BieŃ 923 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 Jade..ale troche martwi mnie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 Ja dzisiaj juz ziomka po wielka plandeke wyslalem do liroya merlina xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Live z Pol'and Rock.. tyle, że są przerwy między koncertami. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Sześćdziesięcioletnia kobieta roz(pipi)ała festiwal rockowy ZOBACZ JAK 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 No byłem sobie byłem pierwszy raz w życiu na dwa dni. Całkiem spoko, w piąteczek Perturbator, w sobote Majka, potem kwas i rejwy, czyli oceniam bardzo pozytywnie. Widok na scene w nocy spod ASP to coś pięknego, grafika lepsza niż w Uncharted 4 Ogólnie jak ktoś nie był to polecam się wybrać, ale tylko z dobrą ekipą, bo ludzie to jednak klucz do dobrej zabawy tutaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Wczoraj wieczorem wrocilem..bylem od czwartku do niedzieli. Pierwszy woodstock po 6 letniej przerwie(na ostatnim bylem chyba w 2013). Jako ze nie bawi juz mnie,moja zone i naszych znajomych(bylismy w 4) rozbijanie sie na dziko wybralismu opcje Toi camp- biwak, i to bylo idealne rozwiazanie..100 zeta na 3 dni - cieple prysznice,czyste toi-e wszystko z podzialem na damskie/meskie.Na polu spokoj czysto - mala scena byla za plotem wiec lokalizacja tez za(pipi)i.sta.Jak jeszcze raz sie kiedys wybiore to na bank biore to samo - polecam kazdemu. A sam festiwal?Jak najbardziej zadowolony...w pizdu ludzi,leszek puszka po 5 zl,kolejki,duzo opcji gastro wiec kazdy znalazl cos dla siebie(i dalo sie to jakos zjesc), charakterystyczny zapach jak popadalo tez sie pojawil xD , ekstremalne ogolno dostepne toi toi-e ,przekroj ludzi z kazdej subkultury,za(pipi)iste koncerty: the Adicts - znalem lubialem i swietnie sie bawilem. Gogol bordello - nie ch.uja nie znalem i pozytywnie sie zaskoczylem - bawilem sie pierwsza klasa. Prophets of rage - bardzo spoko -nie dopchalem sie do mlyna juz ale koncert swietny,kawalki RATM rozj.e.baly Skunk Anansie - 2-3 kawalki posluchalem i wydawalo sie ok ale wybralismy z zona namiot. Majka Jezowska - rozj.abla.a system. Zalewski,Chylinska, grali chyba ok-ogladalem ale to nie moje rejony. Gooral - na doje.bke sluchalem i ogladalem z namiotu bo mielismy widok na mala scene..wytrzymalem 3 kawalki i padlem spac.Znosnie ale chyba byl naje.bany albo cos bo dziwnie sie wypowiadal- chyba ze ten typ tak ma xD Kult - lezalem w namiocie ale jako ze transmitowali koncert na malej to wszystko ladnie slyszalem pomimo prob spania xD Nie lubie ich ale ludzie szaleli wiec chyba sie podobalo ;] No....no..... Troche za duzo polityki w ten festiwal wchodzi ale to bylo nieuniknione. Wykrecony siedze w robocie,morde mam spalona od slonca ale bylo warto. Czlowiek maksymalnie zmeczony po tych 3 dniach..8 godzinach w aucie(wyjazd byl koszmarny) ale z drugiej strony ma naladowane baterie. Ja polecam kazdemu.. co by nawet raz pojechac..przekonac sie. FIN 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 No na Castle Party czy w Jarocinie 0 polityki, a tutaj Jurek musi się pchać i jeszcze coś gadać o przyjaciołach z Rosji To byłeś w tym płatnym polu namiotowym? Nie było jakichś podziałów między reszta? W sensie idziesz sobie, a tu jakiś brudas gada, że macie lepiej bo zapłaciliście i ze to nie prawdziwy klimat wooda?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Innych festiwali rząd tak namiętnie nie atakuje i nie blokuje, więc nie dziwcie się, że jest polityka Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 No na Castle Party czy w Jarocinie 0 polityki, a tutaj Jurek musi się pchać i jeszcze coś gadać o przyjaciołach z Rosji To byłeś w tym płatnym polu namiotowym? Nie było jakichś podziałów między reszta? W sensie idziesz sobie, a tu jakiś brudas gada, że macie lepiej bo zapłaciliście i ze to nie prawdziwy klimat wooda? Jurek robi świetna rzecz z orkiestrą, ale ostatnio nieco się pogubił. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Yeti: to widziałem właśnie we wiadomościach na TVP a jeszcze podobno na koniec przystanku, było jakieś przemówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Godzinę temu, grzybiarz napisał: No na Castle Party czy w Jarocinie 0 polityki, a tutaj Jurek musi się pchać i jeszcze coś gadać o przyjaciołach z Rosji To byłeś w tym płatnym polu namiotowym? Nie było jakichś podziałów między reszta? W sensie idziesz sobie, a tu jakiś brudas gada, że macie lepiej bo zapłaciliście i ze to nie prawdziwy klimat wooda?:) Nie bylo ;] Ogolnie to pole bylo zaraz przy malej scenie i przy bodajze alei milenijnej,odgrodzone jakas siatka - po odebraniu rezerwacji dostawales opaske na reke. Niby pierwszy raz takie cos zrobili ale to sie na bank sprawdzilo i bedzie w nastepnych edycjach.Lokalizacja byla swietna,nawet jakas ochrona chodzila po tym polu,prysznice na swiezym powietrzu ale z ciepla woda,toi toi-e czyste i czesto sprzatane.Nie dla mnie juz rozbijanie sie na dziko i papierzaki w lesie xD To dalej namioty obok siebie i halas...ale opcja spokojnego srania i mozliwosci obmycia sie rano pod ciepla woda jest warta tej stowki. Oo.. i na tym polu byl tez namiot gdzie mozna kupic kawe jakies piwo(chyba zubr za 7 zeta) itp soki. Najlepsza decyzja ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Płatne pole namiotowe jest chyba od 2009 albo 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Jak byłem w 2008 to jeszcze nie było tego podziału. Ale w tym 2008 byłem i na Castle Party, gdzie płacisz za pole namiotowe i na obesranym woodstocku, to po CP czułem że odpocząłem, a po woodzie byłem zje.bany na maksa. Jednak basen + ładne gotki w gorsetach sprawiają, że czujesz pełen relaks Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 o...ale to od Toi Toi-a? Wiem ze jest platna opcja ale to bylo ponad 200 zeta i jakies kibelki porcelanowe itp rzeczy..ale opcja pola biwakowego byla pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 (edytowane) https://www.toicamp.eu/ Cytat Pierwszy TOI CAMP został przygotowany na potrzeby festiwalu Przystanek Woodstock 2009. Inicjatywa została bardzo gorąco przyjęta przez gości i stała się podłożem do intensywnego rozwoju przedsięwzięcia. Jeździłam 2005-2013 i pamiętam, że między małą sceną a ulicą było płatne pole z kiblami, prysznicami, depozytami, prądem i jakąś tam ochroną. A tutaj wspomniana debata o hejcie jakby ktoś chciał sobie wyrobić własne zdanie. Od 1:09:52. Edytowane 5 sierpnia 2019 przez selene Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 27 minut temu, selene napisał: https://www.toicamp.eu/ Jeździłam 2005-2013 i pamiętam, że między małą sceną a ulicą było płatne pole z kiblami, prysznicami, depozytami, prądem i jakąś tam ochroną. Masz racje.Toi camp jest od 2009. Ale w tym roku wprowadzili cos nowego..Toi Camp - Pole biwakowe(czy jakos tak). Placisz mniej i masz mniejsze wygody niz w tym calym glownym Toi campie ktory jest od lat. Taka opcja dla biedniejszych xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Faktycznie, teraz jest Toi Camp, Toi Camp Family i Pole biwakowe. Czekam na Toi Camp Camper i mogę jechać znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 W sumie ten toi camp, ciekawe, ochrona 24h na dobę, można brać bąbelki i zwierzaki: no w sumie to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Dla kazdego cos milego,nie potepiam ale to juz nie jest ewidentnie ten sam festiwal co kilka lat temu To chyba taki naturalny proces...a zreszta chu.j wi - milo bylo sie budzic przy zapachu swiezych buleczek/pieczywa ktore mialy dostawe do lidla Albo Pani co krzyczala ze sceny lecha ,,jak sie bawicie?super?tak! i pamietajcie! pijcie lecha! ,, no.....tak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 I tak najlepszy był rejdż Owsiaka na koniec, z pół godziny (pipi)il na polityków jak opętany Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 Jestem w zamkniętej grupie na fejsie o Woodstocku, znajomy zaprosił. No i kurła, ładne spier.dolenie widze: baby wrzucają swoje sweet focie, podpisują "kto mi robił zdjęcie, niech wrzuci", a spermiarze się spuszczają i komplementują. Co za durne baby, nie wiedziałem, że tak można szukać atencji. "halo poszukuje osób (...)" Typ napisał "dziołcha ma urzekający uśmiech". I wszyscy go lajkują "wraz z koleżanką szukamy osób które robiły nam zdjęcia". "szukam swoich fotek, miałam charakterystyczne (...)" Dziwne że typy nie robią takich "poszukiwań". Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Wiedzieliście ze Woodstock się zaczął? Ja dziś z Polsatu się dowiedziałem, zaraz poszukam info jak to wyglada, czy tylko dla zaczepionych czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 To daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi