Kosmos 2 750 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Nie ma to jak zapiekanka z budki... 1 Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Byłem wczoraj w Subway'u. Troszkię się sp.ierdolił Kiedyś był dla mnie genialnym odkryciem. Albo po prostu mieli nieświeże warzywa po długim weekendzie. Ale za to jakieś kupony dostałem. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Akurat te kupony to podstawa, 15 zł za 30 i puszkę Coli nareszcie jest rozsądną ceną, bo ich podstawowy cennik odrzuca. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Wy serio chodzicie do subwaya i płacicie te ceny z dupy wzięte? Tam nie ma NIC czego nie moglibyście zrobić w domu za 5% ceny. Subway jest pyszny tak jak każdy FF ale przycinają cenowo tam na maksa. Najnormalniejsze w świecie kanapki, które można zrobić w domu. Ostatnio odkryłem McDouble w maku. Dwa plastry mięska, ser i ogórek. W sumie zwykły hambuks ale uwagę zwraca właśnie tymi dwoma kotletami <3 No i sezon zimowy się zaczął, wraz z nim wjechały przezayebiste bułki. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Standardowe ceny są zaporowe, ale z kuponami już jest znacznie lepiej. Może mógłbym iść do sklepu po bagietkę; pierś kurczaka - pokroić, przypiec, doprawić; główkę sałaty z której połowę wywalę, bo dla jednej osoby to za dużo; pomidora, którego też wyjdzie za dużo do jednej kanapki; ser; ew. boczek; sos bym musiał kupić jeden. Musiałbym poświęcić na to pewnie minimum kilkanaście minut, wywalać właścicielce mieszkania foremki z piekarnika, grzać piekarnik, no i przede wszystkim jechać 30 min głodny do domu. Przy czym koszt pewnie wyniósłby minimum połowę jeśli doliczyć napój. To ja już wolę iść samemu czy ze znajomym zaraz po zajęciach, najeść się czegoś smacznego za te 15 zł i mieć spokój. Przecież nie jeżdżę tam specjalnie na obiad w wolny dzień. 3 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Co Wy z ta drozyzna w subwayu? Bez przesady Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 @Schabek, thx za info kanapka drwala is back! @Wampis wlasnie przedstawiles definicje fast fooda Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 @Schabek, thx za info kanapka drwala is back! Mniam, chyba najlepsza rzecz, jaką jadłem w ff to właśnie kanapka drwala Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Dokladnie, dobry pomysl z tym plackiem serowym. Idzie sie tym nazrec chyba jako jedna z nielicznych rzeczy w Mc. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 kupilem dzis w biedrze dwa gotowe cheesburgery tzn prawie gotowe bo nie ma warzyw, ale przyznam ze po dodaniu warzyw i sosu wyszly calkiem smaczne. 4.99 cena za dwie sztuki Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) Jedliście lazanię z Lidla? 12 zł za kilogram Na wierzchu to co imituje ser zamienia się w budyń po podgrzaniu, jak to ściągnąć to jest nawet dobre Edytowane 12 grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Identyczna jak w Biedrze?. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Nie wiem. Kiedyś do kumpla jechaliśmy pograć i po drodze wpadliśmy do Lidla. Miałem niezły ubaw jak mi powiedział o lazanii po 12 zł za kilogram. O ile mięso faktycznie obok jakiejś padliny leżało, to "ser" to jakiś odpad z mleczarni Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Jadłem. Znalazłem w środku kawałek skóry (gdzieś tak 1cm x 1cm) i więcej nie kupiłem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Jadłem. Znalazłem w środku kawałek skóry (gdzieś tak 1cm x 1cm) i więcej nie kupiłem. Zwierzęcej czy ludzkiej ? Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Można sobie robić jaja, ale na serio to pewnie zwierzęcej, z tymże dobitnie to świadczy o jakości dodawanego tam "mięsa" mielonego. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 To jest akurat normalka w przemyśle mięsnym Oglądałem kiedyś program "wiesz co jesz" czy jakoś tak i mówili o parówkach - w tych tanich znajdziesz wszystko: zmielone kopyta, skórę, kości itp. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 kupilem dzis w biedrze dwa gotowe cheesburgery tzn prawie gotowe bo nie ma warzyw, ale przyznam ze po dodaniu warzyw i sosu wyszly calkiem smaczne. 4.99 cena za dwie sztuki kupilem dzis w biedrze dwa gotowe cheesburgery tzn prawie gotowe bo nie ma warzyw, ale przyznam ze po dodaniu warzyw i sosu wyszly calkiem smaczne. 4.99 cena za dwie sztuki Też dzisiaj je sobie zapodałem. Faktycznie, całkiem niezłe Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Na wierzchu to co imituje ser zamienia się w budyń po podgrzaniu, jak to ściągnąć to jest nawet dobre Ten budyn to sos beszamelowy Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Wciagnalem przed chwila ta kanapke drwala. No powiem wam, ze to chyba najlepsze co ma makdonald do zaoferowania, a i zapchalo mnie lepiej niz 2 cheeseburgery. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Kanapka Drwala najlepsza, wiadomo. Jeszcze Big Tasty Beckon robił kiedyś. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Po przeczytaniu ostatnich postów w tym temacie skusiłem się na tą kanapkę drwala będąc dziś w maku i muszę przyznać, że dobre gó.wno. Dzięki forumq. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 http://streetfoodpolska.blogspot.com/ Dobry blog pasujący do tematu, sam zamierzam zwiedzić kilka miejscówek ja się pojawię w w innych miastach ;] 3 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Świetna strona ale nie polecam tam wchodzić jak człowiek głodny jest 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Kanapka Drwala najlepsza, wiadomo. Jeszcze Big Tasty Beckon robił kiedyś. o tak moje ulubone rzeczy w maku i jeszcze coś 1 big tasty bekon, wielki, soczysty i pyszny 2 podwójny mcroyal, 2 kawały mięsa powodują dużo soczystości, kiedyś jadłem go co chwile, niestety juz pare lat go nie bylo 3 kanapka drwala, mięso spoko, bekon fajny, ser w panierce fajny to 3 moje ulubione rzeczy, gdy ich nie ma to zwykle biore mcroyala albo wieśmaka lubie też próbować nowości okresowe ktre sie pojawiaja co jakis czas, nistety to powoduje że czesto sie nacinam i okazuje sie że dana nowość jest do dupy chociaż ostatnio i tak o wiele bardziej preferuje burger kinga, kiedyś jadlem whoopery ale ostatnio sprobowalem big kinga xxl i naprawde jest bardzo fajny (kurfa już sie ślinie ;p) dużo mięcha i fajny smak a w BK pół roku temu było coś za(pipi)istego co naprawde urywało dupe: podłużna bułka z 3 kawałkami mięsa położonymi jeden za drugim (a nie jeden na drugim) do tego ostre papryczki, ser, i sos serowo-ostry, - czyli mięso, ostrość i roztopiony ser - moje 3 ulubione rzeczy w życiu ;D (pipi) jakie to było pyszne szkoda że okresowe i tylko pare razy zdążyłem zjeść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi