szaden 228 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 @Lucek nie zaprzeczam, że istnieją lokale nad morzem, w których zjesz bardzo dobrą rybę, ale jeżeli ten temat dotyczy fast foodów to smażalnie są ich nadmorskim odpowiednikiem. Pisałem przede wszystkim o nich i na podstawie własnych doświadczeń oraz znajomych. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Dobra, masz rację, zeszliśmy z tematu. Moja konkluzja jest taka, że w sumie ryba nad morzem w dużej ilości smażalni jest lepsza niż w North Fishu Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Jest jakas sezonowa kanpka w maku teraz? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 (edytowane) chciałem tutaj z miejsca podziekowac torunczykowi olszmytzowi poniewaz przyrzadziłem sobie ten jego sos bbq i zrobilem hamburgera wg przepisu na bimaca i wsunałem na obiad 2,5 big maca i własnie sie zastanawiam czy nie dostane zawału bo serducho mi wali jak szalone. Przech,ujowo sie czuje. Edytowane 13 października 2013 przez _Milan_ Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 ale dobre bylo chociaz? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 jakby były niedobre to bym nie zjadł jednego podwójnego i jednego potrójnego ;/ tylko musze skombinowac nast. razem ten smoke i ten drugi korzenny sos. I zamaist tego bourbon whisky dałem jakiegos granta, no ale to chyba niewazne. Ale ciezkie żarcie, troche mi doyebało, czuje sie jak doyebany dzik kanabis. Cytuj
michal 558 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 wazne zeby pala stala 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 ja sie nawpieprzałem uber ostrego żarcia w weekend, ale czuje sie trzeba znowy jakieś hamburgery porobić ostatnio robiłem takie coś - podwójne mięso (100% wołowina) - podwójny bekon - podwójny ser - pomidory, cebula sałata, ogórki pikle - keczup, majonez - bułka zarumieniona na patelni 3 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 ja ostatnio burgery zrobilem w bulce maslanej i bardzo mi smakowalo ;/ Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 (edytowane) niezle Yano, ja tez sie pochwale moim wczorajszym chickenburgerem, podchodzil pod bossa z najnowszej oferty kfc Edytowane 15 października 2013 przez BoryzPL 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Też czasami próbuję sam zrobić takie wypaśne hamburgery. Ale niestety nie smakują jak w fastfoodzie widać za mało chemii w moich burgerach Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 W moich nie dodaje takich bonusow, chyba ze chaddar topiony od hochlanda uwazasz juz za chemie ;P Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 W Macu trwa promocja kuponowa, to skorzystałem i kupiłem 2 big maki w cenie jednego. W domu zjadłem je na spokojnie rozkładając na czynniki pierwsze. Nie wiem gdzie tkwi potęga marki tego wyrobu, ale to nie jest wcale smaczne Sucha niedoprawiona wołowina, rozmiękła bułka, trochę cebuli i ogórka. Tyyyle przyjemności za 9,10 zł (nie warte tej ceny jeśli liczyć za jedną sztukę, jedynie w promocji można się pokusić). Dolewałem sobie sosu piri piri, żeby to badziewie nabrało chociaż trochę charakteru.Big King XXL zjada Big Maca na śniadanie pod kątem jakości i smaku.A poprzedników zjada MoaBurger - muszę kiedyś spróbować zjeść mamootha w całości 3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Wszystkie burgery zjada Mad Mick w Katowicach. Mówię wam i polecam. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 ogolnie big mak to jest chyba najgorszy jesli chodzi o te większe hamburgery, wiesmak czsy mcroyal są o wiele lepsze Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 października 2013 Opublikowano 21 października 2013 ogolnie big mak to jest chyba najgorszy jesli chodzi o te większe hamburgery, wiesmak czsy mcroyal są o wiele lepsze fixd Nie wiem jakim cudem utarło się, że BigMac jest większą kanapką. Przecież on jest jest jak 1,5 cheeseburgera, czyli bardzo mały. Wiem, że pojęcia mały/duży są względne i każdy sobie sam je rozpatruje, ale kur.wa, BigMac nie może być nazwany "większym", nie mogę na to pozwolić. Jeszcze powiedzcie, że tym się można najeść, to padnę. A jak jeszcze ktoś dorzuci, że to smaczne, to biorę sznura i ida na góra. 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 21 października 2013 Opublikowano 21 października 2013 Big maci były duże jak miałem 10 lat. Lepiej kupić kilka cheesów albo doublów. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 filgarz rozumiem cie i popieram, poprostu mialem na myśli że najgorszy z tych droższych burgerów, nie licząc zwyklego hamburgera, bo jednak ten najzwyklejszy za 3zł to jest taki ochłap, jego migmak z trudem ale jednak przewyższa ale w ogole nawet mimo że kiedyś mcroyal był moim ulubionym to teraz nie umywa sie do big kinga XXL, a big king nie umywa sie do tych porządnych burgerrów, albo nawet domowych jakie sie ostatnio nauczylem robić. kiedyś jedyny burger to był mcdonald, teraz jest spory wybór bo masa burgerowych "restauracji" (w przeciwieństwie do fastfoodów) sie porobiła, taki boom jest jak kiedyś na kebaby Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 To ile wy jecie tak normalnie, że nie najadacie się zestawem z BigMakiem? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 lucek nie zgrywaj znowu hipstera big mac to są 2 kawałki zwyklego cieńskiego mięsa jak w standardowym chamburgerze za 3zł, + kawałek dodatkowej bułki i odrobina sałaty. więcej jest jedzenia w dwóch zwykłych chamburgerach. a nie powiesz mi że sie nimi najadasz? ps nie karzy bierze zestawy, ja np nie lubie pieprzać ziemniaków, i zestawy biore bardzo spodarycznie Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 (edytowane) lucek nie zgrywaj znowu hipstera big mac to są 2 kawałki zwyklego cieńskiego mięsa jak w standardowym chamburgerze za 3zł, + kawałek dodatkowej bułki i odrobina sałaty. więcej jest jedzenia w dwóch zwykłych chamburgerach. a nie powiesz mi że sie nimi najadasz? Nie zgrywam hipstera. Tak, jak jeszcze chodziłem do maka to zestaw z bigmakiem był dla mnie spoko żeby się najeść. Tak samo jak dwa hamburgery + frytki i cola były spoko. Nie nażreć, najeść, podkreślam. Edytowane 22 października 2013 przez Lucek Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 (edytowane) Yano tak się zbulwersowal, że nie sprawdził posta przed wyslaniem: karzy, pieprzac, spodarycznie, chamburgerach. Wiem że to offtop, ale powylaczaj w telefonie słowniki. W sumie mi też jakoś biednie poprawia - raz są polskie fonty, raz ich nie ma. Zglodnialem i często tu zaglądam, ale te zdjęcia tych hamburgerow... robię się jeszcze bardziej głodny. Ktoś liczył ile to kalorii? Edytowane 22 października 2013 przez grzybiarz Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 ogolnie big mak to jest chyba najgorszy jesli chodzi o te większe hamburgery, wiesmak czsy mcroyal są o wiele lepszefixd Nie wiem jakim cudem utarło się, że BigMac jest większą kanapką. Przecież on jest jest jak 1,5 cheeseburgera, czyli bardzo mały. Wiem, że pojęcia mały/duży są względne i każdy sobie sam je rozpatruje, ale kur.wa, BigMac nie może być nazwany "większym", nie mogę na to pozwolić. Jeszcze powiedzcie, że tym się można najeść, to padnę. A jak jeszcze ktoś dorzuci, że to smaczne, to biorę sznura i ida na góra. zestawem z bigmakiem mozna sie zapchać. idealna ilosc to taki bsmart z kfc ;> Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 chyba dla krasnoludków 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 hehe ja jak sie śpieszę to biore 2 b-smaty, ale i tak po godiznie jestem głodny szewczyk hobbity potrafią jeść 8 posiłków dziennie a ty sie najadasz b smartem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi