Daffy 10 575 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 dobry kebab lub pizza >>>>>>> wszystko do jedzenia w MCD Ja w McD kupuje tylko shake'i i lody (mc flurry rulez) latem Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Po tym brandzlowaniu się nad Drwalem w końcu go spróbowałem i ostro się zawiodłem. Taki sobie i w ch.uj nie warty tych 11zł. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Ja tak samo. Kupiłem wczoraj,faktycznie syte jest,ale oczekiwałem czegoś lepszego. Nastepnym razem trzeba będzie Zbója spróbować Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Odpuściłem ostatnio tego Drwala jak pomyślałem ile w tym tłuszczu. Ogólnie jak już jem hamburgery, to staram się nie brać frytek lub nie zjadam całej ich porcji. Tak samo nie biorę Coli, tylko wodę albo sok, a jeśli nawet wezmę, to połowę zostawiam. 1 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Robię podobnie z frytkami i napojami. Jak jem coś niezdrowego, albo jak jem dużo to popijam wodą. Zdrowiej i człowiek bardziej się naje a i potem nie ma wyrzutów sumienia. Ale nie zostawiam i nie wyrzucam jedzenia. Za duży mam do tego szacunek. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 (edytowane) Ja (pipi)ie, jak sie mozna McDonaldem jarac - nosz kur.wa, ja rozumiem tam isc jak jest sie zagranica gdzie w sumie jest to jedno z najtanszego zarcia, ale w PL? Cena wysoka, jedzenie w opor niezdrowe i kaloryczne a jakby tego bylo malo to, delikatnie mowiac, nawet smakiem nie powala. Powiem wiecej, kotlety w maku to (pipi), a wszystkie te kanapki sa maksymalnie nijakie. Zenada. Szkoda ze nie ma jakichs fast foodow wegetarianskich - no i ze nawet jakby byly to nie bylyby zbyt tanie bo taniej jest wyprodukowac napakowane chemia, modyfikowane genetycznie i z produktow najgorszej mozliwej jakosci zarcie niz wychodowac naturalne roslinki. EDIT A zeby zjesc dobrego hamburgera to trzeba niestety go sobie samemu zrobic, bo te na miescie to niestety (pipi). Edytowane 21 grudnia 2012 przez Yabollek007 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Jest Green Way, są kanapki wegetariańskie w Subwayu. Co do Maka, to też już przestałem lubić, jeszcze do niedawna to była jakaś przyjemność, teraz bardziej z braku laku zajrzę. Niemniej doceniam ich za wprowadzenie Wrapów i stosunkowo niedrogie przegryzki (mini wrapy, Kurczakburger). Ale przyznaję się do słabości do Burger Kinga, Whopper po prostu mi smakuje. Tak samo większość dań z KFC uważam za całkiem smaczne. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Uległem i ja i po dosyć długiej przerwie znowu odwiedziłem maka. Oczywiście Kanapka Drwala + dolewka z KFC <ok> Nie powiem, bo nawet smakowała mi. Bejken + ser dają dużo dobrego. Sos zajebisty, cebulka na bułce również. Ogólnie całkiem spoko, choć drugi raz nie kupię, bo jednak 12zł za taką bombę kaloryczną się nie godzi. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opierdzieliłem wczoraj Drwala i przyłączam się do forumowych achów i ochów nad tą kanapką, dodatkowy ser zamiast placka w Zbójnickiej to strzał w dziesiątkę. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Gdzie Ty tam widzisz trzy kawałki mięsa? o_O Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Pewnie placek serowy wziął za mięso. No i bekon jest. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Dwa bekony są chyba. Tzn. boczki. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 jutro w moa burgerze wszystko po 17zl 4 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 bekon, wołowina i kurczak. mięso, mięso, mięso. Ale to nie Drwal. Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Faktycznie słaby ten drwal, ze smieciowego zarcia to dla mnie podwojny whopper wygrywa. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Nowe longery w KFC. Nigdy nie przepadałem za tymi kanapkami ale dajcie znać jak spróbujecie. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Brzmi spoko, ale od jakiegoś czasu w longerach jest jakiś suchar, zamiast piersi w panierce. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Jeszcze jakby one tak naprawdę wyglądały . Jak chyba jeszcze z rok temu w KFC Longera brałem to 1/2 bułki była sucha, tylko w środku walał się malutki kawałek kurczaczka. Na zdjęciu to kurde więcej mięsa od bułki. W ogóle jak Wy możecie jeść w tych wszystkich fast foodach? Nie dość, że kosztuje to mnóstwo pieniędzy, to jeszcze niezdrowe jak cholera. Wiem, pyszne, ale jak tylko zaraz zjem jakiego cheeseburgera czy w ogóle McZestaw to mam podwójnego moralniaka do końca dnia - że wydałem mnóstwo kasy i że będę gruby i chory . Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 wolę już 2 czizy za 5 zł niż longera za 4 zł. Mięso doslownie jak papier. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Jadłem oba i nie polecam. Jeden z sosem koperkowym, drugi taki nijaki. Daremne i suche. Poza tym trafiłem na jakiś felerny kawałek mięsa z kością :o Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 też jadłem oba i uważam że są troche lepsze niż ten z keczupem (nie pasuje mi keczup do kfc), jednak ogolnie to dosyć słabe a z innej beczki, wiem że nieco odbiegam od tematu typowych fastfoodów, ale tak mi sie przypomniała wizyta w grecji wiele lat temu i moja miłość życia którą tam znalazłem GYROSY!! uwielbiam je:D to jedna z moich naprawde ulubionych potraw w życiu, niestety w polsce widziałem tylko jednego ktory dorównywał greckim, ale już właściciel sie zmył bo założył prawdziwą restauracje olewając bude z gyrosami foty Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 tez jak bylem w grecji to zarlem po dwa dziennie Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Można to w jakichś sieciówkach chociaż dostać? narobiliście mi smaku. Cytuj
Gość Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Najlepszy fast food w Polsce to Olimp (w kilku galeriach krakowskich można je spotkać). Fast Food na wagę. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 11 stycznia 2013 Opublikowano 11 stycznia 2013 tez jak bylem w grecji to zarlem po dwa dziennie haha, też jak byłem w grecji to jadłem po dwa na dzień (jeden na obiad i drugi na późną kolację jak się szło bawić na miasto). Byłem w tym kraju za studenciaka i gyrosy patrząc na przelicznik cena/jakość/najedzenie są tam nie do pobicia. Niestety zwykłe dania obiadowe w restauracjach są tam dość drogie pomimo tego, że to jeden z tańszych krajów z euro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi