hooki 194 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 Ty masz siedzący tryb pracy winner udaje, że jeździ koparką a tak na prawdę to łopatą dziury robi - więc musi jeść dużo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 jak tak czytam ile niektórzy jedzą to nie zazdroszcze wam wydatków na zywność ;p a z innej beczki, jeśli ktoś lubi burger kinga to powróciła do niego okresowa świetna kanapka, chyba nazwya sie long chilli cheese składa sie z 3 kawalków mięsa, sera, ostrych papryczek i sosu serowego ogolnie mięso, roztopiony ser i ostrość, 3 najlepsze rzeczy w życiu polecam spróbować Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Już dawno o tym pisali. Jeżeli dobrze widziałem, to w Burdel Kingu wróciło long chili cheese <3 W każdym razie całkiem za(pipi)ista kanapka, tylko mimo wszystko mała. No i ja nie jestem zwolennikiem ostrego, wiec musiałem wywalić papryczki jalapeno. Spróbować można. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 sory nie widzialem, ale serio polecam (chyba że ktoś nie lubi ostrego to może spokojnie olać) Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Skusiłem się na tego Long chili cheese z BK i srogo się zawiodłem. 13 zł za małą bułeczkę z niesmacznym mięsem i nie-aż-tak ostrą papryczką. Byłem bardzo zawiedziony i teraz żądam zwrotu pieniędzy od alienatora i Yano. Za tą kasę mogłem mieć 6 stripsów z KFC. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 kurde nie wiem jakich cudów oczsekiwałeś ale to nadal jest poziom fast fooda, dla mnie osobiście fajniejszy niż zwykły burger, ale to nie są ambrozje Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Nazwa chyba zobowiązuje jednak, bo xtra long mi się wydawało w (pipi) większe jak pierwszym razem było w burdel kingu, tera na dwa gryzy jest Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 tez nie lubicie warzyw typu pomidor czy salata w burgerach? 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 (edytowane) Uwielbiam i nie wyobrażam sobie burgerów bez nich. Edytowane 4 lipca 2013 przez Rozi Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Ogórek i cebula w cheesburgerze to podstawa.. Tak samo sałata i ogórek w big macu.. (cholera, ale mnie naszła ochota na McDonaldsa) Cytuj
Mustang 1 747 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 tez nie lubicie warzyw typu pomidor czy salata w burgerach? Wręcz przeciwnie, bardzo lubię. Dlatego Whopper tak mi smakuje. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 bez pomidora i salaty to te burgery by byly za suche. whopper zawsze spoko Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 tez nie lubicie warzyw typu pomidor czy salata w burgerach? jalubie ale nie jest to wymóg, np mcroyale w maku nie ma wiele warzyw i go lubie, podobnie właśnie omawiany long chilli cheese i też big king xxl nie mają pomidora ani sałaty, ale mają inne zalety;) ale ogolnie lubie, i jak robie w domu to zawsze daje pomidora i sałate Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Kiedyś pamiętam jak amerykańska wycieczka była w Macu w Katowicach i jakiś czarny wyciągał ten mały plasterek ogórka z cheeseburgera, i to jeszcze przy ladzie :confused: Nie wyobrażam sobie kanapek bez tych dodatków, i tak są słodkie i napchane wzmacniaczami smaku, ale ogółem bardzo lubię sałatę w Big Macu czy ogórka w cheeseburgerze. Ale tak czy owak najlepszy to musi być sos - miodowy, musztardowy, albo tatarski do Fish'a - yummy! Co innego jak się je fasta z budki, tam to warzywa to podstawa, gdyż są one w stanie przebić smak starego mięsa i ugotowanej bułki Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 lipca 2013 Opublikowano 6 lipca 2013 Pikle, czy cebula (czerwona najlepiej) sa dla mnie obowiazkowe, ale pomidor czy salata nie bardzo mi pasuja do burgerow, mimo ze np. w kanapkach je uwielbiam. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 o(pipi)ilem dzis big kinga xxl z dodatkowymi warzywami i mialem syto, spore bydle. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 27 lipca 2013 Opublikowano 27 lipca 2013 Wczoraj zjadłem "kebaba" od prawdziwego Turka (wiem, nie powinienem dawać im zarabiać, ale po piwie byłem i chciało się kebaba). Poza tym jadła tu Magda Gessler i zachwalała:http://tvnplayer.pl/programy-online/kuchenne-rewolucje-odcinki,114/odcinek-11,S07E11,19801.htmlZa osiem złotych dostałem wielkiego zawijańca w wersji wegańskiej, czyt. bez mięsa.Opłacało się bo zawijaniec wielki, pełno warzyw, smakowało, nie czułem się po tym że zjadłem coś syfnego, zmielonego.Nawet i polecam i chyba jeszcze tam zawitam. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 w tym odcinku co wstawiłeś ten Turek jest Grekiem i ma żonę Polkę. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 (edytowane) Teraz w burger kingu mix dwoch najlepszych tam kanapek czyli Long chili cheese oraz Big King XXL pod nazwa Hot big king xxl. Po prostu cudo dla mnie, niestety po(pipi)usy sobie zycza 15 zyla za sama kanapke wiec jest to sporadyczna przyjemnosc ;P Sama kanapka w smaku jak Long chili cheese a jesli chodzi wielkosci to big king xxl. Edytowane 29 lipca 2013 przez BoryzPL Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 W Biedronce pojawily sie nowe hamburgery na grilla, chwala sie, ze maja ponad 90% miecha. Chyba Sokolow je produkuje, nie pamietam juz dokladnie. Wygladaja fajnie, a znajomi chwalili. W kazdym razie, chyba sprawdze weekend, dam znac jakby co Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 uważaj, ja kiedyś w lidlu kupiłem mrożone hamburgery (samo mięso wołowe) i było napisane ze 98% mięsa a reszta to tylko przyprawy, więc wydawało by sie że powinny byc spoko, ale okazało sie że smakują jak stara podeszwa , nawet nie zjadlem calej paczki oczywiscie nie ma pewnosci jakie są te twoje ale sam % zawartości mięsa niczego nie gwarantuje ;/ Cytuj
szaden 228 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 Polecam North Fish. Jako miłośnik ryb i osoba jedząca je prawie codziennie jestem zachwycony. Naprawdę dobry fast food. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 30 lipca 2013 Opublikowano 30 lipca 2013 Zgadzam sie z Yano, wlasnie przed momentem wrocilem z szybkich zakupow podczas przegladania lodowy z miesem zaswiecila mysl "o, tuz to te burgery co ktos na forum pisal ostatnio" przed wrzuceniem do kosza poczytalem sklad i niestety dalem spowrotem do lodowy. Cenowo tez dupy nie urwalo bo chyba wychodzi 27 zetka za kilo, wiec w tej cenie to juz wole kupic dobry kawal miecha u sasiada na wsi co sam krowy morduje i sam zmielic pod burgery. Jesli juz mialbym kupic z takich tanich (chociaz to w biedrze to nie tani) zamiennikow to wole te paczki mielone w Kauflandzie 500g za 6 czy 7 zeta. Ulepisz z tego tez troche burgerow a smakowo malo czuc roznicy. Cytuj
Ölschmitz 1 522 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 ostatnio robilem burgery z przyrzadzonym wczesniej sosem bbq. urwaly mi du,pe dawno nic tak dobrego nie zarlem. http://allre(nene)es.com/re(nene)e/bourbon-whiskey-bbq-sauce/ przepis na sos. jest kosmiczny. dodajesz do miecha, lepisz burgery, wrzucasz na grill. potem do bulki, na to pomidor, ogor i sos (majonez, keczup, posiekany drobno ogorek). 1 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 A skad wyrwales ten liquid smoke? Kiedys pamietam ze nie mialem jak to dostac i teraz tez sie utwierdzilem w tym widzac ze dalej ciezko to wyrwac w szybkim czasie, nie planujac zarcia za poltora miesiaca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.