Opublikowano 19 lutego 201213 l W dniu 19.02.2012 o 20:54, lukas1988 napisał(a): na półwiejskiej masz i w galerii Malta. W Green Point`cie też jest. Edytowane 19 lutego 201213 l przez Biały
Opublikowano 11 marca 201213 l Naszla mnie ochota na zjedzenie czegos w maku, jednak czisburgery juz mi sie znudzily. Jest tam jakas godna polecenia kanapka?
Opublikowano 11 marca 201213 l Ja macie tam na wsiach biowaye to sprawdzcie sobie vege rollo z sojowymi kawałkami zaje'bista sprawa Edytowane 11 marca 201213 l przez _Be_
Opublikowano 11 marca 201213 l No debile polecam im cos spoko naprawdę do żarcia a ci minusami rzucają.
Opublikowano 11 marca 201213 l W dniu 11.03.2012 o 14:05, Bartezoo napisał(a): Ja macie tam na wsiach biowaye to sprawdzcie sobie vege rollo z sojowymi kawałkami zaje'bista sprawa W dniu 11.03.2012 o 19:51, Bartezoo napisał(a): No debile polecam im cos spoko naprawdę do żarcia a ci minusami rzucają. :rofl2: Ostatnio przeprosiłem się z KFC po dłuższym romansie z makiem i wyszło mi to na dobre. Pojadłem solidnie i to teraz do kejefsi częściej będę zaglądał. No i farmerska na grubym do brzucha wpadła w Pizzy Hut ostatnio też <3
Opublikowano 11 marca 201213 l Ja dzisiaj zjadlem 'moj zestaw' w maku, czyli: 2 czisburgery, nuggetsy, frytki i kola. Nastepna wizyta w maku za pol roku.
Opublikowano 12 marca 201213 l Do instant nie pasuje, więc napiszę tutaj. Od dłuższego czasu zajadam się zayebistymi nadziewanymi bagietkami z polo-marketu i ostatnio wpadłem na pomysł żeby wam takie żarcie polecić. Cena 2-3zł za sztukę. Na wierzch i w nacięcia bagietki wpierdalamy ser, wrzucamy na 15 minut do rozgrzanego piekarnika, na górę nayebujemy keczap z włocławka i wpierdalamy, że się uszy trzęsą. Ze(pipi)iste żarcie. Dorzucam zdjęcie: Edytowane 12 marca 201213 l przez Yakubu
Opublikowano 12 marca 201213 l Ja fpjerdalam takie bagiety z Biedy. Również smaczne. To z tym serem na wierz muszę spróbować.
Opublikowano 14 marca 201213 l stestowalem dzisiaj subwaya- sredniawka- kanapka za 10 zl. gdybym chcial zjesc 3, to bym zaplacil tyle co za zrobienie 10... za to kfc zawsze na propsie a co do nord fisha, mamy to w browarze, 15 metrow od kfc i kiedys sprawdze w ramach ciekawostki, bo ryby lubie, ale glownie pstragi
Opublikowano 17 marca 201213 l za sabłejem nie przepadam. tzn dobre jedzonko, ale kanapke mozna zrobic samemu. wole fastfudy ktorych albo nie da sie zrobic tak samo dobrych w domu, albo jest przy tym za duzo roboty. nie wiem czy juz o tym pisalem, ale w burger kingu jadlem jakis czas temu burgera, takiego sezonowca, nie byl stalym elementem menu. ku.rwa to bylo cos. a nie jakies go.wno typu vege rollo z soja xD
Opublikowano 19 marca 201213 l Haha - strefa dobrych cen w mc donaldzie - wszystko podrożało o 50 gr, a pikantny kurczakburger kosztuje już 4 zł :o
Opublikowano 19 marca 201213 l o nie, zawsze ja brałem można było się tanio tym najeść. Nie ma co lipa konkretna
Opublikowano 19 marca 201213 l Dla mnie najlepszym fast foodem jest subway. Jedzenie zdrowe i cholernie dobre. I wcale nie takie drogie jak się patrzy na śmieci w postaci burgerów. A co do żarcia robionego na głębokim tłuszczu, to ostatnio przerzuciłem się z Zingerów na kubełki ze skrzydełkami. Burger kinga jadłem tak długo, aż mi zasmakował - lubię te kanapki z sosem musztardowym Co do tych cen, w KFC przez ostatnie 2 lata wszystkie porcje zrobiły się cholernie małe, a ceny poszły wyraźnie w górę. Szkoda, że tego subwaya nie mam nigdzie w pobliżu albo chociaż jakiejś budy z kebabami, ten sam syf co w KFC, MC, BK, ale 3x taniej Edytowane 19 marca 201213 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 marca 201213 l Z maka chyba najlepsza kanapka to New York Beef Classic.W KFc ostatnio jakiegoś grandera polubiłem,ale rzadko tam jem,a już te wszystkie skrzydełka to o kant dupy potłuc. W najmniej ciekawy dla mnie jest Burger king,bo te ich burgery jakieś takie suche są,szału nie ma.Ryb w fast foodach nie jadam,a kanapki z subwaya omijam,sam zrobię sobie lepszą. W pizza hut jest za drogo,poza tym w Dagrasso robią naprawdę dobre pizze,dużo taniej. DaGrasso>McD>KFC reszty nie uznaję.
Opublikowano 19 marca 201213 l W Pizzy Hut miazdzy festiwal pizzy - 22zl od osoby + do tego dolewka pepsi, 10zl na 2 osoby, rewelacja Ewentualnie 'oferta rodzinna', 42zl chyba i w tym jest przystawka, duza pizza i dzbanek napoju. Nie jest wcale drogo, a IMO zadna inna pizza nie moze sie rownac z PH, wiec wole doplacic te kilka zlotych, jak juz mam jesc pizze. Edytowane 19 marca 201213 l przez Lucek
Opublikowano 19 marca 201213 l Wczoraj jechałem samochodem bez portfela i w kieszeni miałem 3 zł, pomyslałem więc że zawadze na hamburgera do maca bo jesli chodzi o kalorie to chyba najbardziej opłacalne posiłki jakie moga być. Wchodze , mówie czizburgera silwuple. A ona trzypiędziesiąt silwuple. Jako że miałem równo 3 zł, odeszłem pocichu od kasy. Poczułem sie jak plebs.
Opublikowano 19 marca 201213 l Zniszczyłeś system XD W dniu 19.03.2012 o 11:56, Lucek napisał(a): W Pizzy Hut miazdzy festiwal pizzy - 22zl od osoby + do tego dolewka pepsi, 10zl na 2 osoby, rewelacja Ewentualnie 'oferta rodzinna', 42zl chyba i w tym jest przystawka, duza pizza i dzbanek napoju. Nie jest wcale drogo, a IMO zadna inna pizza nie moze sie rownac z PH, wiec wole doplacic te kilka zlotych, jak juz mam jesc pizze. W innych pizzeriach już teraz taki szajs robią, że głowa mała. Pizzerii gdzie szynkę ścierają na tarce do pizzy, to ze świecą szukać, w 90% przypadków pizza z szynką = 4 plasterki na placek... Muszę się przejść chyba do PH. Jadłem tam ze 2x w życiu bo za drogo było. Edytowane 19 marca 201213 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 marca 201213 l Chociaz w sumie chyba najbardziej lubie sobie sam zrobic pizze na bazie ciasta z otrebow - taki domowy fastfood
Opublikowano 19 marca 201213 l Z obecnych pizzerii które trzymają poziom (z sieciowych) to Da Grasso i od biedy Telepizza (choć mocno się popsuli). No i Pizza Hut, ale przeważnie są daleko od wszystkiego. Najbardziej popsuli się Gruby Benek i New York City Pizza.
Opublikowano 19 marca 201213 l Ja pamiętam PH jeszcze z czasów jak małą pizzę mieli po 40 zł Nie mam pojęcia jak to teraz wygląda.