BoryzPL 254 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) duże to chociaż jest? bo cena za kanapkę z dvpy ostro bardzo mocno. Lucek juz Ci odpisal w sumie, ale ja bylem o 14 po 9 godzinach na nogach i spozylem w ciagu calego dnia tylko kawe z automatu i po kanapce + cola jestem najedzony do teraz i nic wiecej nie wsuwalem. Wielkosciowo to masz wieksze niz wszystkie mozliwe kanapki ze znanych sieci (i to dosc niezle). Samo miesiwo jest ogromne idealnie przypieczone (z wierzchu przypieczone a w srodku idealnie rozowa wolowina, ale nie surowa). Dodatkow tez nie zaluja. Krotko, bankowo sie najesz, ale cena sprawia ze i tak nie bedziesz wsuwal co tydzien Edyta: a frytek nie bralem bo nie ma jak wsunac, ilosc tez jest duza. Edytowane 16 grudnia 2012 przez BoryzPL 1 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 to wypas jadłbym w amerykańskim stylu, tam to w każdym lokalu są takie ogromne buły z tego co widziałem w internetach. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Dokladnie, ogromne z ta roznica ze to lokal jest reklamowany jako new zealand style Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Nawet nie tylko reklamowany, bo wlasciciel jest z Nowej Zelandii Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 podobno w burger kingu można się nażreć za 3zł. podbijasz, prosisz o cheesburgera i tam są dodatki do wyboru. no i polityka firmy jest taka, że możesz sobie napier.dolić ile chcesz tak więc jest prawie whopper tylko z jednym kotletem c'nie. Pierwsze słyszę, a jadam tam co jakiś czas Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) Widzisz Lucek, jako nie krakowiak to nie wiem takich rzeczy na temat tego fast fooda;D A te kanapki tygodniowe ogarniales juz? Ja jakos nie moge sie przelamac do nich bo jak juz chodze na te kilka miesiecy to biore pewniaka czyli Moa Burgera Albo czy jakies inne kanapki z menu stamtad polecasz bo moze tez bym sprawdzil kiedys tam Edytowane 16 grudnia 2012 przez BoryzPL Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Najbardziej lubie classica z serem i moa burgera. Raz bylem na kanapce tygodnia i tez spoko, ale nie zagladam tam czesto niestety - ale gdybym mogl czesciej jesc fastfoody to na pewno tam Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Nom wiadomka, takie zarcie trzeba sobie odpowiednio dawkowac, a przy takiej cenie to tez troche rzadziej sie odwiedza No nic, bede musial zostac przy tym co zwykle tam Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Kozacki ten Moa burger. To jest sieciówka, jakaś franczyza jest na to? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Gdzie to można w Krk znaleźć? Chętnie bym się wybrał. Cytuj
erix 303 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 (edytowane) na mikołajskiej, zaraz za małym rynkiem Edytowane 17 grudnia 2012 przez erix Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 @Balon Chyba tylko w Krk jest lokal, przynajmniej na razie, rok temu zostal otwarty w grudniu, ale po tym co widze jaki tam jest ruch zawsze jak wpadne to mysle ze kolejne lokale gdzies zostana otwarte predzej czy pozniej Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Jak ktoś jest z Łodzi to polecam mega burgera na rynku manu - duży, dobry, świeży, za cenę 2 cheesów z maca, a naje się człowiek jakby zjadł takie 4. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 przechodziłem dziś koło mac'a myślę sobie, opyerdole coś ciepłego i ogrzeje się bo zaraz zamarznę. podeszłem do cennika przed lokalem, ujrzawszy wysokie ceny i przypomniawszy sobie jak po ostatniej wizycie i spożyciu czisburgera o mało nie rzygałem, odwróciłem się, wróciłem do domu i zrobiłem tosty <yes> 1 Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 ja kiedyś pałaszowałem nieźle czizy, teraz po każdym mam koszmarny ból brzucha dziwne, a jestem człowiekiem który je takie kombinacje aplejskie, że większość łapie się za głowę... Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 ostatnio robilem hamburgery. mialem w domu tylko mielone wieprzowe wiec musialo wystarczyc. bulka ciabata, do tego kotlet, jajko sadzone, bekon, majonez i keczup, ogorki i podsmazona cebula. smaczne w ch,uj ale sranie nastepnego dnia mialem konkretne. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 (edytowane) Zjadłem w końcu Drwala. Bardzo dobry. Oczywiście to ciągle McDonald's ale to chyba kanapka, która najbardziej stara się odejść od utartego schematu. Bardzo dobry sos, chrupiący boczek i ciekawy dodatek w postaci placka serowego. CO do sytości to średnio. Miałem jeszcze potem ochotę na Zbójnicką ale szkoda mi było kasy. Innym razem. Edit: Cebulka na bułce mistrz! Edytowane 20 grudnia 2012 przez Hrubaz Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 CO do sytości to średnio. Miałem jeszcze potem ochotę na Zbójnicką ale szkoda mi było kasy. Innym razem. e? Przeciez po polowie( w przypadku kurczakoburgera itp to calej ) kanapki w mc ( i podobnych) jest sie nie chce przez pół dnia. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 Chyba jak masz żołądek murzynka z Nigerii bo wychodząc z mc 'najedzonym' po 30min znowu jesteś głodnym. 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 CO do sytości to średnio. Miałem jeszcze potem ochotę na Zbójnicką ale szkoda mi było kasy. Innym razem. e? Przeciez po polowie( w przypadku kurczakoburgera itp to calej ) kanapki w mc ( i podobnych) jest sie nie chce przez pół dnia. przeważnie w maku biorę powiększony zestaw + kurczakbargeru i dalej jestem głodny. Żarcie tam w ogóle nie jest "sycące". Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 CO do sytości to średnio. Miałem jeszcze potem ochotę na Zbójnicką ale szkoda mi było kasy. Innym razem. e? Przeciez po polowie( w przypadku kurczakoburgera itp to calej ) kanapki w mc ( i podobnych) jest sie nie chce przez pół dnia. przeważnie w maku biorę powiększony zestaw + kurczakbargeru i dalej jestem głodny. Żarcie tam w ogóle nie jest "sycące". moze jestem inny bo jedzac w macu muszę wybrać frytki lub pół kanapki bo calosci nie ma szans Cytuj
QBH 246 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 no jak sie najesz w Macu frytkami to jesteś inny. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 Wszystko zależy od kanapki. Jeśli chodzi o te zimowe buły, to nawet ja jestem w stanie najeść się jedną, a wpakować w siebie potrafię Wczoraj zjadłem zbója + mcdobule i miałem kłucie w sercu. Ogólnie w maku zestaw Big Mac, powiększony napój, powiększone fryty i 2x McDouble i jestem porobiony jak świnia. No ale to jest łącznie 6 plastrów mięsa, chociaż te mcd to są trochę mniejsze. Czasami jak jest w ofercie jakaś fajna bułka, z tych amerykańskich np. to wystarczy mi taka w zestawie powiększonym i jestem najedzony Kurde, ten makdonald ogólnie jest przepyszny ;/ uwielbiam. Chociaż kubełek w KFC też jest super to i tak z fastfoodów McDonald > wszystko. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 Drwal + zakręcone frytki + sos śmietanowy > wszystko Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Do tych zestawów to powinni defibrylator dodawać... Na poczatek wystarcza badania krwii wychodząc ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi