teddy 6 881 Opublikowano 24 maja 2013 Opublikowano 24 maja 2013 W North Fishu mają fajną promocję na kanapki/sałatki. Po godzinie 18 dwie w cenie jednej. Tym sposobem za kanapkę z grillowanym tuńczykiem, czerwoną cebulką, suszonymi pomidorami i oliwkami zapłaciłem 4 zł Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 maja 2013 Opublikowano 24 maja 2013 3,99zł w kauflandzie, koleś przede mną w kolejce wziął ponad 30 sztuk. Jak na mrozona pizze to bardzo dobra, dodałem tylko trochę sera. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 Pewnie student ale nie omieszkam spróbować, nie ukrywam że nie jadłem jeszcze tej mrożonki Cytuj
Gość Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 Jak lubicie kebab i przypadkiem bywacie w kraku, to polecam się wybrać na kalwaryjską do la marsy/masy(coś w ten deseń). Nie jadłem lepszego w kraku, ale słyszałem głosy, że nie tylko ja. Kebab jagnięcy, własnoręcznie robiona pasta z papryczek(ostra, ale tak jak powinna- pot, łzy, ale nie wykręca kiszek i nie pali gardła) i za(pipi)isty, pikantno-orientalny napój na bazie jogurtu(ajram, chyba tak się nazywa). Porcja duża, a cena bardzo przystępna. Nie przestraszcie się wystroju lokalu;-) Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 (edytowane) chyba cie poje.bało :confused: ten caly chicker, czy jak sie to zwie, to mała bułka na kształt tej z longera i dwa malutkie plasterki kurczaka. do tego trochę sałaty i w miarę dobry sos. dla mnie to kompletne nieporozumienie i strata pieniędzy. lepiej wsunąć cziza standardowego. [...] zamknij molde od czizburgera zbiera mi się na rzygi a te govno co jadłem to była jedyna dobra rzecz jaką miałem wtedy okazję jeść od dwóch dni. wiem, że małe i nie opłacalne ale fchvj dobre. mniam mniam Edytowane 28 maja 2013 przez sosnaa Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 (edytowane) Jak lubicie kebab i przypadkiem bywacie w kraku, to polecam się wybrać na kalwaryjską do la marsy/masy(coś w ten deseń). Nie jadłem lepszego w kraku, ale słyszałem głosy, że nie tylko ja. Kebab jagnięcy, własnoręcznie robiona pasta z papryczek(ostra, ale tak jak powinna- pot, łzy, ale nie wykręca kiszek i nie pali gardła) i za(pipi)isty, pikantno-orientalny napój na bazie jogurtu(ajram, chyba tak się nazywa). Porcja duża, a cena bardzo przystępna. Nie przestraszcie się wystroju lokalu;-) pasta to ajvar a ten napój to ayran Edytowane 29 maja 2013 przez _Be_ Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 Jak lubicie kebab i przypadkiem bywacie w kraku, to polecam się wybrać na kalwaryjską do la marsy/masy(coś w ten deseń). Nie jadłem lepszego w kraku, ale słyszałem głosy, że nie tylko ja. Kebab jagnięcy, własnoręcznie robiona pasta z papryczek(ostra, ale tak jak powinna- pot, łzy, ale nie wykręca kiszek i nie pali gardła) i za(pipi)isty, pikantno-orientalny napój na bazie jogurtu(ajram, chyba tak się nazywa). Porcja duża, a cena bardzo przystępna. Nie przestraszcie się wystroju lokalu;-) Potwierdzam, zreszta pisałem juz kiedys o tym. Tylko z właścicielem się ciężko dogadać Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 (edytowane) Jadłem te po lewo, pycha ! Edytowane 29 maja 2013 przez Hide999 1 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Qurrito wraca do KFC. Cieszę siębo bardzo lubię ten fast food a tej legendarnej kanapki nie miałem okazji nigdy spróbować. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 No, wreszcie będzie po co do kfc iść. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 JA tam często wpadam dla samego Pocketa. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 JA tam często wpadam dla samego Pocketa Grandera. fixd Cytuj
Ore 188 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Ostatnio zasmakowałem w tostach ze Zjednoczonych Kurczaków. Jak mam małego głoda to wolę tam zostawić kasę niż w Macu np. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Spróbowałem wreszcie sławetnego Qurrito i niestety- zawód. Jakieś to to mdłe, bez wyrazu, sos to coś pomiędzy barbecue a salsą, naleśnik za duży, ser nieroztopiony, zero warzyw, a jedynym dobrym elementem jest mięso, którego niestety jest za mało. Lepiej stripsy kupić albo dopłacić 1 zł i kupić wielkiego i pysznego poketa z sosem pieprzowym. Nie polecam, mimo, że na zdjęciach wygląda zachęcająco. Ale nie jest tak tragiczny jak niesławne kebaby z KFC. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 jadłam jeszcze zanim zniknęły z menu i moje wspomnienia były dokładnie takie same jak u Hrubaza. Za to na wrocławskim rynku otworzyli mexican grill bar Jalapenos i za 14 zł można zjeść na prawdę smaczną quesadillę Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 8,90 zł. b-smart powiększony i jeszcze by na colę w puszce starczyło Cytuj
QBH 246 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 KFC jest za(pipi)iście dobre, tylko drogie. Minimum to dla mnie mnie 2 Grandery, do tego jakieś picie i robi się 25 zł za głupiego fast-food'a. Troche dużo. Taki Twister za dyche jest na 3-4 gryzy, no bez jaj. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 No ale przynajmniej nie jest taki jałowe jak Mc Donalds. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Jak można zjeść 2 Grandery i mieć jeszcze mało? :O Ważysz 400kg? Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Grander jest większy od poketa? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 TY chyba żartujesz ważę 92 kg i grandera jadłem zaraz jak pojawił się w KFC i jedyne co czułem to niesmak bo reklama za(pipi)ista ale jak przyszło co do czego to dobrze że był napój bo on sprawił że nie wyszedłem głodny Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Ja się po granderze, frytkach i coli ruszyć nie mogłem oO 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Dzisiaj opier.doliłem qurrito, frytki i kukurydzę. Nie powiem, było ok, najadłem się, ale za ten sam hajs mam kanapeczkę w sabłeju, którą mimo wszystko bardziej się napcham. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 najlepszy kebab na swiecie jest w toruniu u turka, kolo pawilonu przy umk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi