Opublikowano 15 czerwca 201311 l Jak dla mnie to druga najlepsza kanapka w macu po New York Beef Classic
Opublikowano 15 czerwca 201311 l No zjadlem i calkiem calkiem. Gorsze od Steakhouse, czy Drwala, ale mozna zjesc. Sos mi nie przeszkadzal, chociaz byl zdecydowanie za slony.
Opublikowano 21 czerwca 201311 l Jeżeli dobrze widziałem, to w Burdel Kingu wróciło long chili cheese <3
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Qurrito z KFC - 9 zł, małe, placek dziadowski, mięso standard, sos średni. Nie polecam. PS. Na zdjęciu nad kasami jest pokazane jakby to było okrągłe i pokrojone jak pizza, tymczasem dostaje się tylko połowę tego.
Opublikowano 26 czerwca 201311 l I tak nic nie przebije longera, który na fotach wygląda bardzo apetycznie i atrakcyjnie, a w rzeczywistości prezentuje się tak, jakby go młody, niewidomy azjata nogami przyrządzał.
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Czy tylko ja tak mam, że taki Kubełek Classic (26zł) czy 15 wingsów (23zł) + napój z dolewką (5,20zł) co prawda starcza i jako tako idzie się najeść, ale no właśnie... JAKO TAKO... Wydaje człowiek 31,20zł i naje się, ale nie tak jakoś jakby sugerował pieniądz nań wydany. Może macie jakieś lepsze konfiguracje tak, żeby za te 30zł najeść się więcej (lepiej)? Ważę 80kg, wzrost 182cm, a moja przemiana materii jest w normie (nie za szybka, nie za wolna) i po takim kubełku 2-3 godziny i jestem po prostu głodny, albo co gorsza zjem kubełek i mi nie styknie, wtedy muszę dokupić przynajmniej jakiegoś b-smarta. Ja nie czaję jak oni wyliczają, że kubełki są dla 2 osób, bo jakbym miał się jeszcze z kimś dzielić to już w ogóle lipa. Dla 2 średnio głodnych dziewczynek co najwyżej, ale nie dla dorosłego i głodnego faceta, który przyszedł sobie pojeść do syta.
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Może to ja jestem dziwny, ale ten kubełek classic jest dla mnie akurat na 2 osoby, tak żeby się najeść mocno oO
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Żartujesz czy jak? Przy swojej masie, jak jesteś głodny, potrafisz najeść się 1 kawałkiem kurczaka, malutkimi frytkami, 2 wingsami i 2 stripsami? No to zazdroszczę, bo ja już 2 razy miałem sytuację, że po kubełku musiałem domówić b-smarta czy Grandera...
Opublikowano 26 czerwca 201311 l No ja sobie nie wyobrażam zjeść tego w całości samemu. Chyba bym się nie ruszył z miejsca potem Ale serio zazdroszę ludziom, którzy mogą tak wpierdalać i nie tyć
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Mój rekord to jakieś 50zł wydane w KFC... Kubełek Classic + dolewka + Grander + dostawka frytek + 2 B-Smarty. Nawet nie byłem jakoś uber-głodny, tak mi się wydawało, ale zjadłem kubełek i miałem wrażenie jakbym był bardziej głodny niż przed zjedzeniem więc dokupiłem sobie 2 Bi-smarty z longerem i ze stripsami, a później jeszcze naszła mnie ochota na Grandera. Wypiłem 5 albo 6 dolewek (Sprite) i o dziwno nie miałem żadnych dolegliwości później.
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Może macie jakieś lepsze konfiguracje tak, żeby za te 30zł najeść się więcej (lepiej)? 7 iTwistów (mini-twisterów)? Ja biorę chyba najczęściej B-smarta + Twister, przy czym najlepiej w galerii, jak mogę bez skrępowania popijać przyniesioną wodę. Na jeden posiłek starczy, chociaż mógłbym oczywiście wepchnąć znacznie więcej. Box jest całkiem spoko, ale rzadko biorę, bo jednak szkoda już trochę kasy i mi głupio, że niezdrowo jem.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Mój rekord to jakieś 50zł wydane w KFC... Kubełek Classic + dolewka + Grander + dostawka frytek + 2 B-Smarty. Nawet nie byłem jakoś uber-głodny, tak mi się wydawało, ale zjadłem kubełek i miałem wrażenie jakbym był bardziej głodny niż przed zjedzeniem więc dokupiłem sobie 2 Bi-smarty z longerem i ze stripsami, a później jeszcze naszła mnie ochota na Grandera. Wypiłem 5 albo 6 dolewek (Sprite) i o dziwno nie miałem żadnych dolegliwości później. No to trzeba być już gamoniem, żeby wydać 50 ziko na siebie samego w kefcu bo za ten sam hajs juz mozna pójść do normalnej restauracji i coś normalniejszego wszamać a nie tym smieciami sie zapychać.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Mój rekord to jakieś 50zł wydane w KFC... Kubełek Classic + dolewka + Grander + dostawka frytek + 2 B-Smarty. Nawet nie byłem jakoś uber-głodny, tak mi się wydawało, ale zjadłem kubełek i miałem wrażenie jakbym był bardziej głodny niż przed zjedzeniem więc dokupiłem sobie 2 Bi-smarty z longerem i ze stripsami, a później jeszcze naszła mnie ochota na Grandera. Wypiłem 5 albo 6 dolewek (Sprite) i o dziwno nie miałem żadnych dolegliwości później. No to trzeba być już gamoniem, żeby wydać 50 ziko na siebie samego w kefcu bo za ten sam hajs juz mozna pójść do normalnej restauracji i coś normalniejszego wszamać a nie tym smieciami sie zapychać. Bezkitu o tym samym pomyślałem albo samemu zrobić sobie obiad. Edytowane 27 czerwca 201311 l przez _Be_
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Też mi to przyszło do głowy. Za tyle to na prawdę dobry obiad w jakiejś spoko restauracji można zjeść a nawet wypić do tego piwko.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Trzeba umieć czytać ze zrozumieniem co u was jest chyba problemem - wpadłem do KFC, bo byłem w trasie, musiałem zatankować i przy okazji coś zjeść więc wstąpiłem do KFC, bo tylko to było więc nie było za wielkiego wyboru...
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Mój rekord to jakieś 50zł wydane w KFC... Kubełek Classic + dolewka + Grander + dostawka frytek + 2 B-Smarty. Nawet nie byłem jakoś uber-głodny, tak mi się wydawało, ale zjadłem kubełek i miałem wrażenie jakbym był bardziej głodny niż przed zjedzeniem więc dokupiłem sobie 2 Bi-smarty z longerem i ze stripsami, a później jeszcze naszła mnie ochota na Grandera. Wypiłem 5 albo 6 dolewek (Sprite) i o dziwno nie miałem żadnych dolegliwości później. Trzeba umieć czytać ze zrozumieniem co u was jest chyba problemem - wpadłem do KFC, bo byłem w trasie, musiałem zatankować i przy okazji coś zjeść więc wstąpiłem do KFC, bo tylko to było więc nie było za wielkiego wyboru... Ile razy bym tego nie czytał, to wciąż nic tam nie ma o tym, że byłeś w trasie i musiałeś szybko coś zjeść. Nieźle musiało Ci się spieszyć, że zjadłeś + Kubełek Classic + Grander + dostawka frytek + 2 Bi-smarty z longerem i ze stripsami, + 5 albo 6 dolewek (Sprite). Samo wypicie 5 kubków napoju to przynajmniej 20 minut (pijąc jak człowiek cywilizowany). Co nie zmienia faktu, że wydałeś dużo na dziadowskie jedzenie.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l przecież jest od wuja zajazdów w trasie, które serwują goty jedzenie za niższą cenę. skompromitowałeś się i teraz starasz się tłumaczyć xD
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Gdzie jest Lucek krytykujący zaglądanie ludziom do talerza? Czy raczej do plastikowego talerzyka.. Edytowane 27 czerwca 201311 l przez mate5
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Nikt nikomu nie zagląda do talerza, bo nikt nie wrzuca fotek :confused:
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Gdzie jest Lucek krytykujący zaglądanie ludziom do talerza? Czy raczej do plastikowego talerzyka.. Ja siedzę w kącie i płaczę, bo jakbym zeżarł w KFC tyle co winner to najpierw bym umarł a za 15 minut przytył 20kg