałcą mnie i zostawią w błocie naszprycowanego marichuane?
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Ostatnio tam byłem w 2008. Pewnie sporo się zmieniło. Na lepsze, czy gorsze? Dyskutujmy.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Chyba w tym roku jadę na brudstok Zgwałcą mnie i zostawią w błocie naszprycowanego marichuane? Mam nadzieję, że się zobaczymy :rose:
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Ale tampon mega! i deska na drzewie... Edytowane 21 stycznia 20169 l przez acidizer
Opublikowano 16 lutego 20169 l Ostatnio tam byłem w 2008. Pewnie sporo się zmieniło. Na lepsze, czy gorsze? Dyskutujmy. Muzyka się ostro s(pipi)iła między innymi ? Jeździć, ja tam jeżdżę bo to jedna z lepszych okazji spotkać wszystkie znajome mordy imo.
Opublikowano 16 lutego 20169 l Woodstock 2010. Namiot nie mój, a znajomego. Ja żyję jak król. Edytowane 16 lutego 20169 l przez Czappi
Opublikowano 17 lutego 20169 l Bede w tym roku, po raz kolejny na zaje.bistym prywatnym polu namiotowym na terenie bur.delu z wyku.rwistym basenem i dzi.wkami sprzedajacymi lodowatego najtanszego browara z tesko za 5 zyla. W tamtym roku odkrylisny naje.bani ze w jednej drewnianej chatce jest dżakuzi. Siedzielismy cala noc, az nam burdeltata korki odlaczyl i nie bylo babelkow. Jak ktos bedize chetny sie zwachac to neich da znac bo w tamtym roku niby bylo kilku forunowiczy, a nic sie nie spiknelismy
Opublikowano 24 czerwca 20168 l http://woodstockfestival.pl/pl//przystanek_woodstock/aktualnosci/jurek_owsiak_do_woodstockowiczow Oficjalnie w tym roku będzie imprezą o podwyzszonym ryzyku. Zabierają miejsce na parkowanie koło wzgórza ASP, poszerzają miejsca wolne od alko przy małej i duzej scenie, ogrodzili teren i wiecej niebieskich. Żeby było smutniej jeszcze jakieś BMTH pie.rdolę taki interes.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l dilated peoples i the hives o ku,rwa xd gdyby tylko się nie brzydzil tych ludzi
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Nom, to jest impreza dla tych co lubią pić i palić i pewnie wciągać i ruchać w dodatku. To nie dla mnie. Edytowane 24 czerwca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Przyjechałbym ale chyba tylko tydzień bede miał urlopu, to wole go inaczej spożytkować niż w takim miejscu
Opublikowano 2 lipca 20168 l Woodstock to dobra impreza. Pod warunkiem że masz znajomych w Kostrzynie lub miejsce w dobrym hotelu. Byłem w zeszłym roku, było bardzo spoko, ale żeby tam na polach wytrzymać to trzeba mieć dużo samozaparcia i brak powonienia.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Po prostu trzeba być młodym i pijanym nastolatkiem. Wtedy takie coś może się podobać.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Miałem nie jechać ale znajomi się zbierają jutro, to też wpadnę trochę popiję, popalę, wciągnę i porucham w dodatku