Masorz 13 240 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 https://www.wprost.pl/zycie/10085539/70-latek-z-kostrzyna-poszedl-jedynie-wyrzucic-smieci-ktos-zgwalcil-go-w-zadaszonym-smietniku.html :pechowiec: :niedobrze: Cytuj
Soban 4 122 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Jurek w tym roku chyba rekordowo wy(pipi)ał chore dzieci na hajs, że udało mu się Judas Priesta ściągnąć. Cytuj
grzybiarz 10 332 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Ciekawe czy siara specjalnie nie przyjechał do polski na ten zespół/ Cytuj
Bjały 2 965 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 nie, już wrócił do siebie. idzie na judasów na bloodstocka. wiem to bo to mój kolega c'nie. 1 Cytuj
Masorz 13 240 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Miałem w tym roku wrócić na Brudstok po 6 latach, ale zamiast tego jadę na Brutal Assault na Czechy 2 Cytuj
grzybiarz 10 332 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Ostatnio byłem w 2008. W sumie na weekend bym mogl sie karnąć autem, ale nie wiem jak tam z miejscem parkingowym. No i co to za woodstock jak jest się kierowcą Cytuj
grzybiarz 10 332 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 (edytowane) Wróciliście? Jak było? Edytowane 6 sierpnia 2018 przez grzybiarz Cytuj
Bjały 2 965 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 (edytowane) Pochwa lony. Było dobrze, jak zawsze. Gorąco było w tym roku i kurz wszędzie ale lepsze to niż jak naku.rwia deszcz. Edytowane 6 sierpnia 2018 przez Bjały 3 Cytuj
Masorz 13 240 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Szkoda, że nie dałem rady jednak jechać, ale musiałem wybrać jedno z dwóch. A propos- jedzie ktoś z forumka na Brutal Assault? Można by się napić jagerka i zbić piątala Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) @Masorz Ja po dziewięciu razach, zrezygnowałem w tym roku. Rozciągnięcie festu do pięciu dni i wrzucenie na warm up party Suicidal Tendencies, kapelę numer jeden tego festu dla mnie, przelało czarę goryczy sprzedałem bilety i odpuszczam. Nie będę siedział w Czechach prawie tydzień, żeby wszystko co mnie interesuje, a czasem jest tego tylko parę kapel jednego dnia. Nie jeżdżę na festiwal tylko muzykę i w tym roku Czechom podziękuję. Oczywiście liczę na twoje wrażenia jako świeżaka Edytowane 7 sierpnia 2018 przez Pryxfus Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Tak sobie przeglądam skład na ten rok i kusi mnie pojechać... Kult, Gogol Bordello... Moskwa na małej scenie .... Wk..ur..wia mnie tylko Chylińska, która już sama nie wie kim jest ale zawsze można iść wtedy gdzieś na piwo... https://polandrockfestival.pl/kto-zagra Cytuj
grzybiarz 10 332 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 U mnie nawet znajomi-typowe-brudasy, w tym roku nie jadą. Odkąd mają własne mieszkanie, to tak naprawdę nie muszą się ukrywać z paleniem papierosów czy piciem alkoholu. No i w tym roku nie jadą... pozerzy:/ Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Ja kilka lat nie byłem. Chyba z 5. Ale Kult zobaczyć na Woodstock czy Moskwę to ... rzecz ważna bo to moje klimaty z tam kiedyś... Jeszcze gdyby GAGA grała, Armia, Defekt muzgó ... no ale to tylko życzenia... Niemniej chyba się wybierzemy na dzień lub dwa... Cytuj
grzybiarz 10 332 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Ja ostatnio byłem w 2008 roku, jeszcze nie było tego podziału na płatne i darmowe pola. Sam nie wiem, czy dziś by mi odpowiadało spanie 3 noce w jakimś namiocie pośród darcia mordy i muzy ze sceny, czy tam głośników. Nie te czasy chyba, przyzwyczaiłem się do komfortu, a "woodstock" to ja mogę sobie zrobić w domu, na wygodnej kanapie No i te toi toie, ja pier.dole, pamiętam jak z pewnym dawnym forumowiczem (chyba nie postuje, albo ma altera), miałem już wracać, źle się czułem po tych zapiekankach 50 cm, oraz nie sraniu 3 dni. Bo przecież w lesie się nie zesram, ani w toi toiu . No, ale jak poszliśmy na stację, zrobiłem tam kupę, to od razu powiedziałem "ja zostaję" 1 Cytuj
grzybiarz 10 332 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 W dniu 6.08.2018 o 17:21, Bjały napisał: No dokładnie :)))) 1 Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Coś w tym jest co piszesz. Ja jestem z tego sortu ludzi, którzy pamiętają jeszcze stary Jarocin prawdę mówiąc na nim się wychowałem. Namiot raczej odpada bo chyba już za stary też na takie akcje jestem Jakiś nocleg jak nie u nas to po drugiej stronie granicy na bank się znajdzie. Prościej będzie jak na 1 dzień skoczymy. Po koncercie w auto i na śniadanie będę w domu ;]Zobaczymy jak to się ułoży... Cytuj
grzybiarz 10 332 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Niby tak, ale co to za woodstock bez alkoholu no chyba że jesteś pasażerem, to ok. --- A tak pytanie z innej beczki, jak z parkowaniem na te dni? Można gdzieś bezpiecznie auto zostawić na mieście, czy nie ma miejsca/parkingi 50 zł za dobę? 1 Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Ja się wy...ujać nie dam i moim samochodem na bank nie pojedziemy ;] Koleś ma autko leciwe ale całkiem na chodzie.. a i też zaoferował się stwierdzając, że jak ktoś mu buta w drzwi wsadzi to weźmie łoma i wyprostuje tak trochę żartuje oczywiście. Niemniej auto bez strachu będzie można zostawić na jednym z tych 3 parkingów. A że nie moje to spokojnie można i się napić i lufe skopcić - nie będąc kierowca ;] Cytuj
Masorz 13 240 Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 RaiD czyim alterem jesteś? Przyznawaj się, ale od razu to może Cię ban tylko bokiem minie. Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 RaiD czyim alterem jesteś? Przyznawaj się, ale od razu to może Cię ban tylko bokiem minie. Ale ja wiem jak działa Admin, jak wygląda jego centrum dowodzenia i wiem co widzi ... IP itd ... absolutnie nie bawię się w jakieś takie akcje z różnymi kontami bo i po co ? fakt, kiedyś miałem tu konto na forum. Było to dawno, mało korzystałem, zapomniałem haseł itd ... fajne forum, chce tu być i nikogo nie wkuwiać :] 1 Cytuj
grzybiarz 10 332 Opublikowano 30 lipca 2019 Opublikowano 30 lipca 2019 Jedzie ktoś w tym roku? Ja nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi