Mustang 1 743 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 Pisałem jakiś czas temu. Najciekawszy z nich to dowolna 30 + puszka Coli za 15 zł, skorzystałem kilkakrotnie. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 wow, to byłoby coś. dziś mnie właśnie 20 zł cała zabawa wyniosła, bo byłem wcześniej w tesco i kupiłem puszkę coli. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 WYNALAZŁEM WY(pipi)ISTY PLACEK DO TORTILLI! -Mąka. -Sól i Pieprz, minimalna ilość Curry i przyprawy stekowej. -Oliwa z oliwy -JASNE PIWO! -jajeczko(jedno na dość dużą porcję- oddzielnie wymieszać żółtko i białeczko) Wy(pipi)aność+1000 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=3MHrKltcgyA Sprawdźcie sobie jego kanał, jest kilka fajnych filmików. Dopiero co zjadłem obfity posiłek, a już jestem głodny. Edytowane 3 lutego 2013 przez YETI 2 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 Ja w subwayu biore zazwyczaj kurczaka teryaki z sosem slodka cebulka. cos zaje.bistego Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 Nie macie kart w swoich Subwayach? Ja zbieram pieczątki na karcie, za każda kanapkę jedną. 8 pieczatek = kanapka gratis. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 W Sopocie otworzyli w zeszłym tygodniu Subwaya. Fajnie, czasami bywam na molo, albo w klubie, to wstąpię Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Nie macie kart w swoich Subwayach? Ja zbieram pieczątki na karcie, za każda kanapkę jedną. 8 pieczatek = kanapka gratis. skad wziac? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Spytaj płacąc. Ostatnio zapłaciłem, 23,40 zł za dużą Teriyaki, połówkę Cluba i Colę. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 (edytowane) Polecam North Fisha. Zdrowsze i smaczniejsze jedzenie niż w innych fast foodach. Poza tym przy określonych zestawach można sobie dołożyć nieograniczoną ilość dodatków w postaci frytek, sałatek itd. http://www.northfish.pl/3/Jesz_ile_chcesz.html Edytowane 8 lutego 2013 przez Hide999 Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Dwa razy jadlem i dwa razy sie zatrulem ryba, pewnie cos w transporcie sie rozmrozilo, wiecej tam nie zjem. (pipi)nia. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Northfish albo się zepsuł albo mi się znudził (jestem raz na 2 msc.) bo mniej mi smakuje. Dodatki są jakby bez smaku, mniej świeże, ryba mniejsza, mniej mięska więcej ości i bardziej przypieczone. Jedynie frytki w miarę. Ale i tak wszystko sprawia wrażenie odgrzewanego. BTW: Poznaniakom polecam Kraszkebab na Krawszewskiego przy Rynku Jeżyckim. Mały lokalik z kebabem innym niż wszystkie. Świetna chrupiąca buła, mięso raczej standardowe, ale te lepsze standardy, pyszne inne niż wszystko inne sosy, świeże suróweczki i dowolny wybór świeżych dodatków (różne cebulki, papryczki, feta, liście mięty, jogurty...) i do tego porcja jest ogrooomna. A to tylko standardowy kebab a są również inne rodzaje. Lokal jest mały a obsługa bardzo miła i zawsze chętna do rozmowy i żartów. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Kanapka szefa kuchnii w maku. Pyszna, lepsza niz drwal, ostatnio wzialem sobie ja w powiekszonym zestawie + samego mcdoublea to malo nie eksplodowalem przy stolika. Jedna z najlepszych bulek w maku, 10/10. Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 (edytowane) Grzyby i hambuger dla mnie Komiczne połączenie Edytowane 9 lutego 2013 przez Dr.Suess Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 (edytowane) @schabek Wie viel kostet das? Wygląda smakowicie Trzeba będzie sie wybrać do Maka bo dawno tam nie bylem Edytowane 9 lutego 2013 przez Lionel Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Polecam North Fisha. Zdrowsze i smaczniejsze jedzenie niż w innych fast foodach. Poza tym przy określonych zestawach można sobie dołożyć nieograniczoną ilość dodatków w postaci frytek, sałatek itd. http://www.northfish.pl/3/Jesz_ile_chcesz.html North Fish się z(pipi)ał. Rok temu jadałem co piątek, bo za 9zł miałem zestaw "jesz ile chcesz". Obecnie ta cena przekroczyła 14zł więc jest z każdym dniem coraz mniej opłacalna. A hamburger w NF smakuje jak podeszwa i jest wyjabanie pikantny(KFC się chowa)- uprzedzam. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 @schabek Wie viel kostet das? Wygląda smakowicie Trzeba będzie sie wybrać do Maka bo dawno tam nie bylem Ich weiss nicht genau, ich denke, dass circa 11 pln <hitlerowiec> 1 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Grzyby i hambuger dla mnie Komiczne połączenie chyba nigdy nie jadłeś megaburgera z budki za empikiem w katowicach. tam to są wykurwiste hambacze, do dzis mi sie lezka w oku kreci, jak sobie przypomne te czasy liceum, kiedy wpierdalalem codziennie takie cudo. teraz juz jakos tam nie jadam, bo rzadko bywam w katowicach na centrum Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 (edytowane) W sumie nie wiedziałem za bardzo gdzie wrzucić. Ciekawe filmiki o tym co wszyscy czasem jemy. http://www.sadistic.pl/wiem-co-jem-czyli-jaka-hujnie-wpierdalalmy-na-co-dzien-vt174836.htm Edytowane 9 lutego 2013 przez Hide999 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 W sumie nie wiedziałem za bardzo gdzie wrzucić. Ciekawe filmiki o tym co wszyscy czasem jemy. http://www.sadistic.pl/wiem-co-jem-czyli-jaka-hujnie-wpierdalalmy-na-co-dzien-vt174836.htm lol najgorsze są komentarze ludzi, który mają w dup'ie to co jedzą bo i tak umrą Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Grzyby i hambuger dla mnie Komiczne połączenie chyba nigdy nie jadłeś megaburgera z budki za empikiem w katowicach. tam to są wykurwiste hambacze, do dzis mi sie lezka w oku kreci, jak sobie przypomne te czasy liceum, kiedy wpierdalalem codziennie takie cudo. teraz juz jakos tam nie jadam, bo rzadko bywam w katowicach na centrum Masz na mysli gastromatik? Kanapka szefa kuchnii w maku. Pyszna, lepsza niz drwal, ostatnio wzialem sobie ja w powiekszonym zestawie + samego mcdoublea to malo nie eksplodowalem przy stolika. Jedna z najlepszych bulek w maku, 10/10. Możesz potwierdzić? Powiekszony zestaw + mcdouble i wszystko zjadłeś sam? Przeciez to danie dla minimum 3 osob i starczy na caly dzien : / Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Olimp jest niezły, za 25 złotych można zjeść porządny obiad składający się tego co się chce. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Dla jakich 3 osob? Trojki niepelnosprawnych czy pieciolatkow? To sa dwa hambuksy, fytki i picie. Porcja spora ale na normalnym glodzie do zrobienia. Najadasz sie jedna bulka w makdonaldzie szpic? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Dla jakich 3 osob? Trojki niepelnosprawnych czy pieciolatkow? To sa dwa hambuksy, fytki i picie. Porcja spora ale na normalnym glodzie do zrobienia. Najadasz sie jedna bulka w makdonaldzie szpic? jak jestem zdesperowany i mega glodny to wpadne na 1 kurczakoburgera i styka Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Dla jakich 3 osob? Trojki niepelnosprawnych czy pieciolatkow? To sa dwa hambuksy, fytki i picie. Porcja spora ale na normalnym glodzie do zrobienia. Najadasz sie jedna bulka w makdonaldzie szpic? jak jestem zdesperowany i mega glodny to wpadne na 1 kurczakoburgera i styka Ty lepiej idź do jakiegoś lekarza, serio. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi