Kazub 4 583 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 (edytowane) Generalnie to na fast foodach można się nawet nieźle (i zdrowo) żywić, trzeba tylko dobrze wybierać.Nawet w macu. KFC i Subway > reszta f. foodów. Edytowane 28 stycznia 2011 przez Kazub Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu jadłem w Kingu i... kur.wa no more kanapek w McDonald's. Burgery w Kingu są zaj.ebiste no i przede wszystkim, w odróżnieniu od maka, mają jakiś smak. 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Dzisiaj w Macu szamałem tą nową kanapkę Drwala. No po prostu zaje.bista. Placek serowy + bekon... . Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Nie wiem czy wiecie ale McDonalds jest pionierem w stosowaniu wszelkiego rodzaju polepszaczy smakowych.Kiedyś ich frytki były smażone na oleju wołowym i dla tego były na prawdę smaczne (serio), ale przyczepiły się do nich organizacje prozdrowotne i teraz smażą je na roślinnym dodając sztuczny aromat wołowiny.Mi nawet smakują burgery z maca, głównie przez sentyment bo jadałem je za małolata (nomen omen na takich właśnie sentymentach żerują takie koncerny). Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Wczoraj trafiłem w sumie przez przypadek do McDonald's i również spróbowałem tej Kanapki Drwala. Kotlet, bekon i pod spodem ser w panierce. Muszę przyznać, że naprawdę dobry kawał buły, aczkolwiek, po przyjemności jedzenia burgerów w Kingu, kanapka z Maca wypada trochę bezbarwnie w smaku. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Ja wolałem Zbójnicką ostatnio wybrać, z plackiem ziemniaczanym. Narzuca się w związku z tym już nie brać frytek. A no i że to same mięso, bekon, ser, placek i buła, polecam małą sałatkę do tego. I porcję ruchu po jedzeniu, bo sycące oczywiście i w miarę smaczne, ale przy tym tłuste strasznie Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 No ja przyznam, że frytek to może połowę wtedy zjadłem, a resztę wyje.bałem. Aha, no i na następny dzień miałem taką srakę po tym żarciu, że mała bania. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Przetestowany Mega Pocket z KFC. W sumie pamiętam, że jadłem go kiedyś we Francji, czy więc w Polsce to takie novum? Nie wiem. Ogólnie podobne toto do Twistera. Nie licząc innej formy, dostajemy jednak dodatkowo kawałek sera (ok) i placek ziemniaczany (bardzo dobry pomysł, pasuje do całości i skutecznie zastępuje frytki). Poza tym inny jest sos. Całość smaczna i bardziej sycąca niż klasyczny Twister. Cytuj
Frycekz 0 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Mój faworyt: Zinger Menu z KFC. Qurrito czy jakoś tak z KFC też ujdzie Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Hueh, ostatnio wpadłem do KFC i nawet nie wziąłem żadnego normalnego żarcia tylko latte i Krushersa (pierwszy raz to jadłem/piłem). Wybór padł na smak piernikowy. (pipi)A JAKIE TO DOBRE- takie połączenie szejka i McFlurry z Maka. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 (edytowane) Ja tesknie za quritto w KFC, ja yebie, jakie to bylo (pipi)a dobre czemu to wywalili to nie wiem. Edytowane 30 marca 2011 przez Redmitsu Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Pozwoliłem sobie na coś niezdrowego wczoraj, Bourbon Whopper z BK, czyli Whopper z Onion Ringsami. Smaczny całkiem, do tego niezłe pieczone ziemniaczki z sosem. Jak ktoś ma ochotę zjeść hamburgera, to warto spróbować tych nowości. Cytuj
misika 8 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Wampis mi to się musimy często mijać w Magnolli Fakt Burger king jest lepszy od Mc donalda, pod względem rozmiarów żarcia oraz smaku. Jednak ciasteczka z Mc są git. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Szkoda, że jedyny King w Poznaniu to ten na Malcie Gdyby był choćby w Bro to na pewno bym częściej wpadał. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 kanapka szefa kuchni z maka nawet dobra ale za bardzo pieczarkowa, mozna sprobowac raz a pozniej wrocic do mcroyalow Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Jadł ktoś burgera teriyaki gdzieś ? Whooper, Shogun Burger - można to u nas dostać ? Na razie próbowałem tylko kanapkę kurczak teriyaki w Subway - zayebiste. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Whooper jest normalnie w BK, Shogun to widzę jakaś limitka w UK, więc zależy czy wprowadzą oficjalnie u nas. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Chodziło mi o Whoopera Teriyaki właśnie, normalny to wiem że jest. Shogun jest w Azjatyckich macach, w Europie pewnie olali. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Mak, Kanapka Szefowej. W wersji z grillowanym kurczakiem to niezła, lekka propozycja na ciepłe dni. Do tego całkiem smaczne łódeczki ziemniaczane i w powiększonym zestawie aktualnie szklanka w promocji. Spoko. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Jutro jade do maca na rowerze(30km) i mam zamiar kupic kilogram hamburgerów no i jakiś ikskluziw. Co polecacie mcroyala czy kanapke szefa? Cytuj
misika 8 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Kanapka szefa mi całkiem nieźle wchodzi. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Musze zjeśc przynajmniej 1000kcal w macu żeby wrócić spowrotem na chate xD To wezme te dwie kanapy szefa. Cytuj
Palczasty 8 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Ciekaw jestem, czy to był Twój najszybszy powrót do domu rowerem ? Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 (edytowane) Ale ja jeszcze tam nie byłem. ostatnio sie wróciłem w połowie drogi bo wybrałem główną trase na łomże na której nie było pobocza xD a tiry wyprzedzały na trzeciego, wkur.wiłem sie i przestraszony zawróciłem Ale teraz mam trase po wsiach i sobie spokojnie na legalu pojade. Mój plan to dojechac do maca wys.rać sie tam żeby sie w trasie nie zachciało , zamówić hamburgery dla plebsu (czyli mnie) i wrócić spowrotem po drodze zachaczając jakis wiejski sklep z piwem. Tak to sobie wymarzyłem Edytowane 6 maja 2011 przez canabis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi