Czoperrr 5 245 Opublikowano 30 lipca 2021 Opublikowano 30 lipca 2021 Tylko dla zaszczepionych i płatną wejściówką. Cytuj
Soban 4 108 Opublikowano 30 lipca 2021 Opublikowano 30 lipca 2021 widziałem jakiś materiał i nędznie to wygląda w tym roku Cytuj
Figaro 8 307 Opublikowano 15 maja 2022 Opublikowano 15 maja 2022 idzie ktoś na tegoroczny 'woodstock'? będzie grał king gizzard and the lizard wizard i nie mogę tego przegapić Cytuj
grzybiarz 10 331 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Ja chyba nigdy tam nie jeździłem dla zespołów, a byłem ze 3-4 razy. A o zespole pierwsze słyszę Cytuj
Figaro 8 307 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 dziękuję za tę istotną informację 1 Cytuj
Szwed 647 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Ja jeszcze przemyśliwuję sprawę, bo mam lipę z wolnym w robocie obecnej. Jak się uda wynegocjować lepsze warunki to pojadę, jak nie, to raczej odpuszczę. A cholera bym pojechał, bo jednak brakuje takiego dużego spędu brudasów. Cytuj
Masorz 13 238 Opublikowano 19 maja 2022 Opublikowano 19 maja 2022 Brudstok już wrócił do Kostrzyna w normalnej liczbie uczestników czy dalej cyrk w innym mieście? Cytuj
Soban 4 108 Opublikowano 19 maja 2022 Opublikowano 19 maja 2022 chyba normalny zlot brudasów bez limitów, ale na tym psim polu co ostatnio. Z kostrzynem podobno jakaś kosa/miasto cośtam buduje na tym terenie 1 Cytuj
grzybiarz 10 331 Opublikowano 19 maja 2022 Opublikowano 19 maja 2022 Godzinę temu, Masorz napisał: Brudstok https://polandrockfestival.pl kurła zapomniałem że nazwę zmienili, miejscówkę też. Cytuj
Soban 4 108 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Ogólnie to dobrze, że nie pojechałem w tym roku, bo tak chujowego line upu to nigdy nie było, a to co było spoko to odwołali(limp bizkit, exploited, king geezard). Patrząc na ilość ludzi na transmisji live to bardzo słabo frekwencyjnie to wygląda w porównaniu z kostrzynem. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Nie byłem tam od 2013,a le cały fajsbuk mam zajebany tym Wodstockiem i coś tam wiem nie wydaje wam się dziwne, że akurat totalnie przypadkiem jedyne zespoły bardziej znane w świecie pochorowały się na kilka dni przed występem? king geezard chętnie bym zobaczył akurat Cytuj
Figaro 8 307 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 co wy z tym "geezard"? oni akurat anulowali całą europejską trasę. Szkoda bo zobaczyć ich na żywo, to by było coś. Cytuj
Soban 4 108 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 No ich to nie ma co się czepiać, chyba, że wiedzieli wcześniej i polecieli w uja do ostatniej chwili. Ale prawda jest taka, że to chyba pierwszy raz od dawna, gdzie festiwal nie miał praktycznie headlinerów tylko jacyś D-listerzy zagraniczni grali i zapomniane boomerskie zespoły z polski. Na małej scenie to z kolei zespoły co chyba tylko najtwardsi kuce znają. Cytuj
Czoperrr 5 245 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 19 hours ago, gekon said: Nie byłem tam od 2013,a le cały fajsbuk mam zajebany tym Wodstockiem i coś tam wiem nie wydaje wam się dziwne, że akurat totalnie przypadkiem jedyne zespoły bardziej znane w świecie pochorowały się na kilka dni przed występem? king geezard chętnie bym zobaczył akurat To samo na Tauronie było w tym roku, kilku wykonawców odwołało występy w dzień występu (!) tłumacząc się covidem albo problemami osobistymi. Mi to obojętne bo i tak nie znałem ale sporo ludzi kupiło karnety specjalnie dla nich. Cytuj
xtik 262 Opublikowano 26 września 2022 Opublikowano 26 września 2022 No pamiętam specjalnie na king gizzard & the lizard wizard się wybierałem, a dzień przed odwołali koncert. Jednak Wolf Alice uratowało ten festiwal jak dla mnie. Mega świetny zespół. 3 dni spane pod namiotem na polu (takim rolnym polu xd) tydzień smarkałem piaskiem. Ale w Kostrzynie było najlepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi