Gość Haibane Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 nie żrę fastfudów, może kilka razy w roku kawałek pizzy, ale to maks. 1 Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Ok, zdarzylo się wam ze was o(pipi)ili na zarciu? Tzn zamawiacie cos na wynos i w domu sie okazuje ze (pipi)iszcze "zapomnialo" dodac frytek czy salatki? Juz kilka razy w maku tak mialem, ostatnio w kfc koleslawa nie dostalem. (pipi). Odczuwalem potrzebe podzielenia sie tym z wami. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 (edytowane) Miałem odwrotnie. Podjeżdżając do MakDrajwa dostawałem np. dwa kubki Coli Edytowane 4 marca 2010 przez Keymaker Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Tam pracują tylko ludzie. Trochę wyrozumiałości, przecież zawsze jakiemuś debilowi przecież może się coś pomylić. Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 ale bym się w(pipi)ił jakby mi kolesława nie dali ;p ostatnio dostałem 2 ;] Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Ok, zdarzylo się wam ze was o(pipi)ili na zarciu? Tzn zamawiacie cos na wynos i w domu sie okazuje ze (pipi)iszcze "zapomnialo" dodac frytek czy salatki? Juz kilka razy w maku tak mialem, ostatnio w kfc koleslawa nie dostalem. (pipi). Odczuwalem potrzebe podzielenia sie tym z wami. systematycznie w kfc licze kurczaki bo ku.rwa zawsze sie nie zgadzaja. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 knysza to kebab- ale we Wrocławiu;) Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Ok, zdarzylo się wam ze was o(pipi)ili na zarciu? Tzn zamawiacie cos na wynos i w domu sie okazuje ze (pipi)iszcze "zapomnialo" dodac frytek czy salatki? Juz kilka razy w maku tak mialem, ostatnio w kfc koleslawa nie dostalem. (pipi). Odczuwalem potrzebe podzielenia sie tym z wami. systematycznie w kfc licze kurczaki bo ku.rwa zawsze sie nie zgadzaja. w kfc nigdy, w maku nagminnie sie to zdarza Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 ale bym się w(pipi)ił jakby mi kolesława nie dali ;p ostatnio dostałem 2 ;] To dali Ci mojego !!!!!!!!!!!! Przynajmniej w Burger Kingu pracują uczciwi i sumienni ludzie ! Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Ja w szkole miałem sklepik. Pani miała nienajgorsze zapiekanki (nawet z prażoną cebulą jak poprosiłem) i świetne frytburgery (BTW jakiś czas temu byłem na salonie maturzystów na wydziale humanistycznym US-u. Tamtejsze frytburgery to nie to samo...). Niestety, w tym roku sklepiku już nie ma. Są jakieś automaty. :confused: Wie ktoś ze Szczecina, gdzie można dobrego frytburgera zjeść? Bo na mieście bardzo rzadko jem, a jeśli już, to w tych dużych sieciach. A tak poza tym, to z fast foodów lubię McNuggetsy i frytki z sosem słodko-kwaśnym z McDonalda (frytki z sosem to jedyne rzeczy, które właśnie w Maku są lepsze) i żarcie z KFC (Raczej ogólnie, ale Twister rządzi. Longer też nie jest od rzeczy). Jak się liczy, to sushi-box w Sterze też jest fajny. Ale jak już mówiłem, rzadko się stołuję w takich miejscach... Cytuj
szaden 228 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Wczoraj moim razem ze znajomymi z roku poszliśmy do McDonalda. Po wieczornej męce na klopie i uczuciu wypicia szklanki tłuszczu, wiem już dlaczego tam nie jadam. To ciekawe, że po KFC nigdy nie mam rewolucji gastrycznej, a po Mc tak. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 o właśnie, gdzieś jeszcze w Polandzie serwują frytki w bułce czy Szczecin jest odosobniony? Bo się ponoć dużo ludzi dziwi spoza regionu, że takie coś serwują. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 no właśnie xD wpierdalają wuchte frytek do bułki od kebsa i zalewają sosami, ponoć dobrze schodzi w tym dziwnym mieście. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Ja słyszałem kiedyś, że gdzieś w Tychach serwuje się kebaba w cieście z frytkami zamiast sałatek. Podobno dobre. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 o kur.wa frytki w bułce, pierwszy raz slysze. Ciekawe jak smakują, pewnie jak frytki w bułce . Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 no przeciez to sie nazywa frytkebab lub frytburger i jest wszędzie Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Jak byłem w bulgarii to notorycznie dawali frytki miedzy mieso i salate z kebaba i to bylo nawet OK A tak to Jedynie KFC. I tylko Stripsy. Tylko trzeba pilnowac bo czasami daja takie male ze szkoda gadac Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 w Malborgu takie cuś jest? chyba muszę jechac do Malborga, bo bym zjadł takie coś jak w Malborgu robią, ale takie rarytasy to chyba tylko w Malborgu. trudno, trzeba jechac do tego Malborga. 1 1 Cytuj
molly 311 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Nie skumałeś. No ale nie mój problem. no to teraz się kowboju wykręcaj, że nazwa malborg miała być takim przaśnym żarcikiem. 1 Cytuj
Renton 1 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 W takim KFC jadłem zaledwie kilka razy, ale teraz kiedy patrzę na te wszystkie Twistery, Grandery i inne kurczakowe wynalazki to mi się już niedobrze robi. Radioaktywne żarło z Maka jednak bardziej mi podchodzi. Pizza Hut>McDonalds>KFC muszę się kiedyś wybrać do Burgera... Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Szkoda, ze żarcie w Pizza Hut kosztuje miliart złotyh. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 To ja wolę z kimś na spółę dużą pizzę z np. Da Grasso wziąć, taniej, więcej i smaczniej. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Szkoda, ze żarcie w Pizza Hut kosztuje miliart złotyh. Nieprawda. To ja wolę z kimś na spółę dużą pizzę z np. Da Grasso wziąć, taniej, więcej i smaczniej. Nieprawda. choc to akurat juz kwestia gustu i smaku Cytuj
Renton 1 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Ale czy Pizza Hut to jedyna alternatywa? W mojej - niezbyt wielkiej warto dodać - miejscowości znajdują się przynajmniej 3 inne pizzernie, które jakościowo spokojnie dorównują PH, a cenowo nawet biją ją na głowe. Dzisiaj właśnie w jednej z nich kupiłem zarąbistą pizzuche. Tego żarcia nie przebije żaden cheeseburger z Maka ani kubełek kurczaków z KFC ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi