Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

duże to chociaż jest?

bo cena za kanapkę z dvpy ostro bardzo mocno.

Lucek juz Ci odpisal w sumie, ale ja bylem o 14 po 9 godzinach na nogach i spozylem w ciagu calego dnia tylko kawe z automatu i po kanapce + cola jestem najedzony do teraz i nic wiecej nie wsuwalem. Wielkosciowo to masz wieksze niz wszystkie mozliwe kanapki ze znanych sieci (i to dosc niezle). Samo miesiwo jest ogromne idealnie przypieczone (z wierzchu przypieczone a w srodku idealnie rozowa wolowina, ale nie surowa). Dodatkow tez nie zaluja. Krotko, bankowo sie najesz, ale cena sprawia ze i tak nie bedziesz wsuwal co tydzien ;)

Edyta: a frytek nie bralem bo nie ma jak wsunac, ilosc tez jest duza.

Edytowane przez BoryzPL
  • Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

podobno w burger kingu można się nażreć za 3zł. podbijasz, prosisz o cheesburgera i tam są dodatki do wyboru. no i polityka firmy jest taka, że możesz sobie napier.dolić ile chcesz tak więc jest prawie whopper tylko z jednym kotletem c'nie.

Pierwsze słyszę, a jadam tam co jakiś czas :P

Opublikowano (edytowane)

Widzisz Lucek, jako nie krakowiak to nie wiem takich rzeczy na temat tego fast fooda;D A te kanapki tygodniowe ogarniales juz? Ja jakos nie moge sie przelamac do nich bo jak juz chodze na te kilka miesiecy to biore pewniaka czyli Moa Burgera ;) Albo czy jakies inne kanapki z menu stamtad polecasz bo moze tez bym sprawdzil kiedys tam :)

Edytowane przez BoryzPL
Opublikowano

Najbardziej lubie classica z serem i moa burgera. Raz bylem na kanapce tygodnia i tez spoko, ale nie zagladam tam czesto niestety - ale gdybym mogl czesciej jesc fastfoody to na pewno tam :)

Opublikowano

@Balon

Chyba tylko w Krk jest lokal, przynajmniej na razie, rok temu zostal otwarty w grudniu, ale po tym co widze jaki tam jest ruch zawsze jak wpadne to mysle ze kolejne lokale gdzies zostana otwarte predzej czy pozniej ;)

Opublikowano

Jak ktoś jest z Łodzi to polecam mega burgera na rynku manu - duży, dobry, świeży, za cenę 2 cheesów z maca, a naje się człowiek jakby zjadł takie 4.

Opublikowano

przechodziłem dziś koło mac'a

myślę sobie, opyerdole coś ciepłego i ogrzeje się bo zaraz zamarznę.

podeszłem do cennika przed lokalem, ujrzawszy wysokie ceny i przypomniawszy sobie jak po ostatniej wizycie i spożyciu czisburgera o mało nie rzygałem, odwróciłem się, wróciłem do domu i zrobiłem tosty <yes>

• Plusik 1
Opublikowano

ja kiedyś pałaszowałem nieźle czizy, teraz po każdym mam koszmarny ból brzucha :( dziwne, a jestem człowiekiem który je takie kombinacje aplejskie, że większość łapie się za głowę...

Opublikowano

ostatnio robilem hamburgery. mialem w domu tylko mielone wieprzowe wiec musialo wystarczyc. bulka ciabata, do tego kotlet, jajko sadzone, bekon, majonez i keczup, ogorki i podsmazona cebula. smaczne w ch,uj ale sranie nastepnego dnia mialem konkretne.

Opublikowano (edytowane)

Zjadłem w końcu Drwala. Bardzo dobry. Oczywiście to ciągle McDonald's ale to chyba kanapka, która najbardziej stara się odejść od utartego schematu. Bardzo dobry sos, chrupiący boczek i ciekawy dodatek w postaci placka serowego. CO do sytości to średnio. Miałem jeszcze potem ochotę na Zbójnicką ale szkoda mi było kasy. Innym razem.

Edit: Cebulka na bułce mistrz!

Edytowane przez Hrubaz
Opublikowano

CO do sytości to średnio. Miałem jeszcze potem ochotę na Zbójnicką ale szkoda mi było kasy. Innym razem.

e?

Przeciez po polowie( w przypadku kurczakoburgera itp to calej ) kanapki w mc ( i podobnych) jest sie nie chce przez pół dnia.

przeważnie w maku biorę powiększony zestaw + kurczakbargeru i dalej jestem głodny. Żarcie tam w ogóle nie jest "sycące".

Opublikowano

CO do sytości to średnio. Miałem jeszcze potem ochotę na Zbójnicką ale szkoda mi było kasy. Innym razem.

e?

Przeciez po polowie( w przypadku kurczakoburgera itp to calej ) kanapki w mc ( i podobnych) jest sie nie chce przez pół dnia.

przeważnie w maku biorę powiększony zestaw + kurczakbargeru i dalej jestem głodny. Żarcie tam w ogóle nie jest "sycące".

moze jestem inny bo jedzac w macu muszę wybrać frytki lub pół kanapki :/ bo calosci nie ma szans

Opublikowano

Wszystko zależy od kanapki. Jeśli chodzi o te zimowe buły, to nawet ja jestem w stanie najeść się jedną, a wpakować w siebie potrafię ;) Wczoraj zjadłem zbója + mcdobule i miałem kłucie w sercu.

Ogólnie w maku zestaw Big Mac, powiększony napój, powiększone fryty i 2x McDouble i jestem porobiony jak świnia. No ale to jest łącznie 6 plastrów mięsa, chociaż te mcd to są trochę mniejsze. Czasami jak jest w ofercie jakaś fajna bułka, z tych amerykańskich np. to wystarczy mi taka w zestawie powiększonym i jestem najedzony :) Kurde, ten makdonald ogólnie jest przepyszny ;/ uwielbiam. Chociaż kubełek w KFC też jest super to i tak z fastfoodów McDonald > wszystko.