_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 na półwiejskiej masz i w galerii Malta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) na półwiejskiej masz i w galerii Malta. W Green Point`cie też jest. Edytowane 19 Lutego 2012 przez Biały Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Subway i north fish - najlepsze fast foody w pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Naszla mnie ochota na zjedzenie czegos w maku, jednak czisburgery juz mi sie znudzily. Jest tam jakas godna polecenia kanapka? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Wszystko smakuje tak samo. Jesli juz to ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Ja macie tam na wsiach biowaye to sprawdzcie sobie vege rollo z sojowymi kawałkami zaje'bista sprawa Edytowane 11 Marca 2012 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nie, bo mi siusiak zaniknie jak Tobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 No debile polecam im cos spoko naprawdę do żarcia a ci minusami rzucają. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ja macie tam na wsiach biowaye to sprawdzcie sobie vege rollo z sojowymi kawałkami zaje'bista sprawa No debile polecam im cos spoko naprawdę do żarcia a ci minusami rzucają. :rofl2: Ostatnio przeprosiłem się z KFC po dłuższym romansie z makiem i wyszło mi to na dobre. Pojadłem solidnie i to teraz do kejefsi częściej będę zaglądał. No i farmerska na grubym do brzucha wpadła w Pizzy Hut ostatnio też <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ja dzisiaj zjadlem 'moj zestaw' w maku, czyli: 2 czisburgery, nuggetsy, frytki i kola. Nastepna wizyta w maku za pol roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Do instant nie pasuje, więc napiszę tutaj. Od dłuższego czasu zajadam się zayebistymi nadziewanymi bagietkami z polo-marketu i ostatnio wpadłem na pomysł żeby wam takie żarcie polecić. Cena 2-3zł za sztukę. Na wierzch i w nacięcia bagietki wpierdalamy ser, wrzucamy na 15 minut do rozgrzanego piekarnika, na górę nayebujemy keczap z włocławka i wpierdalamy, że się uszy trzęsą. Ze(pipi)iste żarcie. Dorzucam zdjęcie: Edytowane 12 Marca 2012 przez Yakubu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja fpjerdalam takie bagiety z Biedy. Również smaczne. To z tym serem na wierz muszę spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 stestowalem dzisiaj subwaya- sredniawka- kanapka za 10 zl. gdybym chcial zjesc 3, to bym zaplacil tyle co za zrobienie 10... za to kfc zawsze na propsie a co do nord fisha, mamy to w browarze, 15 metrow od kfc i kiedys sprawdze w ramach ciekawostki, bo ryby lubie, ale glownie pstragi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 za sabłejem nie przepadam. tzn dobre jedzonko, ale kanapke mozna zrobic samemu. wole fastfudy ktorych albo nie da sie zrobic tak samo dobrych w domu, albo jest przy tym za duzo roboty. nie wiem czy juz o tym pisalem, ale w burger kingu jadlem jakis czas temu burgera, takiego sezonowca, nie byl stalym elementem menu. ku.rwa to bylo cos. a nie jakies go.wno typu vege rollo z soja xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Haha - strefa dobrych cen w mc donaldzie - wszystko podrożało o 50 gr, a pikantny kurczakburger kosztuje już 4 zł :o Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 o nie, zawsze ja brałem można było się tanio tym najeść. Nie ma co lipa konkretna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Dla mnie najlepszym fast foodem jest subway. Jedzenie zdrowe i cholernie dobre. I wcale nie takie drogie jak się patrzy na śmieci w postaci burgerów. A co do żarcia robionego na głębokim tłuszczu, to ostatnio przerzuciłem się z Zingerów na kubełki ze skrzydełkami. Burger kinga jadłem tak długo, aż mi zasmakował - lubię te kanapki z sosem musztardowym Co do tych cen, w KFC przez ostatnie 2 lata wszystkie porcje zrobiły się cholernie małe, a ceny poszły wyraźnie w górę. Szkoda, że tego subwaya nie mam nigdzie w pobliżu albo chociaż jakiejś budy z kebabami, ten sam syf co w KFC, MC, BK, ale 3x taniej Edytowane 19 Marca 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Z maka chyba najlepsza kanapka to New York Beef Classic.W KFc ostatnio jakiegoś grandera polubiłem,ale rzadko tam jem,a już te wszystkie skrzydełka to o kant dupy potłuc. W najmniej ciekawy dla mnie jest Burger king,bo te ich burgery jakieś takie suche są,szału nie ma.Ryb w fast foodach nie jadam,a kanapki z subwaya omijam,sam zrobię sobie lepszą. W pizza hut jest za drogo,poza tym w Dagrasso robią naprawdę dobre pizze,dużo taniej. DaGrasso>McD>KFC reszty nie uznaję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) W Pizzy Hut miazdzy festiwal pizzy - 22zl od osoby + do tego dolewka pepsi, 10zl na 2 osoby, rewelacja Ewentualnie 'oferta rodzinna', 42zl chyba i w tym jest przystawka, duza pizza i dzbanek napoju. Nie jest wcale drogo, a IMO zadna inna pizza nie moze sie rownac z PH, wiec wole doplacic te kilka zlotych, jak juz mam jesc pizze. Edytowane 19 Marca 2012 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 417 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wczoraj jechałem samochodem bez portfela i w kieszeni miałem 3 zł, pomyslałem więc że zawadze na hamburgera do maca bo jesli chodzi o kalorie to chyba najbardziej opłacalne posiłki jakie moga być. Wchodze , mówie czizburgera silwuple. A ona trzypiędziesiąt silwuple. Jako że miałem równo 3 zł, odeszłem pocichu od kasy. Poczułem sie jak plebs. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Zniszczyłeś system XD W Pizzy Hut miazdzy festiwal pizzy - 22zl od osoby + do tego dolewka pepsi, 10zl na 2 osoby, rewelacja Ewentualnie 'oferta rodzinna', 42zl chyba i w tym jest przystawka, duza pizza i dzbanek napoju. Nie jest wcale drogo, a IMO zadna inna pizza nie moze sie rownac z PH, wiec wole doplacic te kilka zlotych, jak juz mam jesc pizze. W innych pizzeriach już teraz taki szajs robią, że głowa mała. Pizzerii gdzie szynkę ścierają na tarce do pizzy, to ze świecą szukać, w 90% przypadków pizza z szynką = 4 plasterki na placek... Muszę się przejść chyba do PH. Jadłem tam ze 2x w życiu bo za drogo było. Edytowane 19 Marca 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 LOL! Jak mozna zyc bez PH? :||||| Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Chociaz w sumie chyba najbardziej lubie sobie sam zrobic pizze na bazie ciasta z otrebow - taki domowy fastfood Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Z obecnych pizzerii które trzymają poziom (z sieciowych) to Da Grasso i od biedy Telepizza (choć mocno się popsuli). No i Pizza Hut, ale przeważnie są daleko od wszystkiego. Najbardziej popsuli się Gruby Benek i New York City Pizza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja pamiętam PH jeszcze z czasów jak małą pizzę mieli po 40 zł Nie mam pojęcia jak to teraz wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi