Grabek 2 780 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 No kanapka drwala mistrz, wiadomo. Jeszcze by mogli s(pipi)iele z burger kinga oddać xtra long chili cheese, bo aktualne kanapki to śmiech na sali w porównaniu do tego ;( Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 wczoraj po raz 1 jadlem kanapke drwala. ja pie.rdole ale dobre. pomysl na ta cebulke w bulce genialny. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Jedliście lazanię z Lidla? 12 zł za kilogram Na wierzchu to co imituje ser zamienia się w budyń po podgrzaniu, jak to ściągnąć to jest nawet dobre dokładnie, to (pipi) na górze jest najgorsze, ale pomijając to to calkiem dobra. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Kufa Panowie, przez Was zasuwam w weekendzik do Maca specjalnie na Kanapke drwala, myslalem ze dluzej sie bede mogl opierac. @Yano, dokladnie Big King XXL jest the best, a ta kanapka z 3ma kawalkami miesa byla tez za(pipi)ista, nawet pisalem o tym turaj chyba latem albo wiosna, ale te kawalki byly tak male ze masakra. Ogolnie to Burger King u mnie ma wyzsze notowania niz Mc, jako lepiej mi leza te kanapki. Niestety u siebie w BB jestem skazany na Maca bo najlizszego BK mam 50km dalej ;D Ale i tak najlepsze burgery w Moa Burger w Krakowie! Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Dobra. W sobote idę na drwala. Dzisiaj się skusiłem na sub-way'a. Jakaś kanapka ranch chyba- z boczkiem i kurczakiem. Kurczak słabo przyprawiony i jakiś taki papkowaty. Polecam raczej Italiana. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Ja tez w sobote wybieram sie do galerii i przy okazji kupie sobie albo jeszcze raz drwala (bo wczoraj jadlem go juz prawie zimnego, bo bralem go w mcdrive i jakies 20min byl w samochodzie), albo ta kanapke zbojecka (dobre to?). Ewentualnie wezme cos z subwaya, ale cos innego niz moj standardowy zestaw - kurczak teryaki + sos slodka cebulka + warzywa. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Zbójecka = Ch.Ójecka. Suchy placek, sucha buła nawet kawałka warzywa tam nie uświadczysz. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Zbójecka = Ch.Ójecka. Suchy placek, sucha buła nawet kawałka warzywa tam nie uświadczysz. to akurat plus! Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 jadłem dziś drwala od czytania waszych postów, parę dni temu jadłem double whoppera. oba burgery w podobnej cenie. whooperem bardziej się najadłem, ale drwal chyba smaczniejszy. dwhooper 7/10, drwal 8-/10. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Asfalt zapomnial dodac ze ten zbojecki jest suchy jak wióry Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 Jadłem Grandera w KFC. Dobry ale nic specjalnego. Na plus dobre sosy, na minus rozlatująca się bułka. Pocket zdecydowanie smaczniejszy i oryginalniejszy. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 wczoraj stałem sobie przed makiem i tak się zastanawiam czy wyciupłać drobniaki na to gó.wno? doszedłem do wniosku, że w tym przybytku wyzysku młodzieży studenckiej bez kwalifikacji to ja moge jedynie postawić gorącego śmierdzące kloca i zdecydowałem się na zapiekanę w budzie obok z sokiem marchwiowo-jabłkowym świeżo wyciskanym. 6,60 PLN - polecam. było szybko więc chyba fast-food. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 zbójecka w mcdonaldzie, czyli najlepsza kanapka jaką MC zrobił, zjedzenie dwóch gwarantuje zawał serca, jedna spowoduje orgazm waszych sliniaczek. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Panowie mam iść w tym tygodniu do maka i teraz już sam nie wiem co wziąć Drwala czy Zbója... Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 weź koleżankę i się wymieńcie połówkami, wspólne wymioty za makiem potrafią połączyć ludzi Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) W piątek wybieram się na galerie po Far Cry 3 i przy okazji wpadne do Mc spróbować tego Drwala(i może po Zboja). Orientuje się ktoś może ile Drwal i Zboj kosztuja?(w Mc ostatnio byłem 2 miesiące temu ) Edytowane 16 grudnia 2012 przez Lionel Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) Zbójnicka jest sto razy lepsza. I tańsza od Drwala o zeta chyba. Kosztują coś koło 11zł, czyli zbój za dychę. edit; wczoraj stałem sobie przed makiem i tak się zastanawiam czy wyciupłać drobniaki na to gó.wno? doszedłem do wniosku, że w tym przybytku wyzysku młodzieży studenckiej bez kwalifikacji to ja moge jedynie postawić gorącego śmierdzące kloca i zdecydowałem się na zapiekanę w budzie obok z sokiem marchwiowo-jabłkowym świeżo wyciskanym. 6,60 PLN - polecam. było szybko więc chyba fast-food. Imo, tego typu żarcie, popijane sokiem, w dodatku typu kubuś jest niejadalne. Musi być coś gazowanego do tego, ewentualnie woda, której ja nie lubię no ale w tym przypadku jest chyba lepsza niż sok. Takiego zapieksa popijasz pepsi, bekasz i idziesz. Co to za pyerdolenie się z sokiem z marchwi. Edytowane 16 grudnia 2012 przez schabek Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 byłem wczoraj w makdrajwie na piechotę i chciałem tego zbója wziąć, krzyczeliśmy cośtam "HALO MAKDONALD! JEST TAM KTO" ale nikt się odzywał więc tylko się odlałem i poszedłem dalej. myślę, że 11zł można zainwestować w lepszy sposób. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) Mialem weekendowo zrobic wypad do Maca na kanapke drwala, ale bedac akurat w Krk pofatygowalem sie do Moa Burgera, godzina 14 a nie ma w lokalu za bardzo stanac tyle wiary, ale wytrwalem i Moa Burger wyladowal w moich ustach. Wolowina, bekon, ser, ananas, burak, cebula, salata, pomidor, ogorek i sosy (ketchup+majonez). Miks nie do uwierzenia, ale rozwala system doszczetnie. Burgerowy oskar ;D Niestety cenowo na taki luksus w gebie to sobie mozna pozwolic raz na kwartal bo za ponad 20 zeta za kanapke to mozna niezly obiad wsunac Edytowane 16 grudnia 2012 przez BoryzPL Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 duże to chociaż jest? bo cena za kanapkę z dvpy ostro bardzo mocno. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Aboslutnie nie jest z dupy, bo mozna sie tam nazrec za 10 osob - samej wolowiny masz w burgerze 200g. Do tego frytki + cola i za ~30zl masz zestaw, po ktorym sie nie ruszysz. Frytki tam najlepiej na 2 osoby wziac. 1 Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 ja nie jadłem zbója, może się skuszę. drwala polecam. miałem dziś go wsunąć, skusiłem się jednak na gyros koło uczelni. też pojadłem solidnie za 15 zł. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 podobno w burger kingu można się nażreć za 3zł. podbijasz, prosisz o cheesburgera i tam są dodatki do wyboru. no i polityka firmy jest taka, że możesz sobie napier.dolić ile chcesz tak więc jest prawie whopper tylko z jednym kotletem c'nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi